![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Пич, убий се преди да кажеш нещо лошо за God Forbid отново! Сериозно! Това че не си ги слушал, не означава, че са гадна банда. Бих отишъл на концерт и само заради тях!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Е, на мен не ми харесват. Имам целия Gone Forver, ама нещо не ми хващат ухото..., макар че слушам яко KSE.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
5 ЧАСА!!!!!!!! \m/ \m/ \m/ \m/ \m/
razkapah se ot slushane .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vsichkite grupi sa veliki ... shte se RAZBIEEEMMM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ЧАСА!!!!!!!! \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
няколко дена по късно ...
...най после отново имам глас ... беше ебати концерта |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
![]() ![]() Брутално беше, ако изключим шибаното озвучение. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Яко!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мнението ми:
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
http://victor.ludost.net/photos/concerts/machine_head/
^qki snimki ot koncerta |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
harabiq sa qki
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еби му майката и концерт! Просто нямам думи чесно. Общо взето ще преразкажа това ковето вече писах на The Frontlines, а сериозния журналистически репортаж, ала Ицо, ще го оставя за после:
Първо: хдуиьцл каопи 76жфФХГАХЙКЛ ХЙЕГФГ!!!!!!11111........ такаааа Срещата с феновете - ![]() За качеството трябва да благодарите на SOD. ![]() ![]() Следваше киснене пред залата, докато дойдат всички чиито билети бяха в мен.... Влезнахме вътре. Лафчета, хахо-хихо, бира и към 19:30 концерта започна с Caliban Caliban - Тва го казах на всички и пак ще го кажа - як джангър са, да. Ама са хипер хаотичен и неорганизиран джангър. God Forbid направо изметоха пода с тях. Както и да е, последното парче на Caliban беше някво бързо и ме накефи. God Forbid - Убийци! ![]() ......... пикане, говорене.... до 9:30 MACHINE FUCKIN' HEAD - Още от първите акорди на Imperium ме обзе едно такова усещане, дето не може да се обясни с думи, освен с "еби му майката!". Гледах нагоре и не можех да повчрвам, че това наистина се случва. ВЕЛИКО БЕШЕ... После нормалното - "Ей ей ей ей ей..." о отиваш да си трошиш главата. Солиден мошпит! Толкова много хора, че не можеш да се засилиш да удариш никого. Особено отначало когато сички са свежи и се блъскат напред. Последва Seasons Wither, която, изненадващо, всички знаеха. Абе всъшност сета беше същия като тия дето поствах преди тва. Няма смисъл да изброявам. Страшен сетлист! Балансиран и без никакви глупости(From This Day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Ето това е концерт! Ето това е публика! Ето това е бъдещето!
браво!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам, мое а сме малко, ама фенщината ни компенсира това.
![]() Като почна Imperium имах чувството, че ще умра по едно време. Идеше ми да си скъскам дрехите и да извикам нещо "е2о8фх42п9фг2 ф2пу4бф". Баси, още не мога да повярвам, че това се случи. P.S. Иначе някой да се е прибирал бос, защото поне 2 кеца изядох по глава по едно време. ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Drummer @ Dec 13 2004, 05:53 PM) P.S. Иначе някой да се е прибирал бос, защото поне 2 кеца изядох по глава по едно време. ![]() Аз най-вече лакти и ... много коса ![]() Още не мога да се отърся от онова чувство, което направо ме изкарваше на горния свят от радост и адреналин ... Fucking amazing, както се изрази Флин ... Страхотни бяхте всички! Всички хора в залата, изпълнихте ми душата, на където се обърнех виждах все фигури с наркотичен поглед и в бясно движение!!! Браво!!! ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Tova mi be6e purviq takuv koncert i...ostanah s ebati qkite vpe4atleniq,BE6E STRAHOTNO ot vsi4ko vidqh i ot vsi4ko ostanah dovolna....
za Caliban i God Forbid bqh 4uvala malko tehni pesni no God Forbid opredeleno 6te gi zapomnq s fakta 4e me izkefiha mnogo... Machine head ne moga da povqrvam kolko bezproblemno mi na vsi4ko i prosto strahotno!!!! i daje ojivqh sled pogoto ,10x bobi ![]() prosto ...i v nai beglite mi predstavi ne misleh 4e vsi4ko 6te e TOLKOVA qko.... -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото, загрявките, които ги пускаха преди да излезнат Caliban на кой бяха, нещо линкчета, ако може.
![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Това което чух беше Unearth , Lamb Of God ,а точно преди MH бяха Chimaira
![]() виж http://seasonswither.data.bg примерно |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пуснаха и rEVOLVEr на Thе Haunted, между едни от групите... Май преди God Forbid....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 14 2004, 05:31 PM) Пуснаха и rEVOLVEr на Thе Haunted, между едни от групите... Май преди God Forbid.... Вярно! Добре си куфях на това. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 01:07 AM |