![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Clickey -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Почвам да ги разбирам талибаните P.P.S. Поздрав за всички - Fuck The U.S.A. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
fuck you Тая която го е писала е много зле...Как може да каже че сме нямали собствена идентичност а САЩ имали..че те нали са смесица от всички раси,мелези.
-------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
За индентичността и аз страшно се ядосах пък и траките кога са ни превземали?Аз бих пратила уважаемата американска госпожа на уроци по история и литература,защото както знанията и,така и стилът й на писане са под всякаква критика.
Никой не е длъжен да харесва България,но поне трябва да научи историята и част от бита ни,преди да ни плюе, за да могат забележките му да бъдат компетентни... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Бях във New York в местното училище. Дойде терорист и ни взриви.
край на разказа |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
![]() Аре "местни", слагайте си кърпите на главите, ударете по една студена вода и забравете за тази кранта, която го е написала това. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат Аре "местни", слагайте си кърпите на главите ![]() ![]() Kakto i da e - edinstveniq mi komentar po temata e - emi Amerikanka, kakvo drugo o4akvate? Prosto tipi4nata glupava, bezmozy4na selska amerikanka. Dedoo e do6yl ot evropataaaaa - Ai em Amerikan, Yes!!!!!!!! Deba i selskata neznaina krava. Leleee - za nas 6te govori, 4e sme nqmali identi4nost! Cqloto tova ne6to e ebati 6ibanata gavra. Taq zaslujava da byde iznasilena brutalno ot Osama s bomba na vrata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Деба и тъпите шовинисти! Едно Американско момиче не знае къде е и веднага голямата работа. Зблудени има навсякъде, кво му е толкова страшното на тва. Или чак сега разбирате, че на запад никой нищо не знае за България???
... В Европа вече почваме да набираме популярност. Няколко души които са идвали тука ми казаха че им е харесало. Говореха едва ли не, все едно България е някъв неоткрит рай и ще е хита на туризма в следващите години. ... Кво ви грее няква амерканска патка? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Awe nedeite da se palite... Q otgoworete kolko umni amerikanci ima
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Пристигнахме във Велико Търново по-рано през деня, след като се тръскахме в автобуса през планините. Изпълнението ни тази вечер беше много тежко. В концертната зала нямаше климатик и ние пеехме облени в пот.
--------------------------------------------- i kvo pri men vseki koncert e takuv da zema se grumna li... kolkoto do amerikankata ,taq e reagirala po dobre ot daskalicata mi ot amerika,koqto be6e u4udena 4E IZOB6TO IMAME ELEKTRI4ESTVO I HVA6TAME MTV i koqto spori s nas kakvo bilo komunizum i kolko mnogo toi e doprinesul za Bulgariq kvo da kaja amerikancite nqmat rabota po na6i zemi -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
"Наситените с култура хора от Манхатън...."
Буахахахаа... Жестоко.... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Забавно текстче.
Какво очаквате от някаква си певица? Не искам да обиждам хората с такава професия, но не очаквам от тях научни трудове и задълбочени исторически знания за някаква чужда държава. Така де, да чета че сме били, едва ли не, под Тракийско робство е най-малкото смешно. Не виждам защо трябва да се връзваме. Цитат Лицата на българите нямаха нищо общо с тези на наситените с култура жители на Манхатън. Ама на мене американците са ми идеалът за нация, какво знаете вие...Макар че и у нас срещам малоумни индивиди които уж не са от села, а от по-големички градове. Цитат(Ol' Skull @ Sep 12 2004, 01:02 AM) P.S. Почвам да ги разбирам талибаните OMG! Т'ва изби рибата!!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат Не е известна с нито един продукт ---------- докато го е писала си е похапвала "АМЕРИКАНСКИ" "ЙОГУРТ" хехе ... Американското момиче като не знае къде е да не описва това място. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
daaaa 4e e tapa taq tapa e no problema e pove4e v amerikanskiq 6ovinizam i v neza4itaneto na ..istoriqta na drugite znam li ...nali ot amerikancite po-veliki nqma
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(The_Berzerker @ Sep 12 2004, 12:08 AM) Бях във New York в местното училище. Дойде терорист и ни взриви. край на разказа malko kraino no ....xaresa mi ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Като цяло авторката демонстрира липса на много неща - информираност, учтивост, възпитание... (най-вече последното).
