![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://www.kupicd.com/?sess=7e8413fcd952d8...st&srch=Oratory
Защото FLAC не можеш да си намериш. И защото НАЛИ МНОГО ТЕ КЕФЯТ БЕ!?!?!?!? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 28-March 06 Потребител N: 1248 ![]() |
Благодаря за линка... но ... FLAC ще намеря скоро
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Augury - Тези канадци
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-October 05 Потребител N: 986 ![]() |
Цитат Снимка от истинска църква в Чехия. ![]() Виждал съм нещо много подобно в една катедрала на католическата църква в Бергамо, Италия. То не бяха отрязани глави, черепи, реки от кръв и човешки крайници. Абе мила картинка. Да ти е кеф да се присъединиш в лоното Божие ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Не си цензурирам мнението...
Къде съм блял бе да еба майка му?!?!?!? Чак сега открих Evergrey... ФЕНОМЕНАЛНО! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Не се притеснявай и аз наскоро ги открих... е може би преди година, но все пак. Наистина са добри, особено много ме впечатли един клип със снимки и картини, ако се сещате.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^^ То и аз така реагирах, като ги открих преди ~2 години. Но нали се сещаш, че по-добре късно, отколкото никога
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 19-November 05 Град: София Потребител N: 1029 ![]() |
Не се притеснявай и аз наскоро ги открих... е може би преди година, но все пак. Наистина са добри, особено много ме впечатли един клип със снимки и картини, ако се сещате. Мда т'ва е песента I'm sorry. Идеята на клипа наистина е оригинална и се е получил интересен и запомнящ се клип, само ако и катастрофата беше по-добре направена просто цена нямаше да има! ![]() В интерес на истината това е парчето, което ме зариби по Evergrey, страхотно е от където и да го погледнеш! ![]() Последната група, която открих е Epica. За нула време се нареди на челните места в класацията ми за любими групи. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Lunarsea. Италиански дебютанти, свирят много свеж, дори оригинален мелодет. Отдавна не бях зациклял толкова на подобен албум.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 5-March 06 Град: Благоевград Потребител N: 1197 ![]() |
Hocico
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Excrementory Grindfuckers ги открих скоро.Незнам кви са що са ама е брутална идиотщина
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Пробвай и Crotchduster...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Crotchduster ги чух преди няколоко седмици. Доста са забавни.
My mammal sauce is the best mammal sauce Spread mammal sauce on my wang We make mammal sauce in bill williams loft And we eat a bucket of tang Yeah |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
Някои случайно да е фен на Exodus
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Половината форум, представяш ли си...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
Ами помогнете да си намеря концерта от 1991 "Good friendli violent fun"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виж в Soulseek & eMule.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За рекуести си има тема Търся.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Vanishing Point, австралийци, водят ги прогресив,макар че на мен не ми се стори точно така, но още не съм чула достатъчно, за да споря. Лично бях приятно изненадана.
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Случайно попаднах на Doomshine(видях doom и затова
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Остава.
![]() ![]() Иначе Amorphis. Малко ме дарзнят вокалите на места,но музиката опредлено ми хареса. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-April 06 Град: Burgas Потребител N: 1266 ![]() |
Sinch много ми харесват. Даде ми ги един grind fan от stereokiller.com.. пускам си ги и очаквам супер грубиянските рифове обаче нищо общо с grind-a.. не ги знам какъв стил са... текстовете са мн дорби.. настроението на музиката е адски добре изразено..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Raised Fist - някъв тип ми каза, че агресията в музиката им му напомняла някак си на The Haunted и реших и аз да чуя за кво става въпрос. ...Абе разбирам защо го мисли, ама са съвсем различни. И са яки де....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Warbreed Приятна, даже много приятна резачка мелодик death/black наистина са добри момчетата, засега имат само едно ЕР - So Cry Havoc.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Darksun
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз пък досега не бях имал възможността да изслушам Demons and Wizards,обаче го направих и много ми хареса групата
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Последното ми откритие е от буквално няколко часа - Riverside! О, невероятна музика! Отдавна не съм била очарована по такъв начин. В момента смъквам албума им от 2004-та година. Просто...
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Dagoba
имам им 3-4 стари песни отдавна ,но не и цял албум...новия им обаче засега е най-добрия за годината... имам нови любимци в екстремния метал след Bleed The Sky ![]() ...при тва франсета еби му меча:) -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 09:57 PM |