Среща на .:: Metal World ::. team & Members |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Среща на .:: Metal World ::. team & Members |
Jun 18 2003, 06:19 PM
Коментар
|
|
Member Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 |
На 25-ти юни (сряда) ще идвам в София да уреждам малко лични дела. Надявам се, че до обяд ще приключа. След това можем да си уредим нещо като събиране в някое заведение. Ако има желаещи моля да предложат място на срещата. Лично на мен би ми било удобно някъде до Британското посолство.
Ако няма желаещи, ще отидем с Ицо и feb да му ударим по една бира . -------------------- From Wishes to Eternity
[00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
Jun 18 2003, 07:15 PM
Коментар
|
|
Balance Guardian Група: Админ Коментари: 28373 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Аз съм навитак по принцип, но защо точно британското посолство...? Направо на НДК, или на Славейков, или на Попа...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Jun 18 2003, 07:24 PM
Коментар
|
|
Member Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 |
Защото не знам кога ще ми свърше интервюто там. Което ми напомня, че ако някой има GSM mога да му пратя съобщение на място, ако възникне някакъв проблем.
-------------------- From Wishes to Eternity
[00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
Jun 18 2003, 07:30 PM
Коментар
|
|
Balance Guardian Група: Админ Коментари: 28373 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Нямам такъв апарат. Можеш да се свържеш със Switched - той има, а и мисля, че ще иска да се видим най-сетне.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Jun 18 2003, 07:38 PM
Коментар
|
|
Просветен Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 |
warrior, mi nie pove4eto sme te vijdali...
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
Jun 18 2003, 10:55 PM
Коментар
|
|
Facepalmer Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Ами аз само Peter съм виждал. И Sw1tched, нали ми е от даскалото ама си мълчи кой е...
Аре казвайте някво място и да се виждаме... -------------------- |
|
|
Jun 18 2003, 11:58 PM
Коментар
|
|
Da schlägt es links Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
Ми хубаво! Аз съм навит! Но наистина мисля, че е по-добре да се видиме на "Попа", примерно... Абе все ми е тая! Както и да се разберете...
-------------------- meh.
|
|
|
Jun 19 2003, 01:00 PM
Коментар
|
|
Просветен Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 |
na men bi mi bilo mnogo interesno da si pogovorim na jivo, no nqma da doida sus sigurnost...sramejliva natura sum
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
Jun 19 2003, 02:05 PM
Коментар
|
|
FuckMeJesus - това е най-срамежливия ник, който съм чувал.
Кажете някое централно място и поне един да има GSM, за да се обадя в случай на промяна Все пак ако зависеше от мене - по всяко време ми е удобно, но туй посолство знам ли как ще мисли по въпроса -------------------- From Wishes to Eternity
|
|
Jun 19 2003, 02:05 PM
Коментар
|
|
Архидемон Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 |
Да някое центарално място ще е най-добре!
Ицо, и аз нямам такову чудо -телефон без жица . SepulTeraHead, сори братче, обикновено ходя с цивилни дрехи, следващия път щи кажа..нали ти беше с ти-шърт на Last Hope скоро? Ицо, и FuckMeJesus ни закопа май, като tarja - "страх ме е понеже не се познаваме" ?!?!? Ми как ше се познаваме като не сме се запознали бе другарки??...все пак няма да ни правите ревю по бански, нито ще сте обект на интервю и тотално внимание... може би... П.С на сердика не става ли?..а защо не пред ОЧЗ, ВИЖЪН, ХЕЛ ХОРС..бе където и да е стига да мо'а се докопам до там. ППС. Ицо взех телефона на Tarja...нема да и се размине |
|
|
Jun 19 2003, 04:37 PM
Коментар
|
|
Цитат (Sw1tched Posted on Jun 19 2003, 03:05 PM ) Ицо, и FuckMeJesus ни закопа май, като tarja - "страх ме е понеже не се познаваме" ?!?!? 4ove4e, ne sum kazvala takova ne6to.kazah prosto, 4e sum sramejliva, nai-mnogo da mul4a kato idiot ili o6te po-lo6o-da ovorq gluposti... -------------------- Free your body and soul
|
|
Jun 19 2003, 04:42 PM
Коментар
|
|
ХАЙДЕ ВСИЧКИ! Стига с приказки от рода на "срамежлив съм", "не мога" и т.н. Нали сме екип, да му се не види?! Предстоят ни велики дела - как ще ги извършим, ако не се знаем?
Страйки - където кажеш, там съм. Стига на Раптор да му е удобно... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Jun 19 2003, 04:47 PM
Коментар
|
|
warrior, prav si.kajete kude, 6te se postaraq, ama seriozno...
|
|
Jun 19 2003, 05:16 PM
Коментар
|
|
Това вече е приказка! А и да говориш глупости - няма страшно, всички го правим отвреме навреме (то без това не може) .