"Лицата на българите нямаха нищо общо с тези на наситените с култура жители на Манхатън. Те бяха възхитени, омагьосани, забавляваха се." Това е много мил намек, че за първи път виждаме хор и се "сблъскваме" с културата, така ли? На госпожица/госпожа американката от лъскавото сити лично аз бих пратила много поздрави, пък даже придружени с картичка и забрана да се връща... А относно нашата идентичност - вие сами казахте - тя нито знае за какво става дума, нито точно една американка има право да говори така за страните с история... Както казва един приятел - "А бе я fuck off" -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(THERION @ Sep 12 2004, 12:49 PM) daaaa 4e e tapa taq tapa e no problema e pove4e v amerikanskiq 6ovinizam i v neza4itaneto na ..istoriqta na drugite znam li ...nali ot amerikancite po-veliki nqma ![]() АМА, КВО ТЕ ГРЕЕ!!!!????????!":!МИО @#%Н%@#Р$^$% ЕР%^ДВЬЦЖЗ Кво като не значт наща история, наще постижения, наще национални гордости??? Ти можеш ли да кажеш че познаваш техните?? А? Всички почти които пишете в тая тема сте невежи колкото и това момиче. Това е някво момиче което си е написало искренните впечатления. Каво очаквате? За двата дни които е била в Пловдив да изчете учебника по история?!?!?! Естествено - това невежество дразни, ама и вие се засягате прекалено много. На българите от малки им натякват как са най-великата, най-умната и не знам кава си нация. На американците от малки им набиват в главите че другите живеят в кофите. Всички са тъпаци. ...... Единственото което ме издразни е че тая говори за някви дебели жени. Да отидеш в Пловдив и да не видиш нито една путка, трябва да си сляп идиот. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
jeni v pld >>>> *
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 12 2004, 01:00 PM) Цитат(THERION @ Sep 12 2004, 12:49 PM) daaaa 4e e tapa taq tapa e no problema e pove4e v amerikanskiq 6ovinizam i v neza4itaneto na ..istoriqta na drugite znam li ...nali ot amerikancite po-veliki nqma ![]() АМА, КВО ТЕ ГРЕЕ!!!!????????!":!МИО @#%Н%@#Р$^$% ЕР%^ДВЬЦЖЗ Кво като не значт наща история, наще постижения, наще национални гордости??? Ти можеш ли да кажеш че познаваш техните?? А? Всички почти които пишете в тая тема сте невежи колкото и това момиче. Това е някво момиче което си е написало искренните впечатления. Каво очаквате? За двата дни които е била в Пловдив да изчете учебника по история?!?!?! Естествено - това невежество дразни, ама и вие се засягате прекалено много. На българите от малки им натякват как са най-великата, най-умната и не знам кава си нация. На американците от малки им набиват в главите че другите живеят в кофите. Всички са тъпаци. (бел.ред Най- вече ти.) ...... Единственото което ме издразни е че тая говори за някви дебели жени. Да отидеш в Пловдив и да не видиш нито една путка, трябва да си сляп идиот. Идиот. Тотален. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Rqdko se syglasqwam sys Sep, no toq pyt shte go naprawq. Q da wi pitam tei kato si q pliuete taq, izpiswate redowe po nein adres... smqtate li che tq shte go prochete? Ne nali? Togawa shto pishete? Za da dokajete che ne ste takiwa kakwito tq e opisala. Guzen negonen bqga nali znaete. Tq e kazala kakwoto e widqla. Tochka. Dokolkoto znam w dneshniq ciwilizowan smqt ima swoboda na slowoto.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Тогава ето - PaulineyM@aol.com - т'ва и е пощата, там може и да го прочете (по-скоро не, ама все пак).
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Трябва ли да изтъквате селската си простотия и в тази тема?
