Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jun 25 2005, 03:32 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 |
Велико
|
|
|
|
Jun 25 2005, 07:15 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 25 2005, 01:16 PM) Цитат(pi4 @ Jun 25 2005, 01:14 PM) Цитат(feather @ Jun 25 2005, 11:47 AM) Ето и записана една от песновките. да вметна само, че тия сървъри се виждат само в българия. Само да вметна, че се пише България. пиша както мога, аз съм iX freak /[0..9]/[a]/s знам как се пише, не ме учи, не бой се -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
|
Jun 25 2005, 09:48 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 |
какъв е смисълът на алкохола обаче в цялостната картина?
Като искате да пиете, тва може и у вас да го правите, нали? И няма да ви трябва билет! Странно е, че толкоз хора са отишли, аз например за миг не си и помислих да ходя едит - всъщност ми е ясно защо са били хората, които са били. В България метълите получават по два концерта и половина годишно.... Ето защо. -------------------- |
|
|
|
Jun 26 2005, 04:47 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 |
Да, обаче след това групите ни помнят задълго.
-------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
|
Jun 26 2005, 05:20 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Nikola Bathory, хора като теб са ми смешни. Става въпрос за една от най-великите групи... не... НАЙ-ВЕЛИКАТА група в историята на метъл и рок музиката въобще, но ти някак си успяваш да не разбереш защо по дяволите хората отишли да ги видят?
-------------------- |
|
|
|
Jun 26 2005, 07:10 PM
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 |
Не него, до колкото разбирам главния проблем му е в това
Цитат(Nikola Bathory) Като искате да пиете, тва може и у вас да го правите, нали? И няма да ви трябва билет! На мен също ми е било винаги странно, но пък не е и нормално човек да пресъхне и да няма от къде да си купи бира, вода, etc. Предпочитам обаче да пресъхна, пред това да пропусна 45 минути от концерта на опашка.... |
|
|
|
Jun 26 2005, 07:36 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 |
Цитат(Nikola Bathory @ Jun 25 2005, 09:48 PM) какъв е смисълът на алкохола обаче в цялостната картина? Като искате да пиете, тва може и у вас да го правите, нали? И няма да ви трябва билет! защото бирата и сабат си вървят комплект. аз също се наливах с бира и ми беше гот. бира мога и да си пия вкъщи вярно, и по-хубава, и по-студен, и мога да си пусна paranoid/master of reality/vol. 4, да, мога, ама на ей, на концерт се ходи да видиш и даруги като тебе и музиката да те полази по дбелета кратуна и да ти влезе и начовърка надълбоко, тъй че не само да я чуеш, ами да я усетиш в костния ти мозък, че той да я помни дорде си жив. оп оп! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
|
Jun 26 2005, 07:40 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 |
Ама за какво ти е бира за целта
-------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
|
Jun 26 2005, 08:58 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 |
Цитат(Nikola Bathory @ Jun 25 2005, 07:48 PM) Като искате да пиете, тва може и у вас да го правите, нали? И няма да ви трябва билет! Много глупаво мнение. Ми аз по тая логика да не излизам от нас, щтото мога да говоря по телефона с приятелите. А колкото до пиенето, наистина е тъпо без да бирички. Кофти е ако прекалиш като мен, че ме боля супер много главата докато свириха и не се изкефих на 100% |
|
|
|
Jun 29 2005, 06:00 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 |
Цитат(feather @ Jun 26 2005, 05:10 PM) Не него, до колкото разбирам главния проблем му е в това Цитат(Nikola Bathory) Като искате да пиете, тва може и у вас да го правите, нали? И няма да ви трябва билет! На мен също ми е било винаги странно, но пък не е и нормално човек да пресъхне и да няма от къде да си купи бира, вода, etc. Предпочитам обаче да пресъхна, пред това да пропусна 45 минути от концерта на опашка.... Аз също прдпочетох да пресъхна,и дори заебах тези с които влязох,защото се редиха толкова дълго за бира,че наистина можеше спокойно да мине половината концерт!Е друго е на концерт!Не ми се мисли,че ще мога спокойно да си седя в къщи и да си пия нещо си,докато някоя банда дето съм слушал от 10-15 години да забива някаде в същия град дето живея!Няма да стане! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
|
Sep 13 2005, 06:05 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 |
Аз мислех да хода на техния концерт ама дядо ми умря и му ходих на погребението
-------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
|
Sep 13 2005, 09:14 PM
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 |
Цитат(Тежкия heavy metalist @ Sep 13 2005, 04:05 PM) Аз мислех да хода на техния концерт ама дядо ми умря и му ходих на погребението -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
|
Oct 11 2005, 03:11 PM
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 11-October 05 Град: Велинград Потребител N: 968 |
Беще много хубав концерта
-------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 15 2005, 09:20 AM
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 |
Това беше исторически концерт. Видяхме бащицата Ози, изключителния Томи и въобще направо страшно беше. Дори не се нервирах, че след това трябваше да си хода пеша от илиянци до Овча купел, пиян и разбит от един от най-яките концерти на които съм бил.
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 7th November 2025 - 12:06 PM |