![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Някой ще ходи ли?
![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
"
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Да. аре да ходим
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Аз.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(abductor @ Jun 9 2005, 11:43 AM) " ![]() ![]() Аха. Направи още един опит да се опиташ да кажеш какво имаш впредвид. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ма тия не свиреха ли некво техно, или аз се бъркам нещо?!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Не е техно със сигурност. Никак не съм навътре в тези неща - някой, който е по-запознат с тях да се изкаже.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 11-April 05 Потребител N: 788 ![]() |
Едва ли някои е знаел какъв стил точно свирят, тогава когато са започнали да
свирят. Иначе може да се каже че са бащите на електро попа, индустиала или техното. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Невероятно шоу. Страхотни ефекти и осветление. Кристален звук. Такова нещо в БГ няма скоро да видим. Който не е дошъл, може само да съжалява.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 11-April 05 Потребител N: 788 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Съжалявам мммммммнннннннооооооооооооооггггггггггггггггггггггггоооооооооооооооооооо |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dam, bilo e dosta iako subitie. Predi malko edin priatel mi razkaza i edinstveno moga da suzaliavam, che ne otidoh. Dano da ima skoro podoben kontzert.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Drummer @ Jun 10 2005, 07:57 PM) Цитат(abductor @ Jun 9 2005, 11:43 AM) " ![]() ![]() Аха. Направи още един опит да се опиташ да кажеш какво имаш впредвид. Имам предвид, че куфеещата метълска емотиконка е съвсем неподходяща за някаква си там електронна група (и защо тая тема е в раздел метъл, а не в общ форум ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Btw, sea se pribiram ot techno party-to v SPS club-a. Niakoi hodi li? Adski dobro beshe. To produlzava v momenta do sutrinta, ama ne izdurzah nekvo i se pribrah.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(Drummer @ Jun 17 2005, 10:31 PM) Btw, sea se pribiram ot techno party-to v SPS club-a. Niakoi hodi li? Adski dobro beshe. To produlzava v momenta do sutrinta, ama ne izdurzah nekvo i se pribrah. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Не съм ходил,но много ми се искаше,ама забравих!Баси и тъпото дето е!А за Kraftwerk също ми се ходеше,ама няма как!Иначе една позната е ходила и каза,че е било невероятно шоу! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mezdu drugoto, koi drugi ottuka slushat techno i razni takiva beat-ove?
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Май няма такива... особено пък в този подфорум
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Индустриал или още познато като Електронна музика ... тия са бащите на електронната музика ; аз бях и беше просто велико :-) ; най-изненадващо беше колко много хора се събраха ; напомниха ми machine head в същата зала преди 6-7 месеца
![]() ![]() ![]() Цитат(Drummer @ Jun 21 2005, 04:05 PM) Mezdu drugoto, koi drugi ottuka slushat techno i razni takiva beat-ove? Neubauten,White nois Stasis,pitchshifter,laibach повече в тая посока |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(deadman_walking @ Jun 10 2005, 09:01 PM) Иначе може да се каже че са бащите на електро попа, индустиала или техното. Ooo...да не си чел представянето им в Една Седмица в София че така смело се изказа?Това за бащите не каквото и да е е само с цел реклама... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Не, напротив - от хора, които са им страхотни фенове съм чувала, че наистина са бащи на незнам-си-какво...+ това мисля, че са адски стара група и човек дори да не го знае би могъл поне да предположи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jun 21 2005, 09:04 PM) Това за бащите не каквото и да е е само с цел реклама... Zashto prosto niakoi put ne si zamulchish, a gorovish pulni prostotii, bez niakoi da ti e iskal mnenieto? Ne si dluzna da pishesh navsiakude... ![]() Ami, KRAFTWERK sviriat ot 1970-ta godina, taka che shtom ne sa bashti na tozi tip muzika, ne znam kakvi triabva da sa. Kakto i da e. Inache drugi "bashtini" grupi, koito dosta sa doprinesli za razviteto na techno-to sa naprimer U-96, Orbital. Adski dobri grupi. Prosto imat genialni parcheta, nai-veche Orbital. 100% sum siguren, che shte gi slushali. Sushto i Prodigy sa edni ot nai-dobrite, no v industrial techno. Цитат Neubauten,White nois Stasis,pitchshifter,laibach повече в тая посока Kool, ia kazi niakakvi iaki pesni ot grupite, che ne sum gi slushal. Poveche dunia Mr. Oizo, M.D.M.A., Orbital, U-96, Astral Projection i Paul Oakenfold. Adski dobri grupi. Adski dobri pesni. Naprimer, M.D.M.A. - Sunrise, ami, NIAMA TAKAVA PESEN PROSTO< Nai-velikoto neshto, koito sum slushal ot tozi calibur. P.S. Btw, neshto, koeto moze da se haresa i na bratiata metuli. Dosta dobro e. Die Krupps - 30 Seconds i Rise Up. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
значи...достатъчно дълго време съм слушала такава музика...съжалявам че си давам мнението без да ме питат,...имам си добър пример за подражание...^
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:38 PM |