![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всичко е ясно според мен, няма кво да ви обяснявам.
Аз гласувам за Megadeth(ХА! ![]() Любимия ми албум на Megadeth е So Far, So Good... So What?. На 'Tallica - Justice(мноо ясно!). П.С. Justice> So Far > Peace Sells > Rust In Peace> Youthanisia > Puppets > Lightning > Всичко друго на Megadeth > Всичко друго на Metallica П.П.С. In My Darkest Hour > Всичко друго на Megadeth -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 17-September 03 Потребител N: 267 ![]() |
megadeth в периода с marty friedman, не че chriss poland и al pitrelli са лоши китаристи, но лично за мен friedman придаваше един особен звук на megadeth.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Гласувах за Megadeth. Макар нещата на Metallica до ...And Justice (вкл.) за мен да са над всичко, правено от Mustaine и компания, цялостното звучене и развитие на Megadeth натежа повече. Останаха верни на стила си до края и макар в последните си неща и те да позалитнаха към комерсиалното звучене (както посочи Стефан), преходът не бе така краен, нито Risk и The World Needs A Hero страдаха от липсата на творчески идеи, която мъчи Metallica от 96-а насам.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всъшност Risk сигурно е най-жалкия албум който някога съм чувал. Съвсем бях забравил за него като писха темата. Хах!
St. Anger >>>>>>>>>>>>>> кучето ми как пърди >>>>>>>>> Risk Ама тва е. После се осъзнаха. The World Needs A Hero беше наистина завръщане към корените. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
И аз гласувах за Megadeth, а като всички казват че гласуват за Megadeth много ми е интересно как гласовете са почти поравно.
![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Явно има законспирирани фенове на Metallica, които не се обаждат...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
![]() ![]() METALLICA ![]() ![]() ![]() ![]() Ride The Lightning i Masters Of Puppets > absoluitno vseki metal album ![]() A nai velikata pesen izobshto e Creeping Death ![]() -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ride The Lightning i Masters Of Puppets > absoluitno vseki metal album A nai velikata pesen izobshto e Creeping Death Преди 3-4 години щях безусловно да се съглася с това... Creeping Death наистина е нещо зверско, най-силната песен на Metallica според мен. Но съдейки за цялостното развитие на бандата, дори няколкото им големи шедьовъра трудно могат да компенсират последвалата "масова разпродажба". ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Awe Metallica gi uvajavam nai-mnogo zaradi Master of Puppets tva im e nai-welikiq album
-------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Megadeth, като изключим идиотското име, повече ми харесват.Особено ме кефят и някои техни кавъри - на Сабат и Алис Купър.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Mисля,че името Мegadeth означава броя на жертвите от газова атака или нещо от тоя сорт.Даже съм виждала майтапчийски монтаж с порта на концлагер,на която вместо обичайното "Arbeit macht Frei" пишеше Megadeth,но за съжаление не мога да ви дам линка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
Metallica nikoga ne sa me radvali istinski, Megadeth - da
-------------------- A fatal disguise is what you call holy.
Where is god? I want you to show me. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 55 Регистриран: 18-September 03 Потребител N: 268 ![]() |
![]() -------------------- I'm running free!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 22 2003, 01:43 PM) Явно има законспирирани фенове на Metallica, които не се обаждат... ![]() Или просто не могат да ни удостоят ( ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ЛЕЛЕ! Тука есе мога да напиша! Принципно в първия албум на Металика и първия на Мегадет... Металика са класи напред! ЗАЩО? Ами защото просто Мустейн свири заедно с Хетфилд и Улрих
![]() Но що се отнася до китарите! Мустейн винаги е бил по-добур от онова малцинсвено човече (НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙТЕ ЧЕ НЕ Е МАЛЦИНСТВЕНО А ОТ ХАВАИТЕ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА! ТОЙ СИ Е ИДИОТ, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗСВИРИ СОЛОТО НА МУСТЕЙН ОТ 4 Хорсмана (които всъщност са 5, но единия ги е напуснал преди да станат известни ХХХХХХХАААААААААХХХХХХХХААААААААААХХААААА)) Кирчо! Така! Дори и Марти и Поланд и всички други изгонени и наети китаряги от шефа ![]() А за баса! ЗА БОГА ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ БАСА В ПЕСНИТЕ НА МЕТАЛИКА? НЕЕЕЕ! За сметка на Мегадет! Елефсан е МНОГООО Добъе! А за барабаните... за бога, защо всички викат, че Улрих е бог? Хахахаха! Та той не може да изсвири барабаните на Овъркил - Моторхед! ЗА БОГА! Та барабаниста на Моторхед, който ги свири е престъпник, който е бил извън затвора само докато Моторхед са биил с него ![]() ![]() ![]() ХАХХАХАХА! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм, откъм бас Metallica си бяха железни до Master-a (вкл.), но след смъртта на Клиф...
![]() Иначе Елефсон е велик! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 21 2003, 08:57 PM) Всъшност Risk сигурно е най-жалкия албум който някога съм чувал. Съвсем бях забравил за него като писха темата. Хах! Ама тва е. После се осъзнаха. The World Needs A Hero беше наистина завръщане към корените. Тука яко се разминаваме... За мен поне Risk е един страшно ценен и интровертен албум, албум не направен на сила, а от душа... докато The World Needs A Hero си беше един вид направен с мисълта да се хареса на старите Megadeth фенове, но някакси не е истински! Но иначе Megadeth управляват много повече от Metallica и като музиканти и като какво ли не ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 26-September 03 Град: Sf Потребител N: 280 ![]() |
starata Metallica si beshe ... abe beshe si metul, sega ima kuntri s poveche zvuchene ot metallica
![]() principno ![]() -------------------- ..:: The Divine Head Full Of Air ::..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() Ех, Меtallica... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
само факта че не съм се образовал достатъчно с мегадет ме спира да избера металика..но най-вероятно тях ще избера
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Позволи ми малко да не се съглася с теб!
Не мисля, че когато баса дублира китарите една окатава по-ниско разбира се и свири сам рут нотите от акорда е ЯК! Няма тези чисти басове на Мегадет камо ли соли или нещо друго... ПРАЙМАС са с най-добрия бассист! И това не е Роб! Все пак.... в момента точно слушам Райд дъ Лайтнинг и колкото да се опитвам не забелязвм некъв особен бас ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Все пак.... в момента точно слушам Райд дъ Лайтнинг и колкото да се опитвам не забелязвм некъв особен бас В теб е проблемът... ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
For Whom The Bell Tolls е сигурно парчето с най якия бас въобще! Бих споменал и Orion сищо!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще кажа две неша:
1. Хмммммммммммммммммммммм ![]() 2. Всъщност имах предвид, че слушам ПЕСЕНТА райд...... а не цлия албум де ![]() нз За For Whom..... съм съгласен, а Крипинга си е гадна песен принципно ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Metallica (ama ne sum i slu6al koi znae kolko Megadeth... ama sled kat e ne6to s deth/death na4i e qko!!! )
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sturmfuhrera, мен ако питаш, Creeping Death е едно от най-техничните парчета на Metallica, има и невероятна атмосфера... Но както обикновено, всичко опира до вкуса.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честно казано много се радвах на тва парче, но... от музикална гледна точка е бедно! но.... зависи от МОМЕНТНОТО състояние!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
iskam da si smenaq mnenieto:) !!!! Glasuvah za Metallica iskam da se wurna na Megadeth
![]() ![]() ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:38 PM |