![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Нийло е прав. А впрочем, кво им е мазното на ориенталските ритми? Това се нарича етно, доколкото знам. А чалгата е нещо съвсем друго. Ама айде да не се правя, че мноо разбирам, щото тука има я глей кви капацитети.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Точно това означава, брато. Мога да го обясня и по по-прост начин - за да ти харесва чалга, трябва да имаш малко на брой, полумъртви (или мъртви) мозъчни клетки, при това подредени по точно определен начин, тъй че когато характерния, както някой по-горе каза, "мазен" ритъм се провре през ушния ти канал, да може плътно да се прилепи към тях, и влизайки в резонанс те да могат да изпратят надолу по тялото ония нервни импулси, предизвикващи причудливите ексцентрико-ротационни движения, по-извесни като "фърляне на гюбеци". Въпросната "мозъчна конфигурация", разбира се, определя и останалите скилове на индивида - бедният речник, празният поглед и, разбира се, завишените умения в свиневъдството и говедовъдството. По-накратко - няма начин да харесваш селска музика, освен ако не си селяндур, тва е. Е па изобщо не съм съгласен! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Хич не сме само трима ама не виждам смисъл да се тупам в гърдите, хехе.
![]() ![]() ![]() Ins, музиката в моя живот заема огромно място, значи прекалено много за мен. Точно затова с течение на времето вкусът ми се е променял и съм избрала това, което в най-голяма степен отговаря на емоционалното ми и всякакво друго състояние, светоусещане и възприятия. Това е и причината да не мога да разбера (независимо от многократните опити) да възприема, че слушането на чалга (хич не говоря за случая на Нийло) може да ми даде КАКВОТО и да било - от музиката аз очаквам нещо. Може би в това е основната разлика между мен и много хора, знам ли. Твърде сериозно приемам въобще присъствието й в ежедневието ми. На ден слушам по повече от 8 часа метъл и мисля, че волно или неволно тя моделира нещо у мен. Я си представи 8-часово слушане на чалга...Ето от тази гледна точка аз гледам на нещата. Не е станало целенасочено, но изборът ми да не бъда част от хората приемащи музиката само и единствено като фон и мода е налице. ![]() Драги, Нийло, гледам, че си постнал малко преди мен и ще използвам възможността да ти отговоря. Сигурна съм, че abductor говори абсолютно сериозно и няма смисъл от подобни въпроси, знаеш го и сам. ![]() ![]() ![]() ![]() Туй то. Моето мнение ли? Това е. Хич не ми пука дали ще ме разберете, но помага... п.п. Че отворихме тема за Евъргрей - отворихме...и кво? Да давам още предложения, а? Хехехех... Не съм много широко скроена в музикалните си предпочитания, но и нямам желание да съм. Наистина. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
@kotrag - ти изглежда си от ония, по-грууви натурите, за които говорих. Я ми кажи - кефи ли те да слушаш чалгичка, а? Да хвърляш гюбечета и т.н.? Сигурно е така. Питаш ме какво е да си метъл... е със сигурност не е същото, като чалга-бар-гей/курва-боклук, това е сигурно. Ама нейсе, бъдете цигани щом ви кефи, пък като медицината напредне може да си направите по една операция за смяна на расата, таман и да ви поизрежат излишните мозъчни клетки, та да не налитате вече а разни упадъчни стилове, различни от любимия на всички поп-фолк (вашите приятели, чалгаджиите, не могат да понесат и 1 минута метъл, станете и вие като тях!). Айде, лека нощ, и за изпроводяк: Cannibal Corpse - Vomit the Soul Бурни ръкопляскания! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Тези заклеймявания на характера според музикалните предпочитания не останаха ли в 7-ми клас? Всички чалгари са тъпи и повърхностни, всички рапъри са недорасли келеши, метълите са някакъв супер възвишен социален слой, а тия, дето слушат монголски напеви, са жълтокнижи! Ми да ![]() Не виждам проблем да излизаш с най-разнообразни хора... Там е проблемът. Ако говорим конкретно за чалгари - те са най-еднообразните хора. Пък и на мен така и така не ми е все едно с кой ще седна да лафя. Занимавам се с тая музика от време-оно и живя за и от нея. Важно ми е човекът срещу мен да ме разбира като му говоря, а не да ми вика 'ауе, мани го тоя туп метъл вече!' Не защитавам никоя музика, но калявате прекалено, ама прекалено малоумно. Как ви се струва факта, че и в най-долнопробния кючек има повече музикална теория, отколкото има в последния албум на Vader, примерно? Примерно, непримерно - няма се заяждаш с хубавия дет! Ей! А това, което казах за Пайнер, си е абсолютен факт. Специално от Пловдив знам 4-ма човека, които работят за димитровградската фирма, които имат собствени домашни студия и които в свободното си време въртят на мониторите Slayer и Black