П.С.Това не се отнася за всички. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 12 2004, 01:35 PM) Трябва ли да изтъквате селската си простотия и в тази тема? П.С.Това не се отнася за всички. dobre 4e ima poslepis -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да не си, помислиш че е визирала теб?
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 12 2004, 10:00 AM) Това е някво момиче което си е написало искренните впечатления. Каво очаквате? За двата дни които е била в Пловдив да изчете учебника по история?!?!?! Естествено - това невежество дразни, ама и вие се засягате прекалено много. taka de az ne ska4am srestu momi4eto za tova koeto e napisalo nikoi ne moje da promeni vpe4atleniqta na nqkoi ...stava duma ne za tova 4e ni "plue" po takav na4in i 4e e neveja a stava duma za tova 4e prosto te se "biqt v gardite" 4e sa nai velikite....tva e P.S. Skyggedans - moje da e vizirala vseki- sajalqvam 4e proqvix 4uvstvo za xumor... -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 12 2004, 01:00 PM) АМА, КВО ТЕ ГРЕЕ!!!!????????!":!МИО @#%Н%@#Р$^$% ЕР%^ДВЬЦЖЗ Някога някой обиждал ли те е достатъчно, че да загубиш контрол и да се сбиеш с него еми след тва сигурно си си казал "кво ме грееше че някъв тапак ме е нарекал еди как си" ..ми наранил е честта ти ..човешко е. Свобода ма словото има ..но всеки си носи последствията от собственото си слово |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо не можах да ви обясня какво имам предвид, май. Като гледам никой не схвана... Спирам и да опитвам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Тъпа недоебана американска свиня. Това мисля.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Абе, хора, ма вие съвсем изперкахте бе...
Аз мисля, че Сеп е най-прав...все пак да започнем малко по-отдалеч... Вчера в Сблъсък темата беше: Мит ли е интелигентността на Българите... Аз лично мисля, че е за да се убедите, за това е достатъчно да отидете в едно средно-статистическо училище и да видите що за лумпени и изроди се развиват там, за да не са ви нужни повече доказателства...и все пак ако ви е малко, разходете се вечер в квартала си и ще видите, че по улиците в България много често се разхождат индивиди в човешки облик, но с животинско излъчване, самосъзнание и най-вече – ИНТЕЛЕКТ. Та за тази мацка, не знам колко от вас са ходили някога извън чужбина, но съм сигурен, че тези които са го правили, едва ли са били подковани с хиляди факти и знания за държавата в която са били, и в това няма нищо лошо. Ами същото е и с нея, вярно, че има адски много и тъпи грешки, ма вие мислите ли, че някой друг освен Българин би ги забелязал...ми сметнете, че разликата между Манхатън и България сигурно е квато е разликата между София и някое Бангладешко село...айде сега си представете, че сте в Бангладешкото село, адска мизерия е, прекарвате известно време там, забавлявате се или квото там искате правите, но някак си нямате време да учите историята на това село и се сдобивате с тая информация от адски зле говорещите там местни...я сте разбрали нещо я не. Та какво правите после идвате си в БГ и искате да напишете един репортаж, спомените вече са ви избледнели, фактитие, които сте получили още повече, в главата ви са останли някви все пак лекю изкривени неща и почти никвоинфо – обаче пишете някъв пътепис или репортаж – повярвайте ми, на никого в България нам да му пука дали сте прави за Историята на Бангладешкото село или не, ще им пука на тия селяците от Бангладешкото село, но те ще носят част от вината, че не са дали достатъчно информация за какво точно става дума. Така, че вместо да плюете по човека, се постарайте, следващият път, когато общувате с чужденци, да им дадете, колкото се може повече информация за нашата страна, аз го направих веднъж, и човекът беше удивен от това, което научи, до този момент за него България и Бангладеш бяха почти едно и също нещо... Така че стига с тези шовинистки и детски изказвания...или поне ако вие имате смелостта да кажете, че знаете всичко и може да напишете по-добър репортаж за местата, където сте били...