![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Ами не се сещам много групи, които са допринесли за развитието на МЕТЪЛА повече. Виж, за музиката като цяло едва ли са в "челната тройка".
-------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Кърк няма да помогне в случая. Достатъчно е да спреш да постваш.
![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Абре Manowar са по-велики и край на спора
![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Kirk, the pimp and his bitch.........хахахахахахаха...оп, извинявам се
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Oct 28 2005, 12:18 PM) Абре Manowar са по-велики и край на спора ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Братя,
спора е безмислен май. В момента слушам един страхотен концерт на Мегадет в Удсток и се кефя максимално. Мегадет са велики (спор няма), с господин Мъстейн сме родени на една дата и ми е слабост голяма, но за всеки е ясно - "Master of Рuppets" е недостижим и това е. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Цитат(Izkufelia @ Oct 29 2005, 05:02 PM) но за всеки е ясно - "Master of Рuppets" е недостижим и това е. ![]() Ммммм...не съм съгласна ![]() Недостижим по какво? По продажби - може би, но това дали е толкова важно? Лично за мен не. И предполагам за повечето хора, които слушат метъл. Въобще не отричам, че албума е супер, но чак пък недостижим! Лично за мен има къде-къде по-яки!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
лол, ще ви кажа по какво точно е недостижим Master of Рuppets!
Недостижим е за самите Металика. ТЕ самите никога няма да стигнат до това ниво /не че и то е супер високо, де/, а са твърдо затънали в територията на ну метъла! Металика са ну метъл група и тва е положението. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Nov 1 2005, 01:24 PM) Металика са ну метъл група и тва е положението. ![]() Ну метал, Ну Погоди! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Мисля че нама смисъл да има такива теми.Които го кефи Megadeth ше каже че те са по-яки,други,които харесват Metallica(като мен
![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък ще кажа, че не ми пука. Кефа се и на двете групи, въпреки, че не са ми некви любими.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами то затова не ти пука, защото любимата ти група не е една от двете и не ти се налага да слушаш я оплюват. Не говоря за хората, от този форум, а въобще.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми кво да ти кажа, когато бях пъпчив тийнейджър много се палех като чуя лоша дума за любимата ми група, даже и на бой съм скачал заради подобни глупости. Сега вече отдавна не ми пука въобще като някой ми каже или напише нещо във форумите по тоя въпрос. Просто го отминавам, склонен съм да проведа дискусия на тази тема само с човек, който иска да ме изслуша и да ме разбере и не се води от принципа "Тия са супер тъпи и точка".
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами то е ясно, че човек няма смисъл да се ядосва за това, но от време на време се дразня. Имам предвид, че не всички разбират, че е въпрос на вкус, приемат го лично и започват да плюят.
За мен най-важното в случая е, че тези хора, които свирят в групите въобще не подозират за нашето съществуване и сигурно биха се посмели, ако разберат, че някои хора се карат заради това, кой бил по-добър. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 14-November 05 Потребител N: 1014 ![]() |
nai-veliki razbirase sa Maiden!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не, не! По-велики ЕСТЕСТВЕНО са Nightwish!!!!!!!11111111erwfjkghbsdv c
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^^ И с дистормънтите ще изсвирете някой техен кавър
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(laura @ Nov 14 2005, 10:33 AM) nai-veliki razbirase sa Maiden! ... Ама разбира се, разбира се, че никак не си от най-умните. Да се регистрираш само и само, за да направиш подобно тъпо изказване - ![]() ![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
пфу че спорове тука...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 14 2005, 12:41 PM) Не, не! По-велики ЕСТЕСТВЕНО са Nightwish!!!!!!!11111111erwfjkghbsdv c ![]() Недей се ядосва, че Таря ти гепи стила на пеене. Няма я вече - единствен си. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Цитат(laura @ Nov 14 2005, 12:33 PM) nai-veliki razbirase sa Maiden! Разбира се,съгласен съм с теб,макар че си се регнал за едно мнение ![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Мегадет се възроди от пепелта си – с тези думи китаристът и фронтмен на култовата група Дейв Мъстейн представя албума “The System Has Failed”, излязъл през 2004
Мегадет е от групите, които по своето величие се равняват на Металика и Айрън Мейдън. През 1981 Дейв Мъстейн, заедно с Джеймс Хетфийлд и Ларс Улрих сформират легендарната Металика. Две години по-късно обаче, амбициозният Мъстейн решава да напусне групата и заедно с Дейв Елефсън сформира своя собствена банда, която наричат Мегадет. Dave Mustaine го изгониха от Metallica и според мен направиха услуга и на него и на феновете му. Докато Metallica бълваха след Черния албум само глупости Megadeth издадоха най-добрите си албуми. Две велики банди , общо начало , горе долу общ стил : MEGADETH и METALLICA не знам за вас , но за мен MEGADETH са #1 !!! ![]() -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Докато Metallica бълваха след Черния албум само глупости Megadeth издадоха най-добрите си албуми. ПФФФФФФФФАААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХ!!!!!!!!!!!!!1111111111 ...Risk -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-April 06 Град: Burgas Потребител N: 1266 ![]() |
тва се едно да питаш коя почва е по добра за испанските жълти минзухари на источен фронт - чернозем или кафява канелена!?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Цитат Докато Metallica бълваха след Черния албум само глупости Megadeth издадоха най-добрите си албуми. ПФФФФФФФФАААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХ!!!!!!!!!!!!!1111111111 ...Risk Risk, макар и сравнително комерсиален, е с класи над недоразуменията Load и Reload, за Garage Inc да не говорим. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Според мен Металика са по-слушаеми..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стига бе "Дриск" е такъв шит, че в сравнение с него и "Лайно" и "Релайно" на Металика са по-за предпочитане - естествено ако няма съвсем нищо друго каквото да си пуснеш, а са ти опряли двуцевка във врата и задължително трябва да избираш
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Първите години на Metallica са супер ,но напоследък ме отвращават....но определено ги предпочитам пред
Megadeth... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Основният недостатък на Risk е, че не е достатъчно метълски за албум на Megadeth. Иначе сам по себе си е доста качествен, което не може да се каже за късните неща на Metallica.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:44 AM |