![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 4-January 05 Потребител N: 711 ![]() |
Nqkoi slu6a li Morgul ot was?wpe4atleni li ste ot The Horror Grandeur?ako ima takiwa,kajete mi za nqkoq grupa, koqto pone malko se doblijawa po stil s Morgul...
-------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 4-January 05 Потребител N: 711 ![]() |
sorry za gre6kata po-skoro hareswate li go...
![]() ![]() -------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз лично много харесвам музката на Jack Ripper.
Има гениални идеи в музиката му. Чуй Hollenthon. Не че има много общо с Morgul, но предполагам, че ще ти допадне. Ето линк! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Интересна музика,но определено цигулката е инструментът,който най-много ми лази по нервите.Иначе The Horor Grandeur не е лош албум,а песента която най-много ми допада е The Murdering Mind.
Hellveto -пак солопроект,но този път на поляк, е интересен оркестрален паган блек метъл.Не че има много общо с Morgul,но не е лошо да се чуе. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 19 2005, 03:31 PM) Интересна музика,но определено цигулката е инструментът,който най-много ми лази по нервите.Иначе The Horor Grandeur не е лош албум,а песента която най-много ми допада е The Murdering Mind. Hellveto -пак солопроект,но този път на поляк, е интересен оркестрален паган блек метъл.Не че има много общо с Morgul,но не е лошо да се чуе. Dobre,mersi 6te prou4a Hellveto,moje i da me izkefi.Ami az mn se kefq na pesnite Cassandra's Nightmare,The Murdering Mind i The Horror Grandeur-awe tzeliq album mi dopada dosta. -------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Jan 19 2005, 11:45 AM) Аз лично много харесвам музката на Jack Ripper. Има гениални идеи в музиката му. Чуй Hollenthon. Не че има много общо с Morgul, но предполагам, че ще ти допадне. Ето линк! Blagodarq ti 6te gi proslu6am ![]() -------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 16-January 05 Потребител N: 722 ![]() |
Аз съм слушал Morgul преди време, включването на цигулките е много добра идея.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Parody of The Mass & Lost in Shadows grey..
Tiq 2 albuma na Morgul kurtqt ! Hollenthon naistina e mn qko az za sajalenie s`m slushal 2riq album ! ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Аз не ги бях слушал преди тази тема,но се постарах да ги чуя,и не само това а си ги записаш и сега Parody of The Mass ми се върти почти по всяко време на компа!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-January 04 Потребител N: 372 ![]() |
Az imam albuma Lost In Shadows Grey. Edin ot nai-lubimite mi albumi. Nqkoga moje da si vzema i drugite. Mnogo gotina grupa...
![]() -------------------- Before You See The Light You Must Die
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Е точно тоя албум ме издразни.. спомням си имаше една песен дето бяха откраднали няколко рофа от Dissection... като цяло не мв впечатли особено англичаните могат да правят само лигав симфоничен блек по най-комерсиалния възможен начин, по мое мнение... Айде един негативен вот да има
![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-January 04 Потребител N: 372 ![]() |
gluposti Feanor`, pylni gluposti
![]() -------------------- Before You See The Light You Must Die
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Цитат(DiBorg @ Feb 1 2005, 10:09 AM) gluposti Feanor`, pylni gluposti ![]() Абе я си слушай пънкарийте и не ме апострофирай така ![]() Поздрав с The Offspring ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ха,а The Offspring въобще не са комерсиални така ли?Или което ти отърва това е!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
MORGUL рулираттт
![]() ![]() ![]() Най ми харесват песните - 'SHE' и 'THE NEED TO KILL' |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 18-February 07 Потребител N: 1892 ![]() |
Много гнусна група...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Абе не е ли то як норвежки блек метъл.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^^Уверявам се че твойте постове са пълни с смисъл...
До колкото Мургул...Харесват ми ама аз не слушам мелодичен блек или дет... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Еми олд скуула си е олд скуул , класика в жанра , тия мелодични групи с нищо не ме трогват , мое мнение все пак !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^Мисля че се бъркаш...
Сори просто си постнахме постовете едновременно,моя пост не беше за твоя ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Абе много взехте всичките да се бъркате
![]() ![]() @SharondenAdel-SHE?!Мразя тази песен!Много е...Странна,едно такова леко хеви чак бие ![]() ![]() Иначе Morgul си е Morgul! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Да знам , ама ти казвам че и ти явно предпочиташ олд скуула пред мелодичните неща.....
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:50 AM |