![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Днеска като подарък си взех 3 фланелки + 1 бонус от Wizzard-ъ.
1. Svartsot - Ravnenes Saga 2. Kampfar - Heimgang 3. Summoning - Oath Bound 4. Promordial -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 26-December 09 Потребител N: 3683 ![]() |
В интерес на истината само една огромна тениска на Гънс притежавам... Не мисля да цедя пари от нашите за още.Дрехите не правят човека слушащ музиката, а и често се злоупотребява позьорски с тях.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 25-December 09 Град: София Потребител N: 3678 ![]() |
Имам тениски на Rhapsody (Legendary Tales) и Edguy (Hellfire Club) дето сиг имат вече 3-4 години.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 3-February 08 Потребител N: 2571 ![]() |
Днеска като подарък си взех 3 фланелки + 1 бонус от Wizzard-ъ. 1. Svartsot - Ravnenes Saga Кажи го къде е тоя Уизард да ида и аз да си взема на Свартсот. Дори не предполагах, че може да имат тениски - поне в България, де. В момента имам само 2 - на Финтрол - Яктенс Тид и на Ин Флеймс - не помня на кой албум беше. Все се каня да ида до МХ да си взема още няколко, но... мързел, какво да правиш... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Дрехите не правят човека слушащ музиката, а и често се злоупотребява позьорски с тях. Хах, яж пишки. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 26-December 09 Потребител N: 3683 ![]() |
Мне, мерси, не съм се засилила.Пък и не съм гладна.Пък и колкото и садистично да подхождам, имам граници.
Иха, няма да съм нецензурна.Псувам само хора, които познавам.Благодаря за отделеното време, защото когато един непознат се заяжда с мен, то човек се е сетил че съществувам на земята, а дори не ме познава. *подскача* Иначе, придобивки нови около тениски и суитчери на групи нямам. =) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Колкото е позьорско да си избираш три часа подходяща рокля с подходяща блузка, толкова е и да носиш дрехи с надписи на любимите групи.
Яко предразсъдъци избиват от теб. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Право е момичето. Я се замисли колко хора има, дето носят тениски на групи, без да знаят и грам за тая група? Все едно да видиш някой с тениска на Скид Роу и като го питах за 2 техни песни и той да ти пънка и мънка.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
След 7 месеца чакане най - после пристигна тениската ми от Come Clarity!!!
-------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
В момента имам само 1 тениска на Меноуар, и един мизерен суитчър на Жудас Прайст(който нося само вкъщи, или ако трябва нещо "мръсна" работа да се прави - боядисване, копаене на лозе, т.н.).
Не нося такива дрехи не за друго, ами защото са направени от много некачествен материал - стесняват се, избеляват и се изхабяват прекалено бързо. Да, знам че зависи от къде ги купувам. Обаче не ги купувах от (специализиран)магазин ами от една лафка на пазара... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Най-новата, която много си харесвам:
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Още не е в ръцете ми, но съвсем скоро ще си имам това бижу и не се стърпях да се похваля предварително!!!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Вече имам нова на Korn.
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717 ![]() |
Megadeth- Rust In Peace
Sodom- Persecution Mania Death- Scream Bloody Gore Моята любима, Carcass- Reek of Putrefaction Destruction- Release From Agony Iced Earth- Horror Show Май са тва всичките, харесал съм си една на Sadus, ма няма пари да я поръчам ![]() -------------------- ![]() R.I.P. Chuck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
с такъв надпис:
http://www.h2ogo.com/img/news/resizer.php?...pg&lung=250 не можах да намеря просто пльосната някъде тениска от сегашното турне на х2о -------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 19-May 10 Град: Русе Потребител N: 3832 ![]() |
20 тениски на Iron Maiden
6 тениски на Dream Theater 2 тениски на Мetallica 2 тениски на Megadeth 1 тениска на Pantera ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Единствената здрава ми остана на Pantera - Vulgar Display Of Power - нося я предимно, докато тренирам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 19-May 10 Град: Русе Потребител N: 3832 ![]() |
Много як албум човече. Евала!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Иронията е, че като малък (7-ми клас) разбрах за този албум от един съученик (метълът в нашия клас - ходеше постоянно със суичъри на Six Feet Under. Като казвам "постоянно" наистина имам предвид това.), който сега е регюлър чалгар
![]() Както и да е - оказа се, че Meshuggah - Catch 33 също става за носене ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 24-June 10 Град: Бургас Потребител N: 3878 ![]() |
Тениски:
Iron Maiden Linkin Park Marduk Rammstein Marilyn Manson HIM Суитчери: Nightwish |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
От днес съм с две нови - на Borgir и Amon Amarth!
![]() -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Да са ми честити:
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Много приятен дизайн, особено първата.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
^^ Вярно са страшно яки, честито
![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-July 10 Потребител N: 3884 ![]() |
Нямам, не съм трю, съжалявам.
-------------------- So hold it open wide Cassie loves to swallow ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Пътувай като не си трю.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-July 10 Потребител N: 3884 ![]() |
Купи ми билета и тогава ще видим, предпочитам да е някъде към Куба, ако може.
-------------------- So hold it open wide Cassie loves to swallow ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Купи ми билета и тогава ще видим, предпочитам да е някъде към Куба, ако може. По-скоро ще е за Мозамбик. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:34 PM |