![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
мм..тати играе ии ме кара постоянно.Едно време е ходил по турнири и има няколко медала.Аз..играех едно време,ноо понеже се бунтувам ии правя всичко наобратно,та не съм играла отдавна.Ама бях добра
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Много ме е яд за Веско. Просто прегоря последната игра. Всички партии играеше на ръба на риска за сметка на меко казано пасивната игра на Ананд за ремите дори и с белите. Жалко наистина!
P.S. Шахматът е най-активното ми хоби към този момент, но достигнах до етап, в който за да стана по-добър трябва да вложа твърде много време и усилия. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Къде играете шах онлайн?
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
аз играя в chesscube.com. Безплатно можеш да правиш колкото си искаш партии. Има някакъв Premier Membership, който е платен, но така и не знам какви са му преференциите. Някой ако реши да се регистрира да пише, за да направим няколко игри. Не съм професионалист и нямам коефициент ЕЛО, но като за аматьор, смятам че играя на прилично ниво.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Напоследък ми се случва дотолкова да играя, че да я сънувам тази игра, но проблемът е, че дори на CS не съм се изнервял толкова... Изкарвала ме е извън равновесие не веднъж. Най-добре върви играта като съм се цъкнал лекичко някоя късна вечер, та не ми пука, че съм пропуснал да видя нещо, но по принцип...
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ти май си се амбицирал сериозно да ме биеш.
![]() -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Даааа, както и Дилянка, която пък всяка вечер почти си чеше егото с мене!
Ти не си ли на работа в момента??? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^^ Предпочиташ ли да се правя на ударена?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Можем да си направим онлайн форумно турнирче. Това е само идея, но ако се навият достатъчно хора, бих се нагърбил с организацията.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
аз играя в chesscube.com. Безплатно можеш да правиш колкото си искаш партии. Има някакъв Premier Membership, който е платен, но така и не знам какви са му преференциите. Някой ако реши да се регистрира да пише, за да направим няколко игри. Не съм професионалист и нямам коефициент ЕЛО, но като за аматьор, смятам че играя на прилично ниво. Благодаря! -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Аз съм ЗА, трябва да се уговорим за свободно време, кои, кога и т.н. Инак проблеми няма.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами аз предлагам в някой от уикендите. Най-удобно е по-скайп, според мен, но ако някой не иска да разкрива такива данни, винаги можем да се регистрираме всички в някой сайт и да играем. Нямам претенции за времеви ограничения. Аз лично играя по-бавно, но в сайтовете слагам някакво време от по 15 минути, за да огранича доколкото мога възможността на противниците да чийтват като използват програма, но предполагам, че след като ще сме само хора от форума, няма да има подобни антифеърплей изпълнения. И все пак аз не мога да играя адекватно, ако имам по-малко от 15 минути на разположение. Предлагам всички, които са за подобно мероприятие да пишат в тази тема. При поне осем желаещи можем да започнем да мислим и за организация на събитие.
Дотук двама. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Да добавя за темата за шах сайтовете, два професионални такива са http://www.chessclub.com/ и www.playchess.com (който е към Chessbase) но там иска мембършип.
А относно играенето, за мен няма проблем. Както казах аз имам рег в chess.com но не е проблем и другаде. В chess.com това което ми харесва е че е доста френдли ориентирано към любителите, но също така има възможност да си сваляш партиите в pgn вариант и да си ги добавяш или анализираш в Chessbase да речем. Също така има два основни варианта на игра, кореспондентен шах до 10 дена за ход, и така наречения Live Chess, който e насочен към бързите блиц контроли. И двата варианта ме устройват. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ви посмотам, бройте ме.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето, има и пушечно месо.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Count up to date: 4
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
мм..тати играе ии ме кара постоянно.Едно време е ходил по турнири и има няколко медала.Аз..играех едно време,ноо понеже се бунтувам ии правя всичко наобратно,та не съм играла отдавна.Ама бях добра ![]() Послушай баща ти, може да се вкючиш и в турнира на форума. Играй докато имаш време. Аз обичам шаха, но нямам време за него. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Искам да се включа в турнира на форума
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Count up to date: 5
Още трима! Хайде не се стеснявайте! Вчера играх с Sharon и беше много интересно и приятно. Играл съм и с blood, но в неговата компания ми е толкова забавно, че ми е трудно да се съсредоточа. Без значение кой ще победи или загуби, за мен по-важното е споделеното преживяване. В крайна сметка в дебелите книги по психология, пише, че освен средство за избиване на комплекси, игрите могат да бъдат и полезен инструмент за пълноценна комуникация в една алтернативна реалност. P.S. Осем е минималната бройка, но естествено всеки участник над тази бройка може само да направи събитието по-интересно. P.S.S. Май Щурма спомена, че играе шах, ако не ме лъже паметта. Ще го питам. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Кои са петимата? Ти, аз, Блъд, Шарън, Стейдж?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, тва прави петима,
Слаш играе, направо го бройте и него. А за залаганията, 3 бири за Дилянка, някой да изчаслява коефициентите ;д Моя ще да е 1 към 8 ;р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може да се направи от 6 човека ако няма други желаещи. Две групи по трима и всеки срещу всеки. Двамата първи играят финал.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Звучи добре. Сега остава да намерим шести.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти, аз, Блъд, Шарън, Стейдж, Слаш (ако се навие). Ето ти шест.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Slash нищо не е казал още. Аз дори не знам, че играе.
![]() -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще го изчакаме да каже. Иначе предлагам да започне от вторник турнира.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вторник съм на опера. Мога най-рано в четвъртък или за празниците, ако се уговорим нещо за през деня, тъй като вечерите съм ги запланувал вече.
![]() Сега като потвърди и Слаш евентуално, ще обсъдим кога, къде и какви ще са правилата. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ясна работа, остава да кажеш, че и при теб става дума за Рейнското злато, само че аз ще го посетя в петък, 28-ми. Не знам, трябва да се нагодим някак...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виж ти. Ценител на класиката. Аз ще ходя и във вторник, и евентуално в петък, но с различни хора - съответно с двама добри приятели във вторник и с половинката ми в петък. Такова нещо не е за изпускане в никакъв случай.
А иначе за турнира, стига да се намери шести човек, уговорката ще я направим някак. Особено ако сложим време, целият турнир ще протече за не повече от 3 часа. Пак зависи от времето де. ![]() -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:23 PM |