![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Абе, я дайте малко информация за това списание? За да видя дали да си го купувам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз само за група Бруталика знам! Не за сп.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 9-February 03 Град: София:( Но иначе съм си варненец! Потребител N: 39 ![]() |
Списанието е на английски език, продава се с диск и струва 5 лева. Насочено е предимно към блек/дет/грайнд и прочие групи. Според мен парите си заслужават. Натисни тук за да прочетеш повече
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Jul 19 2003, 01:38 AM) Аз само за група Бруталика знам! Не за сп. Как да не знаеш за списанието Brutallica? Много си е яко списанието, а и към него обикновено вървят по 1-2 диска с все интересни работи. От там чух за пръв път Bestial Mockery. ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Яко е само брутална ъндърграунд музика с дискче. доста кинти ама... www.brutallica.com
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Чудех се дали да си го купувам ама ми досвидя за парите.И без това съм в криза,а имам тепърва да правя харчове...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Jicata @ Jul 18 2003, 11:19 PM) Абе, я дайте малко информация за това списание? За да видя дали да си го купувам. Ако ти се чете колко са велики разни ъндърграунд дет/грайнд банди от забутани държави. Аз купих един брой защото пишеше за Morbid Angel. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Преди в списанието пишеш моя френд Гришнак, сега пише моя друг френд, Обичуъри.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
култово е списанието. Имам 2 стари броя обаче.
черно-бяло - много подходящо.Пичовете събират някой и друг лев и хоп! на пазара. Иначе има куп информация за забутани и не тобкова групи. Тонове Ревюта ! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Прекалено Ъндърграунд е то...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 6 2004, 05:29 PM) Ако ти се чете колко са велики разни ъндърграунд дет/грайнд банди от забутани държави. Ами честно казано, отказах се, поради това, че не ме кефят толкова много дет групи, блек изобщо..., друга причина е английския и трета причина (най-несъществена) са парите. И все-пак мисля, че на тази тема мястото и е в този форум, за разлика от доста други ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Jun 7 2004, 12:04 AM) Прекалено Ъндърграунд е то... Точно това му е хубавото! Трябва ли да е пълно с MANOWAR например? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
...в смисъл, че и такива списания трябва де има...
а това специално е много качествено. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 2-January 04 Потребител N: 363 ![]() |
Brutallica ste si ostane edinstvenoto BG spisanie koeto se prodava i izvun Bulgaria. Mnogo si e qko i za 5 kinta imas i kakvo da cetes, i kakvo da slusas. A ce nqkoi gi marzi da ucat English - tova si e licno tehen problem. Da cetat vestnik Trud togava. Tam pise mnogo za metal-a
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-January 04 Потребител N: 372 ![]() |
BrutallicA e mnogo uvajavano ot men spisanie to4no poneje ima "zabutani grupi". Mnogo pove4e se kefq da slu6am podzemni grupi za koito stotina 4oveka v celiq svqt znaqt ot kolkoto za nqkakvi deto vseki vtori pozior razpravq 4e go kefqt.
-------------------- Before You See The Light You Must Die
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(DiBorg @ Jun 27 2004, 06:44 PM) BrutallicA e mnogo uvajavano ot men spisanie to4no poneje ima "zabutani grupi". Mnogo pove4e se kefq da slu6am podzemni grupi za koito stotina 4oveka v celiq svqt znaqt ot kolkoto za nqkakvi deto vseki vtori pozior razpravq 4e go kefqt. И аз съм така.Някои определят "подземната" музика като "нискокачествена",но всъщност има доста добри и стойностни неща... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да, така е. Има стойностни неща. Обаче са малко. Както и сред известните групи впрочем.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jun 27 2004, 08:47 PM) Цитат(DiBorg @ Jun 27 2004, 06:44 PM) BrutallicA e mnogo uvajavano ot men spisanie to4no poneje ima "zabutani grupi". Mnogo pove4e se kefq da slu6am podzemni grupi za koito stotina 4oveka v celiq svqt znaqt ot kolkoto za nqkakvi deto vseki vtori pozior razpravq 4e go kefqt. И аз съм така.Някои определят "подземната" музика като "нискокачествена",но всъщност има доста добри и стойностни неща... Еми че то всички тр00 блекари сме така... Няма да слушаме кредъл я... По случая: Lux Occulta - War Тез дни всички сме пощурели покрай тая арийска мания... САМО НИЕ СМЕ АРИЙЦИ... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jun 7 2004, 03:02 PM) Цитат(Sturmfuhrera @ Jun 7 2004, 12:04 AM) Прекалено Ъндърграунд е то... Точно това му е хубавото! Трябва ли да е пълно с MANOWAR например? Ех, ама ... тези Manowar не ви слизат от устата. Ако толкова не ги уважаваш изобщо недей да ги споменаваш и да ги даваш непрекъснато за отрицателен пример. Иначе списанието е добро, лично аз не съм го разгръщала, но знам от приятели, чието мнение уважавам. А и то във Варна е доста трудно да се открие такова списание, където и да съм питала, все ме гледат като гръмнати. Дори S.M.F го изтървах ... тиражът ли се е изчерпал .. не знам ... ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Jul 4 2004, 10:26 AM) Дори S.M.F го изтървах ... тиражът ли се е изчерпал .. не знам ... ![]() Именно. ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jul 4 2004, 09:20 AM) Цитат(Nightmare @ Jul 4 2004, 10:26 AM) Дори S.M.F го изтървах ... тиражът ли се е изчерпал .. не знам ... ![]() Именно. ![]() ![]() fuck you fuck you fuck you ..... ![]() Много ли изпуснах? ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(Chris @ Jun 26 2004, 10:00 PM) Brutallica ste si ostane edinstvenoto BG spisanie koeto se prodava i izvun Bulgaria. Mnogo si e qko i za 5 kinta imas i kakvo da cetes, i kakvo da slusas. A ce nqkoi gi marzi da ucat English - tova si e licno tehen problem. Da cetat vestnik Trud togava. Tam pise mnogo za metal-a ![]() Продава се в над около 40 страни. И аз си го зех не за 5, а за 7, но пък си е мега култово да не говорим какви неща има на диска (C.V.I.)... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат ... тиражът ли се е изчерпал .. не знам ... ![]() Е к`во искаш, два пъти в годината излиза. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стига бе-има го в ОЧЗ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Хубаво е списанието, но повече ще удовлетвори феновете на black, death и изобщо бруталните underground банди. Имам един брой и си го купих, защото видях на корицата Vader, но не бях разочарована и от другите неща, които пишеше вътре. Който се кефи на по - тежки неща ще му хареса, но не го препоръчвам на някой който се ограничава например само с хеви
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Да се намеся и аз в тази тема - все пак съм в екипа на списанието
![]() Благодаря на всички за мненията ви!!! Страшно се радвам, че се кефите на списанието!!! ![]() Това защо излиза толкова рядко го обяснявам всеки път при Васко от "Фрактура", така че .... Задава се десети брой, ще има много яки интервюта и страхотен диск (както обикновено)! Списанието можете да си купите от: О.Ч.З. и S.M.F. в София Три уши (зад библиотеката) в Плевен за другите градове - поръчайте си го по пощата от Чавдар. Адреса е: Списание Brutallica ул. "Григор Пърличев", бл.1, ап.1 Плевен 5800 Хайде чао!! ![]() ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 06:14 PM |