Sabbath, Children of Bodom, Ку-Ку Бенд, 2Pac и още каквото се сетите... става въпрос да дългокоси пичове, които вадят хляба си с музика, на която се кефят. И айде стига с тия митове, че чалгата е кючеци и онзи мазен ориенталски ритъм. Когато казвам 'чалга' имам предвид онзи поп-фолк, който напоследък заприлича прекалено много на поп музиката ни... а да, освен това се и превърна в поп-музиката ни... Това не са метъли или рокаджии, а са музикални курви. Питай всеки самоуважаващ себе си музикант как се наричат подобни позьори, които твърдят, че всяка музика им е на сърцето. Нека не се разбираме погрешно - и аз не харесвам това, което се случва с българската музикална сцена, но такова ще е положението докато се делим на метъли, рапъри, чалгаджии, джазмени и олигофрени. Прекалено малка е съответната аудитория, за да се създаде една сцена, различна от поп-фолка. Браво бе! Добре го каза - нека не се делим ами да се смесим всички. Защо мислиш метълите всячески се опитват да се разграничат от това наречено "поп-фолк култура''??? Защото е селско и просташко. И такова принизяване не е начинът да има мир на Земята. За съжаление, у нас нещата никога не са били такива, каквито са по света... погледнете половината продуценти в Roadrunner примерно, страничните им проекти обхващат адски много pop изпълнители/групички. Пари се вадят, нали? Защо да не им записват глупостите? -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Тука не става дума да си отваряме ума и някои други части колкото се може повече, а за това да не плюеш по хората, защото не ги разбираш. Ебати клишираното изказване, ама темата наистина отиде натам.
А някои хора точно това правят. Е кво? Аз знам какви са моите приятелки, кво ме ебе, че някъв се мисли за по-велик от тях, щото слуша метъл. Ако неговото битие и музикални вкусове се въртят в кръг и си гонят едно-друго опашките, и на всичко отгоре егото му си вре задника там (за завирането на задници споменах в една друга тема), не мисля, че трябва да псува хората, при които това не е така. Ще направя едно малко сравнение, надявам се да ме разберете: преди 2 дена ходих до телефонните кабинки в търновската поща. Всички кабинки бяха заети, а освен това поне 15 човека висяха преди мен. Появиха се някакви образи от мъжки пол с якенца до кръста, слънчеви очила и блузки с надписи, които се изцепиха 'охоо, тука яко се звъни на село, давай да си ходим'. И между другото, забравих да напиша, че супермного се дразня, когато кажа 'копче', а някой реши да се направи на психолог и ми направи портрет с дрехата, която най-обичам да нося, па макар тя да няма копчета. Нито хвърлям гюбечета, нито слушам чалга. Споменах Ивана, което за мен не е чалга, поне 3-4те песни, които харесвам от нея. ИЗВИНЯАЙ! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ins, музиката в моя живот заема огромно място, значи прекалено много за мен. Точно затова с течение на времето вкусът ми се е променял и съм избрала това, което в най-голяма степен отговаря на емоционалното ми и всякакво друго състояние, светоусещане и възприятия. Това е и причината да не мога да разбера (независимо от многократните опити) да възприема, че слушането на чалга (хич не говоря за случая на Нийло) може да ми даде КАКВОТО и да било - от музиката аз очаквам нещо. Може би в това е основната разлика между мен и много хора, знам ли. Твърде сериозно приемам въобще присъствието й в ежедневието ми. На ден слушам по повече от 8 часа метъл и мисля, че волно или неволно тя моделира нещо у мен. Я си представи 8-часово слушане на чалга...Ето от тази гледна точка аз гледам на нещата. Ама аз доколкото разбрах темата - става дума за това, че е съвсем нормално да се слуша и друга музика когато си с компания в която се слуша съответната музика (на купон/заведение). И че е крайно тъпо да си подбираш приятелите по това което слушат. Изобщо не става дума да се слуша чалга, рап или поп по 8 часа на ден, когато си пускаш сам музиката. Или не съм разбрал за какво спорим??? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам чувството, че всички изтърваха някъде края на тая тема
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Авеее спорим си за това, че аз съм бил тъп селянин, защото видиш ли не съм слушал само дистър.
Идеята на тази тема е да видим колко точно хора не са се затворили в границите на 3-4 звученета, с които са свикнали. Тоновете са си тонове, без значение в какви дрехи са облечени. Музиката > all. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Май и ти самия не си наясно, че като пуснеш тема със заглавие "Аз съм чалгар" ще се говори за чалга или производните й. После в поста си си споменал и други неща, които харесваш, освен дистър, но заглавието се лепва неизбежно в съзнанието.
