![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Какво ви е мнението за проекта на "изследователя"?
Аз:Много интересно звучене, голямо разнообразие и неомръзваща музика.Поредният велик немец. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Омръзва,рано или късно омръзва...но има хубави работи...
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Не мен албумите на Falkenbach не са ми омръзнали все още.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
ами един от най значимите в стила
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Страхотен е, много ми харесва (незнаех, че е немец, мислех че е някакъв скандинавец)
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Vratyas Vakyas е легенда!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 30-April 03 Град: Ямбол Потребител N: 88 ![]() |
Имам всичките му дискове, Falkenbach е нещо невероятно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
А слухове за нещо ново?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз лично не съм чувал....
WHEN GJALLARHORN WILL SOUND ![]() ![]() Taка де, много добър проект. Много! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Пет години след излизането на Heralding - The Fireblade, Vratyas Vakyas отново ни готви дългочаканата порция от Blackened Folk/Viking Metal с епична атмосфера.
Албумът e записан и миксиран в Tidalwave Studio с помоща на Patrick Damiani. Napalm Records плануват излизането му на пазара през Януари 2011. Доколкото е известно записът ще е с продължителност 50 минути и ще съдържа 7 песни като една от тях ще е бонус към лимитирата серия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Само "...Magni Blandinn Ok Megintiri..." съм слушал и много ми допада. ;р
...When Gjallarhorn Will Sound. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Значи "прегледай" и другите работи на Falke, сигурен съм че Ok Nefna Tysvar Ty ще ти хареса. Страхотен албум. Новият албум ще има подобни елементи ато в Ok Nefna Tysvar Ty.
Donar's Oak ...As Long As Winds Will Blow... Aduatuza -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Сети се най-сетне да издаде нещо, направо го бях отписала.
![]() ^ Не бях си го пускала от много време, добре ни го припомни. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^^
Прислушвал съм и част от другите му неща, но нищо не може да ме грабне както "...Magni Blandinn Ok Megintiri...". Може би не съм слушал достатъчно, не знам. Сега съм на друга вълна и не ми се занимава. В интерес на истината, щеше да ми харесва много повече ако пееше на немски, колкото и странно да звучи. ;р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
![]() Това е пише в официалния сайт на Falkenbach. Из нета намерих дати 26-ти и 28-ми януари. FALKENBACH - `TIURIDA´ Intro ...Where His Ravens Fly... Time Between Dog And Wolf Tanfana Runes Shall You Know In Flames Sunnavend Asaland (Bonustrack) To be released by Napalm Records in January 2011. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
О перфектно, в най-скоро време ми се струва, че трябва да изтче по торентите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Falkenbach - Tiurida (2011) via megaupload
Falkenbach - Tiurida (2011) via torrent ЛЕЛЕ ВЕЛИКА РАБОТА! Where His Ravens Fly... ![]() ![]() ![]() Имам време само нея да чуя сега, но... ЕТО ТОВА Е FALKENBACH ! Vratyas Vakyas - ВЕЛИКАН! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@ZerraX, мерси!!!
![]() Направо отнесох албума! Вече има някои песни и в тубата: Where His Ravens Fly... http://www.youtube.com/watch?v=X64_gMZTiPw Time Between Dog And Wolf http://www.youtube.com/watch?v=mxninFBWcMM -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Where His Ravens Fly..." звучи много добре, ще взема да прислушам целия албум, че и останалата част от творчеството му.
Тъкмо се чудех какво ново и интересно ми се слуша. ;р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
За мен един посредствен Викинг - прехвалено мнооооого . Едно Myrkgrav е КЛАСИ над . . . .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
Чудно! Дърпам го. При Фалкенбах нема слабо!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За мен един посредствен Викинг - прехвалено мнооооого . Едно Myrkgrav е КЛАСИ над . . . . И какво му е посредственото? Какво му е прехваленото? Когато Jensen още е сукал млЕко от майка си, Markus вече е бил доста напред с материала. Това, че ти е любима група, не прави Falkenbach слаб проект . . . . . . Всяка група си има чара. На Myrkgrav определено ме кефят повече блек вокалите от колкото тези на Falkenbach, защото са по-зли и плътни, също така и ударните (особено в официалвото демо). Clear вокалите обаче хич не ми харесват. Атмосферата и clear вокалите на Falkenbach определено ми харесват повече от тези на Myrkgrav. Определено се чака Forteljinger frå Finnefjerdingen да видим какво е сътворил Jensen във втория си дългосвирещ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Ще видим - трябва да чуя и новото FaLCKENBACH за да съм напълно обективен, но говоря по принцип иначе
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Могъщо завръщане на Vratyas Vakyas, хвала! С ръка на сърцето мога да кажа, че в тавата няма лабаво парче!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Поредната велика творба на Vakyas! Голям творец, няма две мнения.
Сравненията с Myrkgrav са доста смешни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Така и не можах да му стана луд фен, с изключение на няколко песни, които ме радват, но новият му албум -
![]() ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В началото на ноември се задава нов албум - Asa. Какво ли ще е сътворил този път?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много добър албум!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 5-October 13 Потребител N: 4405 ![]() |
не съм го слушал!
много ми е досадна тая група! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Супер чуков нов албуН.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 11:55 PM |