Въпросът е "кога точно"? -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Jun 19 2003, 07:57 PM
Коментар
|
|
Архидемон Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 |
pusnete edin poll sys populqrni mesta za sreshta!
FuckMeJesus, kato mylchish kato idiot golqma rabota i az go prawq ponqkoga no ima polza ot towa - izslushwash i obmislqsh wsqkakwi mneniq i t.n...a za glupostite - pitaj Warrior i shte razberesh che twoite gluposti nawqrno shte ostanat nezabelqzani |
|
|
Jun 19 2003, 08:16 PM
Коментар
|
|
Аз си нямам ни най-малка представа от София, освен че са ви евтини такситат . За мене е най-добре до посолството, колкото и да ми писна да го повтарям. Просто само така мога да дойда
|
|
Jun 19 2003, 09:09 PM
Коментар
|
|
Facepalmer Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Sw1tched, да аз бях с фанелка на Last Hope.
SCHC Аз съм навит за попа или ОЧЗ. Само кажете час... -------------------- |
|
|
Jun 19 2003, 09:31 PM
Коментар
|
|
ama q si kajete vsi4kite imenata, 4e az mnogo ne pomnq, da svikvam otsega...
|
|
Jun 20 2003, 09:43 AM
Коментар
|
|
RAPTOR, тъкмо ще се възползваш от евтините таксита .
FuckMeJesus, аз съм Христо. Данните на повечето от нас май ги има в една специална тема. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Jun 20 2003, 11:01 AM
Коментар
|
|
Ми така де - вашата дневна тарифа е на половината на нашта нощна! Като ходихме преди около 2 години с класа обикаляхме около час и накрая - 4 лв. Напрао така се зарадвахме, че оставихме 5 лв. и се изпарихме
|
|
Jun 20 2003, 11:45 AM
Коментар
|
|
Da schlägt es links Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
Ми аз съм Сашо...
Та какво ще се разберем? -------------------- meh.
|
|
|
Jun 20 2003, 01:26 PM
Коментар
|
|
a za koe posolstvo stava6e duma?
btw, az sum maria -------------------- Free your body and soul
|
|
Jun 20 2003, 04:04 PM
Коментар
|
|
Аз съм Стефан...
Аре казвайте йкога и къде.. -------------------- |
|
|
Jun 21 2003, 11:12 AM
Коментар
|
|
доколкото знам, британското посолство е на ул. Московска, което е близо до метротостанцията на сердика..която предполагам не е трудна за откриване.
|
|
|
Jun 21 2003, 11:16 AM
Коментар
|
|
То там ли било? Аз мислех че е някъде на майната си...
Идеално! Мене ми е супер удобно там... -------------------- |
|
|
Jun 21 2003, 11:25 AM
Коментар
|
|
и на мен на сердика ми е екстра..нямам нищо против и пред посолството ако е на московска но чесно казано не съм бил там. Трябва да чуем и мнението на останалите.
|
|
|
Jun 21 2003, 06:37 PM
Коментар
|
|
na men ne mi e osobeno udobno, no 6te si napravq truda, ako se ugovorim.so, koi 6te idva v kraina smetka?
|
|
Jun 22 2003, 12:53 AM
Коментар
|
|
Update
Ще пътувам понеделник вечерта, вече съм взел билети. Разберете се къде и към колко (следобяд ). -------------------- From Wishes to Eternity
|
|
Jun 22 2003, 02:41 AM
Коментар
|
|
M.aster of C.eremonies Група: Админ Коментари: 89 Регистриран: 8-April 03 Град: София, чат-пат Враца Потребител N: 57 |
Цитат(RAPTOR @ Jun 18 2003, 06:19 PM) На 25-ти юни (сряда) ще идвам в София да уреждам малко лични дела. Надявам се, че до обяд ще приключа. След това можем да си уредим нещо като събиране в някое заведение. Ако има желаещи моля да предложат място на срещата. Лично на мен би ми било удобно някъде до Британското посолство. Ако няма желаещи, ще отидем с Ицо и feb да му ударим по една бира . Значи датата от 25-ти стана на 24-ти [вторник]. Така като гледам още не е ясно къде.... Значи , моето предложение е да се чакаме пред "БУЛБАНК", която е точно до метростанция "Сердика" . Там спират много транспортища и придвивжането до там ще е най- лесно [според мен]. За точния час RAPTOR ще трябва да каже, защото все пак той си има работа преди това. Другото, което не забелязах, е че никой от guest-овете не даде GSM за контакти. Ако смятате да давате - пратете ми го на ICQ. RAPTOR-e , icq# 105492521 ти ли си ? BTW : Идея си нямам къде точно ще да е Британското посолство. |
|
|
Jun 22 2003, 08:40 AM
Коментар
|
|
Намам GSM. Просто кажете кога и къде и ако мога ще дойда...
-------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 1st November 2024 - 01:24 AM |