![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
neska mnogo na Kartzer ciklih \m/
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 3-July 04 Град: sofia Потребител N: 543 ![]() |
LUBIMI SA MI AHAT S POHODYT, ERA S LUBO MALKOVSKI I ER MALYK.MORTAL REMAINS NE BIAHA LO6A GRUPA , MAKAR 4E NE SLU6AM MNOGO DEATH.AMA POZNAVAH PI4OVETE OT GRUPATA, VYPREKI 4E OT DOSTA VREME NE SME SE VIZDALI.
![]() ![]() -------------------- HOLY THUNDERFORCE!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
eeee ami az nai sam burgasko 4ado- trqbva da spomena Kartzer i Korozy...ina4e obi4am Epizod i Era...xex zabravix Kontrol (klasikata v janra
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Obituary @ Jun 12 2004, 09:51 AM) Nihilist, Imperial Majesty, Biophobia, Bleeding Black, Primitive Angel Gospoden, Grupa X, Dark MoonRising, Inspell, Demonism... mnogo sa Трю... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Jun 27 2004, 12:50 AM) Kartzer Kartzer ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 19-July 04 Потребител N: 562 ![]() |
Ima stra6no qki bg grupi... i ako temata be6e lubimi grupi(ne samo bg) pak bih gi izbroila:
Hardcore: Last Hope, Vendetta, Indignity, Scandal, All of us, Fyeld, Confront, Bfh, Outrage i dr... Punk ![]() A metul ne znam, az po princip ne slu6am koi znae kolko, bg grupi puk suvsem.... Punko nema umre!!! ![]() ![]() P.S. izvinqvam se, 4e ne pi6a na kirilica, no nqmam v momenta. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Freemind @ Jul 21 2004, 11:19 PM) All of us ![]() ![]() still.. ако посвирят повечко ще станат яка група, вокалиста има мощ въпреки че изглежда бая хърбав ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 19-July 04 Потребител N: 562 ![]() |
Hehe az samo na NDK-to sami gi slu6ala i ne sam se zadulbo4avala kato tebe, ama znam 4e im se izkefih mn... Aa vokalist4eto si e dobro ot kade go izvadi toq glas ne znam
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Freemind @ Jul 22 2004, 12:31 AM) Hehe az samo na NDK-to sami gi slu6ala i ne sam se zadulbo4avala kato tebe, ama znam 4e im se izkefih mn... Aa vokalist4eto si e dobro ot kade go izvadi toq glas ne znam ![]() ![]() ми след лайната който изсраха преди това е нормално да им се накефиш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jul 21 2004, 11:08 PM) still.. ако посвирят повечко ще станат яка група, вокалиста има мощ въпреки че изглежда бая хърбав ![]() ![]() Take cover. Here comes a new born music critic!!!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 139 Регистриран: 27-October 03 Потребител N: 314 ![]() |
Bleeding Black. Определено любимата ми българска група.
-------------------- Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Bleeding_F >>>>> Bleeding Black
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Freemind @ Jul 21 2004, 10:19 PM) Ima stra6no qki bg grupi... i ako temata be6e lubimi grupi(ne samo bg) pak bih gi izbroila: Hardcore: Last Hope, Vendetta, Indignity, Scandal, All of us, Fyeld, Confront, Bfh, Outrage i dr... Punk ![]() ![]() ![]() ![]() za all of us . dam na4i te ne mi se storiha mnogo hardcore. nz ae tam kvoto e rap-core ili bal sym mu mamata , no me izkefiha. verno ne praiha nqkvi trudni neshta, samo shteshe da e super qko ako barabanista vkliu4vashe nqkvi tipi4ni hardcore/punk ritmi byrzi takiva , lele sheshe da stane mega qko;]] no i taka me izkefiha. fyled - zvuka ne beshe tolkvoa zle be. ne mi naprai losho vpe4atlenie mnogo;] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Доста са....
Ахат (без последния си албум "Маde in USA"), Епизод ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
стрейт ейдж алкохоликърс
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Епизод - "Молете Се", "Мъртвец Сред Мъртъвци"
Ера - *.* Ь - *.* -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 13-August 04 Потребител N: 589 ![]() |
Sigurno 6te powtorq mnogo hora no wse pak:
EPIZOD - male koncerta im w Sofiq be6e welik...taka de pone na men mi haresa B.T.R. - Wse o6te ne sym 4ul po dobri kitari w bylgarska grupa kolkoto i tekstwoete da sa bezmisleni wypreki 4e Nasko ima neweroqten glas (li4no menenie) SIGNAL- prekrasni smisleni tekstowe ![]() -------------------- No more war pigs of the power...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 13-August 04 Потребител N: 588 ![]() |
Ahat ; O.H. ; Каскадьори ; Suffer H ; Лавина
![]() БТР ma tvarqt mn |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
FIELD
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Burnt, prosto newejestwoto mi, no ne si li go napisal greshno?
\m/Stormblast\m/ Za syjalenie oshte nqmat album, no i towa shte stane ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Светлю , Светлю ... добре че си ти
![]() Да грешно е .. сега чак забелязах , мерси ! FYELD ![]() ![]() ![]() ![]() wprochem znaete li che vokala e prodavach v plod i zelenchuk ? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Haha... emi BG...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Burnt_Hell @ Aug 14 2004, 12:59 PM) wprochem znaete li che vokala e prodavach v plod i zelenchuk ? ![]() ![]() ха! Бобз? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
emi da . Edno momiche deto jivee blizo do proslovutiq plod i zelenchuk mi kaza , po skoro mi go pokaza . Sushtiq - prodavashe qbulki na edna babka .
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 22-August 04 Град: The Great Dark Beyond Потребител N: 596 ![]() |
АХАТ и Б.Т.Р.
-------------------- I am immortal, I have inside me blood of kings!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 21-August 04 Потребител N: 595 ![]() |
БТР,Сигнал(наистина имат много хубави и смислени текстове),Епизод,Пиф,Черно Фередже(особено с весела компания) и напоследък ми харесжат мн Frozen Tears.
-------------------- Don't tell me why it hurts,just cry.Defeat the pain.Be simple like a child.Release the tear hidden in yor eyes and let it wash your face in lovely smile.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
sled ozzfesta kydeto 4uh za sefte revenge project
wlizat w klasaciqta mi ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат B.T.R. - Wse o6te ne sym 4ul po dobri kitari w bylgarska grupa kolkoto i tekstwoete da sa bezmisleni wypreki 4e Nasko ima neweroqten glas (li4no menenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ebati twa za kitarite me nakefi SPARK p.s: sorry za flood-a mnogo wreme me nqma zagubil sym trenning ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:01 PM |