![]() Слаш абсолютно адекватно ти отговори на съдържанието на точно този първи пост - има си тема по въпроса и не е от днес или вчера във форума. Твоята закачка обаче е друга. Я си я прочети пак. ![]() [реклама]Споделете мнение за Евъргрей де![/реклама] ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Авеее спорим си за това, че аз съм бил тъп селянин, защото видиш ли не съм слушал само дистър. Идеята на тази тема е да видим колко точно хора не са се затворили в границите на 3-4 звученета, с които са свикнали. Тоновете са си тонове, без значение в какви дрехи са облечени. Музиката > all. за мен тва да слушам чалга е най долното нещо , просто все едно и също еднообразно и адски тъпо. и с това не означава че съм се затворил в 3-4 звученета, предпочитам да слушам денс пред чалга естрадата също е хубава, техно, транс, хаус и тем подобни (и МЕТАЛ най вече) ама чалга тва е за ограничен човек Him - Buried Alive By Love -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 31-January 06 Град: Varna Потребител N: 1136 ![]() |
Niilo хабер си имаш и ти от музика... ма кат си решил да слушаш песни за "домати", "краставици" и разни овошни култури ми ще станеш един аграрен селянин! То като чуеш само някой текст на чалга 'песен' и ти става ясно: какъв човек я пее и какви хора я слушат. Не е много трудно да се досетиш,че не са професори!
![]() казаха се много култови мнения досега! и някои много правилни! -------------------- ![]() The world is full of kings and queens Who blind your eyes and steal your dreams It’s heaven and hell, oh well |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
Искам да попитам всички, които писаха в тази тема, следната питанка.
Ако седнете на маса с приятели, да пийнете и си приказвате, на по биричка, на по мезенце, каква музика ще слушате? Death? Black? Doom? |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
[реклама]Споделете мнение за Евъргрей де![/реклама] ![]() Mного успешна бандичка, мисля да я пусна в биография и дискография като тема в раздела 'препоръки' на форума на даскалото си :flowers: Искам да попитам всички, които писаха в тази тема, следната питанка. Ако седнете на маса с приятели, да пийнете и си приказвате, на по биричка, на по мезенце, каква музика ще слушате? Death? Black? Doom? За мен си - дет, но понеже съм сама детъджийка в голяма компания от блекъджии и поуъри, по-вероятно е да пускат Dimmu и Helloween... Харабия, нямам ни един приятел чалгар и не възнамерявам да имам. Зачислявам даже феновете не LP към чалгарите и лекинко, ама много тънко ги игнорирам... Поздравче - Six Feet Under - Drowning -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
абе който е чалгар да не се притеснява , рано или късно ще осазнае истината .
та ... имам една пр която до няколко месеца беше чиста чалгарка ама кат я зарибихме по метал аз и още един приятел ся варвете я вижте разбива се на желязната девица ![]() ![]() -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Evergrey са чалгари, това е ясно.
Мислех си...80% от моите познати не харесват метъл музиката. Такъв ми е кварталът(да,селски), такива са ми училищата. То човек къде се запознава с хора? Та, този факт нито ми пречи на музикалните предпочитания, нито аз по никакъв начин преча на моите познати с моята музика. Просто си е до човека-има едни хора, има и други. Има страшно ограничени селяндури, които слушат и това и онова. И по въпроса на Midnight Walker-когато съм на маса-ако съм с метъли, слушаме я Рок, я пауър, я Найтуиш. Когато съм с други-каквото те желаят. Никога не ми минава през акъла някакъв конфликт. Смешно е. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 29-November 05 Потребител N: 1051 ![]() |
чалгата долу.... няма 2 мнения по въпроса!!!
-------------------- Master of puppets, I'm pulling your strings
Twisting your mind, smashing your dreams Blinded by me you can't see a thing Just call my name, 'cause I'll hear you scream Master Master Just call my name, 'cause I'll hear you scream |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Искам да попитам всички, които писаха в тази тема, следната питанка. Ако седнете на маса с приятели, да пийнете и си приказвате, на по биричка, на по мезенце, каква музика ще слушате? Death? Black? Doom? Зависи от приятелите. Обикновенно като седнем на маса да пиинем и да апнем предпочитаме траш ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искам да попитам всички, които писаха в тази тема, следната питанка. Ако седнете на маса с приятели, да пийнете и си приказвате, на по биричка, на по мезенце, каква музика ще слушате? Death? Black? Doom? Няма ограничение в стиловете, които ще слушаме - от грайнд до пауър. Обикновено всеки има нещо любимо, което иска да пусне на другите. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Добре,еди кой си е чалгар,другия пък е саксия,третия пък е кретен. Проблем?!
