![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Колко и тъпо да изглежда -тая година за първи път чух Nevermore
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Taking Back Sunday
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
MELEKH !!!
Ебати яката група!!! Нереални са... На 11. януари в О!Шипка заедно с Envy и Omerta (ex-Breakaway). Просто късат глави. За мен това е най-яката бг-банда в момента, няма втора такава тук. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(thrash @ Dec 25 2005, 04:48 PM) Колко и тъпо да изглежда -тая година за първи път чух Nevermore ![]() Какво му е тъпото?Аз ги чух преди 3 месеца някъде ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Аз продължавам с откритията за себеси!Beseech-за тях прочетох в едно списание и ми стана интересно,и ето сега са в сетлиста ми!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Lamb Of God - Ashes Of The Wake-Сега го слушам тва
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 30-December 05 Потребител N: 1099 ![]() |
Crimson Glory
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Sepultura
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Soilwork-не е лоша групичката общо взето,даже ми харесва
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Skyfire - добра конкуренция на CoB, Norther etc.
Melechesh - доста добър trashing black metal ot israel doomsword - doom/folk ot italy Sebnem Ferah - xaxa оригинални са като турски анцунг ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Revenant @ Jan 3 2006, 05:25 PM) Skyfire - добра конкуренция на CoB, Norther etc. Само в началото бяха... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Mors Principium Est
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
ПИФ !!!!!!!!
Sinergy ![]() Първото е невероятно разпускаща музика. А второто е просто размазващо яко :") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Revenant @ Jan 3 2006, 05:25 PM) Skyfire - добра конкуренция на CoB, Norther etc. Melechesh - доста добър trashing black metal ot israel doomsword - doom/folk ot italy Sebnem Ferah - xaxa оригинални са като турски анцунг :fuck you: А знаеш ли кой е барабанист на Melechesh..? ;) -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Skyggedans @ Jan 7 2006, 06:54 PM) А знаеш ли кой е барабанист на Melechesh..? ![]() Xul (Thanatos, Liar Of Golgotha) ![]() Отне ми минута да проверя. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
The Cardinal Effect. В момента смъквам последния им албум "Red Light Carousel" и съм очарована от първата песен в него "The Afterparty", въпреки че има още какво да се пожелае в нея!
![]() Абе, кефи ме, надявам се и останалите от албума да са хубавки. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Цитат(feather @ Jan 7 2006, 05:26 PM) Цитат(Skyggedans @ Jan 7 2006, 06:54 PM) А знаеш ли кой е барабанист на Melechesh..? ![]() Xul (Thanatos, Liar Of Golgotha) ![]() Отне ми минута да проверя. ![]() ![]() сигурно има предвид пича от Absu...а не световно безизвестния Xul -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ами в момента е той...оправяйте се.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Dec 25 2005, 10:08 PM) Taking Back Sunday ![]() ![]() ![]() Ебафти тьйпата банда. -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Revenant @ Jan 8 2006, 02:08 AM) Цитат(feather @ Jan 7 2006, 05:26 PM) Цитат(Skyggedans @ Jan 7 2006, 06:54 PM) А знаеш ли кой е барабанист на Melechesh..? ![]() Xul (Thanatos, Liar Of Golgotha) ![]() Отне ми минута да проверя. ![]() ![]() сигурно има предвид пича от Absu...а не световно безизвестния Xul А така. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(gtzvetkov @ Jan 8 2006, 02:12 PM) Цитат(Ro6ava GarGa @ Dec 25 2005, 10:08 PM) Taking Back Sunday ![]() ![]() ![]() Ебафти тьйпата банда. да,но трябваше да чуя за да се убедя ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ей ако имате възможност слагайте и по някой линк към blog на myspace (повечето банди имат) за да ги чуем (е хората с добър нет
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jan 10 2006, 11:15 PM) да,но трябваше да чуя за да се убедя ![]() Еми питай бре, дете. Питай и creep-та, той същото ще ти го каже. ![]() -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Kataklysm
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Ephel Duath. Най-добрата музика която съм чувал в последните 2 години.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
интересен френски блек - Blut aus Nord; Mystic Forest
Carnival in Coal - тва е доста шашаво ....може да се дръпне и от grammy.ru -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
за група незнам обаче открих много яка песен и макар да сам привърженик на хевито тая изключително много ме кефи .... :
Cradle of Filth and Children Of Bodom - Fear Of The Dark(Iron Maiden Cover) трябва да я чуете -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-January 06 Град: София Потребител N: 1114 ![]() |
Последната, която сама си открих, беше The 69 eyes... Сега не ме кефят колкото преди...
![]() ![]() -------------------- I wish I was a bear...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
AAAAAA Лелелелелелелеле......САШОООООО!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Може да звучи тъпо,обаче съвсем наскоро открих:
Dark Tranquility и наистина ми харесаха много. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 11:30 AM |