тогава, плюйте. Аз го знам от личен опит – обиколял съм няколко страни в Европа и бога ми, не знам нищо за тях, или почти нищо (знам иначе къде колко е бирата), дори писах пътепис за част от страните в които съм бил и сигурно има много фактологически грешки, които съм допуснал, но някой от вас да е забелязал? Ами не, ама се надявам, че ако някой австриец го прочете и види кви простотии съм наклепал, да ме разбере и да не почне веднага да сипе хули и обиди по мой адрес. Това е от мен. П.с. Айде сега тичайте да търсите инфо за Бангладеш в нета, че да ме оборите, че знаете всичко за тая страна...а и да кажа, разликата между Манхатън и България може да е много по-голяма от тази между България и Бангладеш?))) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 13-August 04 Потребител N: 589 ![]() |
Цитат(melhaer @ Sep 13 2004, 01:44 PM) Аз лично мисля, че е за да се убедите, за това е достатъчно да отидете в едно средно-статистическо училище и да видите що за лумпени и изроди се развиват там, за да не са ви нужни повече доказателства...и все пак ако ви е малко, разходете се вечер в квартала си и ще видите, че по улиците в България много често се разхождат индивиди в човешки облик, но с животинско излъчване, самосъзнание и най-вече – ИНТЕЛЕКТ. Та за тази мацка, не знам колко от вас са ходили някога извън чужбина, но съм сигурен, че тези които са го правили, едва ли са били подковани с хиляди факти и знания за държавата в която са били, и в това няма нищо лошо. Така че стига с тези шовинистки и детски изказвания...или поне ако вие имате смелостта да кажете, че знаете всичко и може да напишете по-добър репортаж за местата, където сте били...тогава, плюйте. Аз го знам от личен опит – обиколял съм няколко страни в Европа и бога ми, не знам нищо за тях, или почти нищо (знам иначе къде колко е бирата), дори писах пътепис за част от страните в които съм бил и сигурно има много фактологически грешки, които съм допуснал, но някой от вас да е забелязал? Ами не, ама се надявам, че ако някой австриец го прочете и види кви простотии съм наклепал, да ме разбере и да не почне веднага да сипе хули и обиди по мой адрес. Повярвай ми в средно статистическите български училища процента на деца с интелектуални заложби е по - голям от редица "европейски" държави. Не е лесно да те гледат като компютърен гений в училище като си свържеш външния модем с USB-то към компа...Какво да се прави австрийчета, те не са виновни, че не знаят... Вечер като ходя по улиците на България виждам хора, ядосани, щастливи, тъжни, плачещи, смеещи се. Все хора, които чувстват и имат емоции. По улиците на Graz виждам само роботи с човешки черти. Бездушни и културни, те и така или иначе са доста малко по улиците та да не се притесняваш много. Повечето роботчета са си в къщи и презачеждат батериите за следващия изпълнен с работа ден. Споменах ли че съм ходил в чужбина...и то не като турист. Видях доста неща, които не ми вярва е негов проблем. Това да идеш за един - два дена е твърде малко за да се вгледаш в самите хора. Аз прекарах малко повече и не казвам че видях всичко, но достатъчно... Всъщност факти не мога много да изложа тъй като дори на самите австрийчета им е трудно да определят годината в която е създадена тяхната държава. Така, че мойте думи са продиктувани от лични наблюдения. А и не виждам нищо шувинистично. Честно след расизма и нацизма в Австрия тези обвинения ми се струват смешни. Друго си е да не "влезеш в едно кафе защото вътре мирише на еврей", но австриеца си знае... Колкото до това дали мога да напиша пътепис по добре, хехе, мога сигурен съм, от онази мога. Спокойно спи, австрийците дори и да знаят друг език НЕ желаят да го употребяват, така че няма да го прочете някой от тях ![]() -------------------------------------------------------------- Колкото до американката, мисля че нито има реална представа, нито може да пише. Тогава защо не замълчи... -------------------- No more war pigs of the power...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Повярвай ми в средно статистическите български училища процента на деца с интелектуални заложби е по - голям от редица "европейски" държави. ....И ето тук спрях да чета тъпия ти пост. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:46 AM |