![]() Не,много ми е 'любимо' като някой,с който съм се запонзла скоро ме попита 'е добре де сега,ти метълка ли си?!' . По-тъп въпрос аз не съм чувала. Какво значи да си метъл? Или да си чалгар?! Каква е нуждата да ти бъде лепнта един ей такъв етикет,който някак си те кара да 'бъдеш' точно нещо?! Не може ли да ти харесва и бялото и черното,и сивото и зеленото и жълтото и червеното и розовото и лилавото ииииии ?! Ае ся,всеки си слуша каквото си иска и толкова. Не мога да приема,в моя светоглед, че трябва да 'бъдем' нещо,което не сме,само защото еди кой си ни е казал така или защото това е авторитетно. Слушам к'вото ми е кеф. Че не ми е кеф да слушам Азис,ми не е. Ама че се кефя на Слви,къв му е проблема?! Офф ф и аз говоря глупости. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Искам да попитам всички, които писаха в тази тема, следната питанка. Ако седнете на маса с приятели, да пийнете и си приказвате, на по биричка, на по мезенце, каква музика ще слушате? Death? Black? Doom? Heavy и Trash. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Не се събирам с хора и за това нямам проблем със слушането на музика ахахаха
Получи се тема изпълнена със смешни мнения. Кефя се. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Ама тука верно има суперограничени хора. Йо, светата троица, я кажете като велики метълисти, какъв е истинския метълист? Щото излиза, че от целия форум само вие тримата знаете това, пък май сте само потребители тук. Аман от разбирачи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Работата май стана "разбрала-недоразбрала - юруууууууш на обидите" Нал' тъй, мойто момиче ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Смешно е... метъл величията в тоя форум бяха въвлечени в един спор и започнаха да си ги мерят кой колко слушал чалга и кой какво друго правил. Смешно е, както казах. Това е метъл форум наистина, но не значи, че тук пишат хора, които само това слушат. Между другото имам един приятел, който слуша Металика и Блайнд Гардиън наравно с ДМХ и Ивана(примерно). И мога да кажа, че е супер интелигентен човек и НЕ е от село. Така, не прочетох всичките ви "мъдри" писания подробно. Само през ред. И не мога да се съглася, че на човек му трябват някакви сериозни мозъчни клетки да се кефи на някви дет/блек/грайнд тресни. Извинявам се, мое мнение. И който изтъква това като аргумент за своята интелигентност явно е доста зле. Уатевър, и аз от време на време си ги пускам тия неща, особено като боли глава, много помага. Усетих, че възникна и спор за това кой какви приятели чалгари, нечалгари, тру и фолс имал. И ме напуши на смях наистина. Имам чувството, че ако някои фен на друга музика поиска да се запознае с някои хора от тук, те ще избягат
![]() Умирам от кеф когато слушам Jamiroquai, Dido, и въобще някоя стойностна песен каквато и да е по който и да е музикален канал. След това задължително пускам нещо китарно обаче... Вие принизявате музиката. Мое мнение. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
^Мисля, че ставаше въпрос за приятели, а не за познати или за някой, с който си си казал две изречения на кръст. И не виждам какво толкова осъдително има, след като се движиш в някаква среда, приятелите ти да са от там. И това не е биене в гърдите, а просто констатация.
Съжалявам, че не съм на нивото на някои и не ходя по чалга-заведения. Ама какво да се правиш - няма идеални хора, нали ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Очаквах някакво такова мнение. Всеки има право да ходи където иска. И аз не ходя по чалга заведения, не съм за там. Но имам приятели, които ходят и...?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ебаси Нийло земи прескочи тия пубер емоции, че нещо бая си се депресирал май. Подкрепям ![]() ![]() ![]() QUOTE(Blashyrkh @ Mar 8 2006, 11:32 PM) * Пък и никога не съм твърдял, че съм метъл - аз просто слушам метъл. 'Xandria': smile.gif Най-смисленото изказване,което прочетох досега.Защо продължавате да си давате определения като "метъл","чалгар"...?Относно темата и авторът и-kъде е проблема?добре,харесваш и друга музика,чудесно,че не се ограничаваш.Това,че някои слушат само метъл,нищо не доказва. ? wink.gif Това към мен ли е отправено??? Нещо не схващам тънкия замисъл/ироня ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^я,и мене ме има там в тоз цитат
![]() Blashyrkh,аз не долавям ирония,ти каде я надуши не знам,мисля,че е точно обратното. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
bd moment. едиииииииин, за всичкииииииииииииииии...
headshot @ hc xmas 2006 видео.ави -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Да ви имам тъпите дилеми и проблеми честно
Единственото вярно в цялата тема е ,че има 1% чалгари които не са пълни олигофрени -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 06:12 PM |