![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 15-June 05 Град: In My Thoughts Потребител N: 831 ![]() |
Здравейте! : ) Аз съм един глупав,нов потребител и се н адявам да не ядете такива като мене. : ) Hа моето всеслушание са и:
Sinergy,Children Of Bodom,Sonata Arctica,Hammerfall,Nightiwsh,The 69 Eyes,Wintersun,Cradle Of Filth,Within Temptation,..... Много,но на малка част от тях наистина вманиачен слушател. : ) Относно музиката...ценител съм на всичко хубаво,независимо стилът.Колекционер съм.То не са списания,постери,ЦД.....Другото за мен е на 15 години почти съм,от София. Уча в ТБГ-Техникум за баровци или гъзари или по-просто казано Търговско Банковата.Едно от заниманията ми е музика...Рисуване. ; ) Всяк'ви глупости.Обожавам готиката. ; ) И това е от мен.Връзки за контакт( ![]() ICQ Number: 236-679-590 Primary Email: bitter__sweet@abv.bg -------------------- Love bites,love bleeds,love needs,love dies.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Hallol.
Ебати този път съм първи хехе. П.П. Леле ти си била женско. Как еееееее? ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здрасти и от мен много яки групи слушаш, поздравления за което! Към тази прекрасен набор бих ти препоръчал още: Kamelot, Thunderstone (също финландци, към които гледам добре си се насочила), Edguy, Dimmu Borgir, Brainstrom, Norther (финландци отново), Dark Tranquility, Imperanon (ами финландци... тия какво правят там не знам
![]() Ха иначе и аз съм завършил ТБГто преди около три години, как е сега там кой ти преподава? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Козирог.
(: Здравей.Ще гледаме да не те ядем.Поне в този форум. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Niilo @ Jun 15 2005, 08:21 AM) Леле ти си била женско. Как еееееее? ![]() Все едно прочетох мой пост. ![]() Добре дошла! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Zdrasti
![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(DarkHope @ Jun 15 2005, 06:16 AM) Здравейте! : ) Аз съм един глупав,нов потребител и се н адявам да не ядете такива като мене. : ) Hа моето всеслушание са и: Sinergy,Children Of Bodom,Sonata Arctica,Hammerfall,Nightiwsh,The 69 Eyes,Wintersun,Cradle Of Filth,Within Temptation,..... Много,но на малка част от тях наистина вманиачен слушател. : ) Относно музиката...ценител съм на всичко хубаво,независимо стилът.Колекционер съм.То не са списания,постери,ЦД.....Другото за мен е на 15 години почти съм,от София. Уча в ТБГ-Техникум за баровци или гъзари или по-просто казано Търговско Банковата.Едно от заниманията ми е музика...Рисуване. ; ) Всяк'ви глупости.Обожавам готиката. ; ) И това е от мен.Връзки за контакт( ![]() ICQ Number: 236-679-590 Primary Email: bitter__sweet@abv.bg Da, zdravei, whatever. Pokazi malko tvoi risunki i se nadiavam da ne sa manga. ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(DarkHope @ Jun 15 2005, 08:16 AM) Здравейте! : ) Аз съм един глупав,нов потребител и се надявам да не ядете такива като мене. : ) глупавите потребители са особенно ценни! рядкост са, затова! в едно варелче пълним от солната киселина, после две яйца отгоре, малко чушки, катран, глупавия потребител - вътре и му се радваме. ха, добре дошъл! ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
![]() ![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Здрасти и от мен
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(Niilo @ Jun 15 2005, 08:21 AM) Hallol. Ебати този път съм първи хехе. П.П. Леле ти си била женско. Как еееееее? ![]() Otkude razbra che e jensko?!?!? ![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Леле, ако се окаже .!., а не .,. голям резил ще стане.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Леле, ако се окаже .!., а не .,. голям резил ще стане. Ти ще потънеш най накрая, ама кога ще е ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат Бих искала да поканя всички заинтересовани,ако има желаещи де..... От тук следва, че е момиче, а иначе не знам защо в представянето пише в мъжки род... ![]() Здравей и от мен:) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Aloha!
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 15-June 05 Град: София Потребител N: 832 ![]() |
еми здрасти и от мен
![]() ![]() -------------------- Бръм бръм бръм, аз пчеличка съм
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:59 PM |