![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Какво значи и какво може да значи за вас една усмивка? Колко често на ден се усмихвате, и за какво се усмихнахте днес?
Как нещо малко,може да бъде нещо голямо!!?! Не че ми е много усмихнато, просто си мислех... как винаги може да има причина за усмивка, или поне да се търси такава. И колко много значи една истинска усмивка, особено когато е на лицето на любим човек. И онези тъжни усмивки за чао... Изивнявам се ако е имало подобна или такава тема. (Suicidal Tendencies - How Will I Laugh Tomorrow When I Can't Even Smile Today?) ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Смея се почти винаги
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Аз си се смея по цял ден
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз се лигавя често и се хиля доста. А една истинска, неподправена усмивка може да направи доста неща, или поне да сгрее сърцето на човека, за когото е предназначена
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз пък не мога да се усмихвам. В смисъл за снимки, на мацката в рейса и т.н.
Иначе ръсенето на простотии и хилежът са си моя запзена марка. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 23-August 06 Потребител N: 1525 ![]() |
Аз съм си усмихнат перманентно. Познатите ми даже си мислят, че нещо им се смея на тях. А аз просто имам ведър нрав...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
(Suicidal Tendencies - How Will I Laugh Tomorrow When I Can't Even Smile Today?) Недей така ![]() А аз си се усмихвам наляво и надясно, което не винаги води до добри резултати, но така или иначе предпочитам това пред нон стоп намръщена или сериозна физиономия. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Естеството на работата ми налага да съм вежлив и усмихнат постоянно. От опит знам, че за хората една усмивка значи много. Дори ако клиентът е намръщен и недоволен от нещо, една усмивка от страна на обслужващия го може да го "облагороди". Да, усмихвам се прекалено често, смея се на пръв поглед на незначителни неща.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Усмихвам се често но само като съм с хора. Иначе нямам чак толкоз "усмихнато" излъчване. А относно лигавенето - понякога се уливам и после се чувствам тъпо.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ При мен е същото, ама пък ако си винаги сериозен не е интересен живота
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
И аз се смея когато съм в компания .... Иначе
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Аз си се смея по цял ден Е то по постовете ти личи ![]() ![]() Аз в последно време заради лайната, които ми се случиха в последно време нещо не мога да се усмихвам, ама като ми мине и съм в готина компания, обикновенно съм ухилен до ушите. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
много сте усмихнати вие, бе.
на мен често ми е трудно и получавам много забележки по тоя повод. последните месеци повече се усмихвам, но сезонът зима/пролет 2006 беше без усмивки с дни... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Аз винаги успявам да се усмихвам. Идва ми от вътре и дори не ога да го спра. Кога виждам близки хора. Иначе през другото време не се усмихвам. Имам си грижи.
Абе много лична може да стане тая тема. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Оня ден, като Калинчето я пусна тая тема, докато си миех зъбите си мислех колко се усмихвам и се сетих как някой като ми казва какво мисли друг за мене и все казва "Ей, тая мацка няква супер весела, луда бля бля" ..Явно много се усмихвам. Случвало ми се е доста пъти да ми е тъпо и като си лепна усмивката, да ми стане весело.
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Аз винаги успявам да се усмихвам. Идва ми от вътре и дори не ога да го спра. Кога виждам близки хора. Иначе през другото време не се усмихвам. Имам си грижи. Абе много лична може да стане тая тема. ![]() Аз пич може да съм некомуникативен, но ти определено си мрачен даже и с някво подобие на усмивка. Не лъжи - бъди естествен. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Че съм мрачен, мрачен съм. Обаче се и усмихвам нда другите. Просто съм противоречив, това е.
Кажи сега за твоята усмивка! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Моята си е вампирска - повече няма какво да се каже за нея.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
аз пък гледам лошо .. усмихвам се рядко и само когато преценя че е нужно .. обичам да сдържам всякакви емоции ... мразя когато видя как някои хора се усмихват изкуствено през цялото време а и лошия поглед управлява
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Моята усмивка е нещо средно между Натали Имбрулия и Орландо Блуум.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Явно много се усмихвам. ![]() Oбичам да се усмихвам, дори когато не ми е до това, усмихвам се на хората постоянно, и на непознати се усмихвам, ако направят някакъв жест, примерно да ми отворят врата или да ми отстъпят нещо. Много рядко съм намръщена, повечето пъти сериозна, което се бърка с първото. Усмивките са здравословно нещо(колгейт реклама). ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Обаче има един тънък момент, когато едно хубаво момиче, като теб, се усмихне на някой мъж - той автоматично си мисли, че това е намек за "атака", колкото и далеч от истината да е. Защото това си ни е в природата, на повечето. Затова си имай едно наум, когато раздаваш усмивки. И не ми се усмихвай сега, като четеш това...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Абе с малко опит свикваш. Вродено или не, аз не се връзвам на усмивки. Просто другия вариант е страшен наистина. А пък колко лицемерие има по днешната младеж. Усмихне ти се ей така, просто да я уважаваш-или пък да я поискаш. Жените обичат да ги искат, особено като знаят, че няма да ги имат.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Само по младежта ли го има лицерието?
А една чаровна и хубава усмивка може да направи мъжкото съзнание на каша и това да помогне за печелене на бизнес-преговори. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
На мен понякога ми е много трудно да се усмихвам, особенно пък на хора които не харесвам. На сила ми е почти убийствено да се усмихвам, иначе когато мие кеф обичам да се усмихвам, кой ли пък не обича когато е на кеф. Хората, които ме познават казват че имам много хубава усмифка,така че явно умея и да се усмихвам от време на време.
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Хората, които ме познават казват че имам много хубава усмифка Хей колко сме скромни ![]() ![]() Съгласен съм с InsArtTure. Нужно е момичето да ти се усмихне само веднъж и краката ти да омекнат и да налапаш въдицата. После разочарованието от факта, че си й бил поредното "опитно зайче" е голямо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
^ Ама и вие сте едни. И кво сега, жените да ходят намръщени. Ми не може така. И да ви се усмихват, няма да се давате.
![]() Само да поясня, че този ефект на въдиците и капаните се получава като естествена защитна реакция срещу мъжката полигамия. Какво са виновни жените, че мъжете са толкова първосигнални ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И какво, да ме оплетат в мрежите си и после да ми бият шута само защото съм мъж? Егати защитната реакция
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Затова си имай едно наум, когато раздаваш усмивки. Не ги пестя усмивките, според мен всеки заслужава поне една, но това не значи, че всеки заслужава и нещо друго след усмивката... ![]() Ще запомня съвета, мерси Слаш. ![]() Съгласен съм с InsArtTure. Нужно е момичето да ти се усмихне само веднъж и краката ти да омекнат и да налапаш въдицата. После разочарованието от факта, че си й бил поредното "опитно зайче" е голямо. А не може ли разочарованието да не е от факта, че си и бил опитно зайче, а от това, че си абсолютен фантазьор и си си въобразил нещо, което въобще не е било така? Хайде да не се изкарваме жертви, няма значение от пола, а да потърсим вината, причината винаги първо у себе си, после у другата страна...? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ Aз мисля, че и винаги търсене на вината в себе си е доста неприятен навик. Недай си боже да станеш емо така
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:36 PM |