![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Доста време мина откакто великия MAX напусна sepultura и от тогава тази група не издала нито един албум, който поне малко да се доближи до албуми-
те с MAX, но за наша радост MAX създаде soulfly. Просто мисля че soulfly e естественото продължение на sepultura a тази група сега, която се подвизава под това име просто няма нищо общо с онази велика група от епохата на MAX. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Syglasen sym s wsichko koeto kaza, samo bez towa che albumite na Sepultura s negyra ne stawat. I te si imat swoq char. Roorback e mnogo hubaw album. Werno po-weliki ot albumite s Max nqma da ima, no wse pak. A che Soulfly sa prodyljenie na Sepultura.... wypros na mnenie...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Sepultura с Max > Nailbomb >>>> Soulfly > Sepultura с Derrick
End of story. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Nailbomb не съм ги чувал ама иначе съм съгласен с автора на темата
Sepultura + Max >>>>> SoulFly >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Sepultura + Derrick Green -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не харесвам особено и двете групи. Sepultura, може би...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Определено Sepultura с Max.
![]() ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
о да, тоя албум е ебати..
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(gad @ Dec 19 2004, 01:07 AM) Nailbomb не съм ги чувал Nailbomb - Point Blank ![]() Албумът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. Мисли за малко по-хардкор Chaos A.D., с тук там индустриални елементи. И хипер много, хипер яки рифове. На мен ми е в Top 10 Ever! Ако не ви се дърпа цялото, любимите ми песни поне: Wasting Away, Cockroaches, World Of Shit, Sick Life... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мерси
сега остава и да излъжа датата някак.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
soulfly
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Албумът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. Мисли за малко по-хардкор Chaos A.D., с тук там индустриални елементи. И хипер много, хипер яки рифове. На мен ми е в Top 10 Ever! Ако не ви се дърпа цялото, любимите ми песни поне: Wasting Away, Cockroaches, World Of Shit, Sick Life... Мале Сеп-за първи път да ни съвпаднат вкусовете.Тоя албум рулира яко. Въртял съм го стотици пъти!!! "Hate is reality" -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Sepultura s Max , istinata e oba4e e 4e voobshte ne moje da kazvate 4e si4ko hubavo napraveno ot SEPULTURA e blagodarenie na Max istinata e 4e Roots ne e koi znae kolko po razli4en ot RootBack !!! Oshte s Max Sepultura zapo4naha s raznite mu tam instrumenti identi4ni za braziliq !!!
Pozdrav za si4ki s Inner Self !!! ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 1-December 04 Град: София,ж.к."Лозенец" Потребител N: 679 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 18 2004, 07:53 PM) Sepultura с Max > Nailbomb >>>> Soulfly > Sepultura с Derrick End of story. . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Но това е малко като да имаш две деца от различни мъже(респективно-жени) и да обичаш по-малко едното,защото обичаш по-малко неговия(та) баща(майка),или защото е с увреждания... -------------------- ....................................................
<span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Няма по лесно от това да живееш в приказка-просто отваряш широко очи и сънуваш на воля!!!</span> |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хехе, на това с децата му се казва естествен подбор
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
SEPULTURA TVA E MAX
NAILBOMB TVA E MAX SOULFLY TVA E MAX КАКВО ДР ДА КАЖА ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 53 Регистриран: 29-December 04 Град: Obelq 2 Потребител N: 708 ![]() |
sepultura s max
toq noviq e nakyv NEGYYYR!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
И към двете групи изпитвам симпатии, но няма смисъл да уточнявам, че Sepultura с Max беше къде-къде по-високо ...
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Snowwhite @ Dec 22 2004, 08:32 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Dec 18 2004, 07:53 PM) Sepultura с Max > Nailbomb >>>> Soulfly > Sepultura с Derrick End of story. . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Но това е малко като да имаш две деца от различни мъже(респективно-жени) и да обичаш по-малко едното,защото обичаш по-малко неговия(та) баща(майка),или защото е с увреждания... Или защото Снежанка си е забравила хапчетата? хахааххахахаахахахахахаха А сега сериозно: Аз лично предпочитам намирам Сепултура с Макс и Соулфлай за групи почти на едно ниво... дори ако трябва да съм честен съм се кефил на повече песни на Соулфлай. А не разбрах точно защо се намеси и Нейлбомб, НО групата определено си я бива! Преди доста време по незнайна за мен причина бях слушал точно Point Black и се накефих на интересният индъстриал преплетен с тежките рифове, които обаче страшнобързо ми писнаха заради разнообразието и елементарността си. А иначе с цялото ми уважение: Миксовете им са НЕКАДЪРНИ ОТ НАПЪЛНО ВСЯКЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Та лично за мен: Soulfly = Sepultura с Max >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nailbomb >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Sepultura без Max... а към Светъл... имам чувствтото, че се кефиш на вокалите заменили оригиналните такива в дадена група, която и да е тя... щото сори, ама негъра просто НЕ Е ЗА ТАМ! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ne kazwam che negyra e po-dobyr ot Max haha, da ne sym lud. Kazwam, che ne biwa da byde pliut tolkowa... pone se opitwa i ponqkoga uspqwa da dokara glas...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Негъра нямя място там това е истината.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 53 Регистриран: 29-December 04 Град: Obelq 2 Потребител N: 708 ![]() |
Abe kyv glas be tyoq iskat da peqt za gangsta shit i da s epraat na ebati myjete basi gadni te negari
ne mu e mqstoto tam |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Сори, ама чернилките нямат място в метъла, да си правят там шибания рап и да се мислят за много велики
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Сори, ако ме питате негрите ИМАТ място в метъла... ама страшно малко и определено не в Сепултура!
Демек Ice T примерно... обаче тоя пич просто не е за там. Не знам какво изобщо прави там, но той просто не може да направи нищо яко. Не че съм слушал много от неговият период, но тва дет слушах си беше достатъчно. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 03:44 PM |