![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Френско метълче...тук-таме някоя мелодия и непрестанен джангър...ако някой ми намери албума от 2003 ще съм му многоо благодарен...че само новия го има в торентите - т.е от 2006 - What Hell Is About
а да - задължителни за фенове на Straping Young Lad , Fear Factory , Mnemic -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Dagoba - за улеснение
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Сваляйте направо The Things Within и The Man you`re not за зарибявка:)
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Ми аз преди време им бяй изтеглил един от по-ранните албуми от мулето, разбира се без да предполагам какво тегля!
![]() Ако харесвате еди кои си и еди кои си.. ![]() Иначе ме изненадаха приятно, май правят някакъв индъстриал, поне на мен така ми звучи! Стават за слушане, но на моменти стават малко еднообразни! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми аз преди време им бяй изтеглил един от по-ранните албуми от мулето, разбира се без да предполагам какво тегля! ![]() Ако харесвате еди кои си и еди кои си.. ![]() Иначе ме изненадаха приятно, май правят някакъв индъстриал, поне на мен така ми звучи! Стават за слушане, но на моменти стават малко еднообразни! ![]() то щото всеки ден излизат не-еднообразни групи ![]() Абе новия албум е много злобен:) -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Имах предвид, в самия албум, който слушах, идва момент, в който ми стават еднообразни, но ще чуя и новия албум да си кажа мнението!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе понеже съм упорито парче ето ви новия
Фаворит за най-добър албум за годината засега заедно с Zero Principle , SIlent Civilian и Raunchy . Да видим и новия на Хейтбрийд. http://store3.data.bg/pleymo/Dagoba-What_H...romo)-2006-MTD/ В момента се качва.. Айде чуйте го и кажете дали ви харесва или ви дразни и в червата. Щото напоследък много се зарибявам по такъв стил. -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Утре го трия. Иначе съм ви благодарен за неебателността в темата ,но вие изпускате
![]() ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Стига мрънка бе. Сега го слушам...
edit: Яко е. Даже доста. Доволен? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми аз изтеглих няколко мп3-ки, че и без това нямам много място. Не ми направиха кой знае какво впечатление на първо слушане, определено тук звучат по-брутално отпреди, но старият им албум по ми хареса.
Все пак ще го изтегля целият да добия по-пълна представа. ![]() Според мен сравненията с Fear Factory са задължителни, а аз не съм им голям фен, също така на места си правя асоциации със Soulfly, но не знам защо.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Стига мрънка бе. Сега го слушам... edit: Яко е. Даже доста. Доволен? I`ll suck your dick man. Не бе не мрънкам. Просто ползвам чужд акаунт и утре трябва да го трия. Затва "нахалствам" . А сега се сетих да кажа, че в It`s all bout time гост вокал е... хмм "вокала" на Диму Бургера ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 09:23 PM |