![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Какво мислите за тях? Слушате ли ги? На мен доста ми допадат. Любим албум Labyrinth.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Срамота, няма ли фенове, бря? Вярно, че не съм дал описание, ама ме мързи. Но пък не мисля, че няма хора, които да ги слушат тук...
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
Аз лично ги харесвам... Имат някой доста добри парчета.
-------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 24-November 09 Град: София Потребител N: 3648 ![]() |
Най-любимата ми група са те ....
-------------------- Fear is necessary to separate those who are willing to be guided by those who are ready to guide others.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тия какво общщо имат с метъла?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 24-November 09 Град: София Потребител N: 3648 ![]() |
Готик метъл не си ли чувал!? о.О
-------------------- Fear is necessary to separate those who are willing to be guided by those who are ready to guide others.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе чувал или не, това няма нищо общо с рок и метъл.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Vlad, много ограничено парче си. Не ти е лесно сигурно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Всъщност той е доста прав. Фактът, че много хора, които слушат метъл, слушат И електронна музика, не прави Блутенгел рок или метъл банда. (Всичко това с уговорката, че нямам нищо против бандата, нито пък против темата).
И въобще тая наша традиция - да наричаме "готик метъл" всичко, що е свирило на Трефена, е много неприятна. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По тая логика и Найтуиш не са метъл, щото се водят готик ..... :/ Ама да ви имам мисленето. Метала е доста всеобхатно понятие.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Нали това ти говоря, също толкова безумно е да наричаш Найтуиш готик колкото Блутенгел готик метъл. Не знам каква логика видя и в какво я видя, но за такава не става въпрос, става въпрос за прости факти - Блутенгел свирят електронна музика, което не е метъл музика. Това не я прави лоша, не я прави неслушаема, аз самата харесвам Блутенгел, но тук говорим за друго.
V Лорде, разбира се, че няма нищо лошо. Нямаше никой да има нещо против темата ако някакви хора не развяваха флаг "готик метъл" над всичко, което има лек електронен/даркуейв привкус. Аз лично не се дразня дори от конкретния случай, а че ПРИНЦИПНО хората са доста боси по темата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Blutengel няма нищо общо с метъла, така е, в което не виждам нищо лошо, нали все пак заглавието на раздела е Metal/Rock?Hardcore/Gothic/Industrial ?
Blutengel са си darkwave, gothic, industrial, тъй че не виждам смисъл да се водят такива дискусии дали мястото им е тук или не, вместо хората, които ги слушат да си ги коментират. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами Ние си ги слушаме и си ги коментираме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямам нищо против да си ги слушашате, но както отбеляза Braindead това е електронна музика. Само ми обяснете като се споменава Найтуиш какво общо имат с електрониката, която се обсъжда? Както каза метъла е всеобхватно понятие, но което си има някакви граници все пак. Enslaved ти като си широко скроена личност и ти е лесно ми кажи дали смяташ въпросната група за метъл???
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама никой не казва, че са метъл, просто разделът не носи името Metal и нищо друго, а е кръстен Metal/Rock?Hardcore/Gothic/Industrial и то с причина. Както могат да се дискутирам метъл групи, така и хардкор, така и пънк, така и готик и т.н.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 10-September 10 Град: DreamLand Потребител N: 3940 ![]() |
Hе съм си и помисляла че има такава тема ...
Оо, невероятни са.. Даже мога да кажа че са една от любимите ми групи. ![]() Май и на мен най-много ми харесва Labyrinth ![]() Blutengel - Bloody pleasures (лайв, но не знам от коя година е) като я слушам потръпвам цялата ![]() Моето мнение е че са electro gothic na mesta industrial, ~електронен/даркуейв привкус~.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 10-September 10 Град: DreamLand Потребител N: 3940 ![]() |
^ благодаря : )
Много бих се радвала ако посетят България, но май ще се остана само с мечтите ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 10:56 PM |