![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Archania @ Feb 1 2006, 02:15 PM) и както бележа баси успеха (може да разпознава от пет песни коя е на камелот, на пърпъл и на империа; кефи се на китарните сола; прави опити за head-banging) ![]() Явно имаш добри педагогически умения ![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
По темата да кажа нещо: прослушах със Slipknot в 5ти клас нейде... Нашите ич не се радваха на касетите и дисковете, който мъкнех вкъщи
![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^^блазе ви и на двамата!моята само чалга,аз за поп се моля да слуша,за метъл няма да споменавам въобще
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
DEEP PURPLE - "Made In Japan"
AC/DC - "Back In Black" BLACK SABBATH - "Black Sabbath" JUDAS PRIEST - "British Steel" Няма по-очарователно начало. Благодарен съм на братовчедка ми во веки. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 2-February 06 Потребител N: 1140 ![]() |
Slipknot , след това Rammstein и Marilyn Manson...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Цитат(Izkufelia @ Feb 2 2006, 09:32 PM) Няма по-очарователно начало. Благодарен съм на братовчедка ми во веки. А мен едни добри батковци ме просветиха. Хванаха ме един ден и ми викат: 'Момиченце, ти каква музика слушаш?' аз: 'Prodigy' И те, добрите батковци - едни страшни метъли черни и големи - ми подават една слушалка и викат - 'на!' и какво мислите - 'People=Shit' и стана заварката ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1130 ![]() |
Първите групи с които започнах да слушам ИСТИНСКАТА музика са Metallica, AC/DC, Offspring и Motorhead на които все още оставам фен защото все пак не трябва да забравям от каде тръгжаме
![]() ![]() -------------------- So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 3-December 05 Потребител N: 1061 ![]() |
ACCEPT'81
SCORPIONS'85 live in California KILLER'84 MANOWAR'83 amd '84/1 84/2 JUDAS PRIET'80 "BRITISH STEEL"- много труден за намиране тогава -------------------- СПРАВЕДЛОВОСТ НЕ СЪЩЕСТВУВА - СЪЩЕСТВУВАМ САМО АЗ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 26-February 06 Потребител N: 1186 ![]() |
limp bizkit
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 5-March 06 Град: Благоевград Потребител N: 1197 ![]() |
W.A.S.P. . Iron Maiden . Helloween през далечната 1986
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
От най-голяма важност е да се спомене годината.
1904- Angelic Upstarts |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
HammerFall ми бяха първата група
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
1904 - Angelic Upstarts 1904 - незнаех ,че и тогава е имало такава музика -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Slayer бяха Първите!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 9-March 06 Град: Humid Teenage Mediocrity Потребител N: 1205 ![]() |
Ъм... Metallica ме заинтригуваха и покрай тях почнах да дърпам разни неща. А първата дето ме е зарибила по това, дето слушам в момента е Lacuna Coil и по-специално Swamped
-------------------- This reflection in the mirror
Can it really be me? I see no connection With who I wanted to be |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 11-March 06 Потребител N: 1209 ![]() |
признавам...LP...ми повлияха...доста...но най-вече благодарение на SlipKnoT и Static X се ориентирах в обстановката...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
признавам...LP...ми повлияха...доста...но най-вече благодарение на SlipKnoT и Static X се ориентирах в обстановката... сейм -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
JUDAS!!!
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
хмм
равни порции Металика - мдаа не е ебавка -, Пантера , Сепултура , Алмайти... -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
То май повечето са почнали с METALLICA, в този случеи и аз не правя изключениел След това се поувлякох малко по 60 - 80, дойде реда на AC/DC, GUNS и разни такива докато един приятел не ми пусна GRAVE DIGGER за което съм му много благодарна и сега се запалих яко по хевито. Но темата беше от къде тръгнах де - пък аз къде стигнах (CREMATORY, SOUFLY, THE COVENANT) и мисля да продължавам.
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 8-January 06 Град: варна Потребител N: 1109 ![]() |
accept
беше 87-ма. някъде оттогава спрях да ги слушам, но все пак бяха първи за мен |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1289 ![]() |
Беше в далечната 1985 година от една изостанала касетка от купон на сестра ми и най-итересното беше че на нея пишеше BEATLES, леле тия са страшни бе си викам аз, оказа се, че това били ACCEPT. Голям смях падна. После бяха HELLOWEEN,SLAYER,TESTAMENT и т.н.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 27-April 06 Потребител N: 1314 ![]() |
Ами малко ме е срам да си призная,но първите ми групи бяха HIM,Evanescence i Nightwish.Ама не си правете погрешни изводи,защото хората се променят много.А музикалните предпочитания още повече.
-------------------- If you read this line
Remember not the hand that wrote it Remember only the verse Songmaker`s cry the one without tears |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
Helloween-в началото на 90-те.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Прослушах метъл, може да се каже, със Metallica и Sepultura, преди много, много лета
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
![]() 1.Играх на една игра с един приятел 2.цял ден въртя песни на Hammerfall 3.Зеха да ме кефят и си ги свалих 4.попаднах на Warriors of the world(manowar) 5.Попитах за свестни песни един метъл и тои ми каза 6.Колкото пове4е слушах толкова повече ме кефеше 7. Почнах да слушам големите групи 8.Чух Metal Dreams песента беше Nightfall (blind Guardian) и от тогава се вманиячих на тема Blind G. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 30-April 06 Град: Някъде в мрака... Потребител N: 1322 ![]() |
IRON MAIDEN
![]() Guns'N'Roses ![]() -------------------- Твоят Рай е моят АД...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Maiden и Metallica.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 16-May 06 Потребител N: 1343 ![]() |
Metallica, Nirvana и Ramms+ein
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
Helloween-Walls of Jericho Бях 7 клас,а касетата я свих от една съученичка,
хареса ми,а се оказа че е и заразно.......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:36 PM |