![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Maiko mila horata v doseshtate se v koi forum vseki put kogato vlqza me razsmivat vse pove4e i pove4e ! Vijte neshto interesno sigoren s`m 4e nikoi ne go e znael ! :
По принцип не съм голяма фенка точно на дет метъл-а, но всеки има скрити страсти и моята със сигурност е Ancient.Не знам дали е пускана тема за тях,но дори и да е, не я намерих,така че... Ако тука има фенове хайде да споделите какво ви харесва и какво не,какво мислите за членовете на бандата,а и едно последно въпросче - Копират ли някоя друга дет метъл банда според вас? На мене лично най-любимия ми техен албум е Proxima Centauri (и най-вече The Witch по обясними причини ,а и защото Jesus Christ я писа песничката), но и God Loves the dead не е никак за изхвърляне! И въпреки,че Aphazel е сякаш водещо лице аз продължавам да държа на Божия син -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Аз защо влизам в metalbg.com мислиш
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Темите с малко/много хумор (или просто опит за такъв) са за "Вицове".
Иначе тая май е поредната която ще се заключи... ![]() И как на някои не им писна да си вдигат самочувствието по този начин! SPARK -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 53 Регистриран: 29-December 04 Град: Obelq 2 Потребител N: 708 ![]() |
hahahaha basi izcepkite edin priqtel vednyj kato se napihme kaza 4e manowar sa pederasi ahahahahhaha
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат hahahaha basi izcepkite edin priqtel vednyj kato se napihme kaza 4e manowar sa pederasi ahahahahhaha Изцепка е ..факт. Но не защото пича е казал че са педераси, а защото ти е смешно че е отбелязал очевидното. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 53 Регистриран: 29-December 04 Град: Obelq 2 Потребител N: 708 ![]() |
kopele kvo im e pedalskoto ebati onoq be6e ebati typaka vij gi kv sa myje pio6kata ti edva li e golqma kato na demaio govori kato ima6 pokritie na prikazkite osven tva te sa kralete na metyla i ne se ebavai s tqh
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
TOWA che Joey deMaio e rekordior po poredni masturbiraniq, towa che manowar se afishirat za krale na metala, towa che muzikata im e lesno smilaema ne gi prawi krale
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Значи всички които не слушат Manowar твърдят че те са педераси. Не мога да си обясня защо. Може малко да се вживяват и да се правят на "виж ме кой съм аз", но определено са най-добрата Heavy Metal група по мое мнение.
Ако имате нещо против тях го изразете като критика на творчеството им, а не с обиди по сексуалната им ориентация! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jan 6 2005, 05:24 PM) Темите с малко/много хумор (или просто опит за такъв) са за "Вицове". Иначе тая май е поредната която ще се заключи... ![]() И как на някои не им писна да си вдигат самочувствието по този начин! SPARK Ti mai si reshil da ne se otkazvash i postoqno da se zaqjdash s men ???? E sorry ama neznam kuv ti e problem ne smqtam 4e si digam samo4uvstvieto zashtoto tova koeto go imam mi e napulno dostatu4no ! ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
I kude po to4no sa izcepkite....
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Jan 7 2005, 09:09 AM) Значи всички които не слушат Manowar твърдят че те са педераси. Не мога да си обясня защо. Първо на Ignath да отговоря...т'ва че на някой му е голяма оная работа не го прави хетеросексуален ![]() А за Blashyrkh ...ако не заключат темата навреме SepulTeraHead ще ти постне достатъчно снимки в подкрепа на тази теза ![]() ![]() или както форума преобразуваше тази дума на "I'm a fuckin retard" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Какви са тия безмислени спорове, всеки има право на избор.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:22 PM |