![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
glupava anketa, tolkova mnogo grupi sa otrqzani,
4e i ![]() zatova glasuvah za vtorite si liubimci Judas Priest - ![]() no ob6to vzeto ne e napraveno kato horata!!! -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Хмм доста групи си пропуснал иначе от изброените Judas
-------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
otgowora mnogo ustoiwa li te ....
ne sa edna ili 2 .... wsy6tnost temata e mnoo typa ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Цитат(alpha prime @ May 28 2004, 07:09 PM) wsy6tnost temata e mnoo typa ![]() Мда съгласен съм ![]() -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6129 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ebati typata anketa chestno...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 20-May 04 Град: Transilvania Потребител N: 490 ![]() |
Poso4ih Cradle of Filth.Ne bih slu6al to4no tqh,no sa nai blizo do vkusa mi.
-------------------- So Pure... So Cold
Transilvanian Hunger |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Няма Анал Кънт
![]() ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
В добро и в лошо настроение всекидневно слушам BLIND GUARDIAN, но гласувах за най-близкото до тях предложение в анкетата
Цитат Blind Gardian . ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Двуумях се между Metallica и Slayer. Тва си ми е любимия стил. Гласувах за Slayer. Човек винаги е в настроение за Skeletones Of Society...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Мда, малко е кофти, когато две или повече от тези са ти сред най-любимите. Можеше да са малко по-добре подбрани поне.
-------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Нито една от изброените!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 29 2004, 12:11 PM) Нито една от изброените! su6toto.. -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
И аз съм така... Това са игати шибаните групи... Може би само МанОваР,ама сега не ми е до тях...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Абе аз бих си пуснал малко Artery честно казано
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
kato sym v nastroenie mnogog neshta moga da slusham, primerno hip-hop...a ot anketata - metallica sigurno
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Това, смятам, е доста относително! И е въпрос на моментна нагласа, на период. Примерно допреди 3-4 месеца категорично бих заявила Айсд Еарт, но сега съм за Гардиън. След 1-2 месеца ще се обадя, да кажа за новата си вълна
![]() Така че надали някой би могъл да даде категоричен отговор по ?-оса. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Малко безсмислена тема наистина ... съмнявам се, когато хората са в добро настроение, да се насочват към една определена група ... аз лично скоро не съм се чувствала добре ...не мога да дам адекватен отговор.
Точно в момента ми се слуша Scorpions - Lonely Nights -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Цитат(Nightmare @ May 31 2004, 08:06 AM) ... аз лично скоро не съм се чувствала добре ...не мога да дам адекватен отговор. Точно в момента ми се слуша Scorpions - Lonely Nights Е, недей така! ![]() Скорпиънс определено не са най-доброто за опрявяне на настроенето! Когато се чувствам зле, винаги Мейдън успяват да ме оправят! ![]() Направо може да се прибави към темата: коя е групата, или музиката, която оправя настроението ви! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Благодаря ти
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моля
![]() Мадона не ми импонира много, но ти благодаря! А и за настроение става! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
ot anketata - judas
a po-dobre bi bilo da se razdeli na stilove, znam li.. -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 21-May 04 Град: София/Бургас Потребител N: 493 ![]() |
Цитат съмнявам се, когато хората са в добро настроение, да се насочват към една определена група ... Определено съм съгласна тук. Когато си в добро настроение, можеш да слушаш ВСИЧКО... или поне да ИЗТРАЕШ всичко.. че даже и да му се изкефиш, особено ако доброто настроение е следствие от алкохол ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd June 2023 - 04:26 AM |