Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jan 7 2006, 03:02 AM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 |
Раздавам го не чак толкова сериозно, както е започнал Историк, но мен си ме впечатли концерта на Black Sabbath в София. Няма какво да го коментирам, просто на пръв поглед абсуртно, но истина. След толкова години от последния им концерт в Париж - 1970г. да дойдат точно в деня наречен Black Sabbath в Б-я и да направят такова шоу! Страхотно беше!
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jan 7 2006, 07:12 AM
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 |
за мен годината е от септември до септември,иначе 2005 имаше забележително лято.
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
|
Jan 8 2006, 09:21 PM
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 |
Как пропуснах да добавя - концерта на Смоуки (Smokie)!
Пиша го тук, за да не поправям първия си постинг. Между другото, когато поправям постингите си, почти не трия нищо. Коригирам пунктуационни грешки (добавям някоя и друга изядена запетая) или добавям повече информация. Случва се да коригирам дадени адреси на уеб сайтове, които вече са променени. По-нагоре, един потребител попита, дали му се подигравам. Съвсем не. Не разбирам, защо толкова се е засегнал. Никого не карам насила да чете нещо, написано от мен. С изключение - в часовете в училище. Но там е неизбежно. -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
|
Jan 8 2006, 09:47 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
А НА ВЪПРОСИ ОТГОВАРЯШ ЛИ?
Бот. -------------------- |
|
|
|
Jan 8 2006, 09:55 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Цитат(ISTORIK @ Jan 8 2006, 09:21 PM) Как пропуснах да добавя - концерта на Смоуки (Smokie)! http://www.standartnews.com/archive/2006/0...1/03/reportage/ |
|
|
|
Jan 8 2006, 10:58 PM
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 |
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 8 2006, 10:47 PM) А НА ВЪПРОСИ ОТГОВАРЯШ ЛИ? Да. Отговарям. Ето: Sturmfuhrer попита: 1. Издигането на Минко Герджиков за кандидат за кмет на София от името на СДС - Отговорих му в ICQ. Тук не искам да се впускам в подробности, защо това е грешка. Някои отговори ще дам в нова тема - за очакванията за 2006 г. (Надушвате ли, какво ви готви историкът?) 2. Държавата няма национална доктрина, не са определени националните проблеми, националният идеал, националните ценности, националната философия... - Това не е отживелица. Липсата на държавни стандарти по темата, гласувани от Парламента показва или липса на стратегическо мислене или наличие на стратегическо мислене в посока - национално предателство или най-малкото - национален нихилизъм. 3. Не можах да довърша много от започнатите от мен теми в различните форуми и да реализирам проектите си там (например – проекта за Календар на българската бойна слава) Проектът чака мен, не - момчетата... SepulTeraHead попита: 1. Искаш да кажеш, че се преебаха, като не подкрепиха Гаврийски (ДСБ) ли, или - к'во? - Може да се формулира като грешка изборът на М. Герджиков, защото избирателите в дясното политическо пространство бяха разединени отново. Не мога да преценя, какво щеше да стане, ако... СДС беше подкрепил кандидата на ДСБ или, ако ДСБ бяха подкрепили кандидата на СДС. Моето мнение е, че грешката в стратегически план беше това, че не беше избран общ кандидат на десните политически сили. 2. ISTORIK e bot. - Не е точно така... Demiurg попита: 1. Някой тук да говори есперанто? - Да. Аз. 2. @ ИСТОРИК: - Абе, бате, събитията като голи факти, които си плеснал тука, всеки може да прочете в нета и по вестниците. Интересен е не факта, а коментара към него, а... с едното голо изброяване ти хич не поощряваш коментирането... - Колко жалко, нали... Hansi каза: 1. Такова чудо световна титла по сумо няма. Забележителното беше, че стана първият европеец - озеки. - Грешката е изцяло моя, ще се поправя... Nikola Bathory попита: 1. Тоя подиграва ли ми се?! - Ни най-малко, ни най-малко. Не разбирам, защо реши така... На сърдит Петко му е празна торбичката... ManOwaRadO каза: 1. Есперанто е опит за създаване на интернационален език, въз основата на френския, испанския и италианския най-вече, който да замести английския. Но напоследък постоянно запада и губи популярност. - На базта на латинския и производните му езици. 20% от думите в есперанто имат славянски произход. Когато държавата се отдръпне от някакъв процес, процесът забавя развитието си и може да спре. Някога, у нас, държавата поддържаше практикуващите този език, сега е абдикирала от есперантското движение. Това е голяма грешка - доведе до загуба на голям поток от чужди туристи и възможни инвеститори. --- Надявам се да сте останали доволни. Поне - мъничко... -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
|
Jan 8 2006, 11:41 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Цитат(Slash @ Jan 8 2006, 09:55 PM) Цитат(ISTORIK @ Jan 8 2006, 09:21 PM) Как пропуснах да добавя - концерта на Смоуки (Smokie)! http://www.standartnews.com/archive/2006/0...1/03/reportage/ Не написа нищо за това, следователно да приемем, че с моята обективна гледна точка, затапих твоята субективна такава. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 6th November 2025 - 01:29 PM |