Последната група, която открихте? |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Последната група, която открихте? |
Nov 24 2005, 12:15 AM
Коментар
|
|
Непросветен Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 22-November 05 Град: В трета глуха. Потребител N: 1034 |
Knorkator и Beohse Onklez
|
|
|
Nov 24 2005, 03:09 PM
Коментар
|
|
Непросветен Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 24-November 05 Град: Sofia Потребител N: 1038 |
Behemoth - класика , ама наскоро ги открих
SwordMaster - традиционен джангър WinterSun - веселко албумчe DreadLockz - мноу добри на живо - рипането ти идва отвътре |
|
|
Nov 25 2005, 08:09 PM
Коментар
|
|
Непросветен Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 25-November 05 Потребител N: 1039 |
Цитат(moonshield @ Oct 26 2005, 04:27 PM) Страхотна тема! CARCASS са моето откритие и не мога да спра да ги слушам. И не трябва да спираш. |
|
|
Nov 26 2005, 10:16 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 |
Цитат(ManOwaRadO @ Nov 16 2005, 02:27 PM) Оня ден пихме ром и слушахме Running Wild с едни украинци. После те започнаха да пускат сума ти украински блек-фолк групи. Не им запомних имената, едната май се казваше Storm. Направо се шашнах каква широка и стойностна епик-фолк-блек сцена има в Украйна. Изключително мелодични и изпълнени с интересни автентични народни мотиви, хорА и инструменти, за които не бях чувал до сега. Украинците имат отличен фолк. Аз се водя на половина украиенец и за малкото време, което съм бил там се шашнашнах. Много ми се иска да си намеря. Метни ICQ-то на някой украинец Иначе Storm са норвежки фолк. Основателя на Isengard, пее заедно със Storm. |
|
|
Nov 29 2005, 07:24 PM
Коментар
|
|
Witcher Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
Poets Of The Fall - Финландци, или поне повечето от тях. Геймърите може да са ги чували покрай Max Payne2, където изпълняват парчето "Late Goodbye". Албумът им го има в mm.gen-а. Свирят лек поп-рок-хеви, в стил някаква смесица между Him, U2 и Depeche Mode. Но не това е най-важното - отидете на официалната им страница: http://poetsofthefall.com/ и гледайте видеото към Lift - НЕВЕРОЯТЕН видео клип, изключителна режисьорска работа и приятна (за рок клип) концепция. За съжаление видеото е стрийминг и още не съм го намерил из нета за сваляне, та ако някой го стори да свирка.
-------------------- |
|
|
Nov 29 2005, 07:34 PM
Коментар
|
|
Crack The Skye Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 |
Fear Factory
Archetype и Cyberwaste са Ебати парчетата Invisible wounds също, а Cars е бати класиката -------------------- |
|
|
Nov 29 2005, 07:49 PM
Коментар
|
|
Прогресиращ Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
trivium
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
Nov 29 2005, 08:56 PM
Коментар
|
|
Прогресиращ Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 |
End Of Green-Това ми е един спомен от лятото,ама чак сега се сетих за него и си дръпнах цялата дискография!Много ме кефят!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
Nov 29 2005, 08:58 PM
Коментар
|
|
Просветен Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 |
A PERFECT CIRCLE
|
|
|
Nov 29 2005, 09:09 PM
Коментар
|
|
Crack The Skye Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 |
A Perfect Circle
поздрав - Three libras -------------------- |
|
|
Nov 29 2005, 11:52 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 |
Trivium, Trivium, Trivium
Една прекрасна група от ентусиазирани младежи! Много им се кефя... Просто нямам думи за тях. http://www.trivium.org/ П.П: http://www.roadrun.com/shared/downloads/Tr...tToTheFlies.mp3 thnax to instil |
|
|
Nov 30 2005, 02:32 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 |
Пуф, тегля си аз новия на Корн, или поне така си мисля и като го разархивирам гледам вътре някфа банда Dagoba. Понякога във фейковете има добри попадения
http://www.dagobaonline.com/frames-eng.htm <малко инфо за французката банда:) -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
Nov 30 2005, 02:32 PM
Коментар
|
|
... 2 hEaRtS ... Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 |
Преоткрих Laibach
А благодарение на Сашо!!! Turmion Katilot - супер са !!! ...и най-накрая си намерих на Мариана Попова - Let me cry Доволна съм! -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
Dec 3 2005, 11:03 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 29-November 05 Град: Ботевград Потребител N: 1050 |
Goldfinger - ненормална пънк-рок група! Няколко straightage пичове са направили състава. Басиста и китариста са лудница... барабаните биват, а вокала е просто уникален! Много приятен глас има, особено когато вкара ефект на слухова бариера или нещо подобно. Определено който иска да релаксира малко трябва да се отпусне, да си пусне малко голдфингър и да поиграе на някоя малка, но забавна игра (като WormsWorldParty ). Този метод ме накара да се чувствам идеално през изминалата седмица!
-------------------- |
|
|
Dec 4 2005, 12:02 AM
Коментар
|
|
ПринЦецка Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Не се ли пише "Straight Edge"? Ако говориш за това, за което и аз. Но няма значка, никой не се е родил научен.
А иначе последната група, която последно открих и по която се запалих страшно, е Deadsoul Tribe. Много ми харесва как свирят. С малко по-бърз нет може скоро да си изтегля и последния им албум. Единственото, което не ми стана много ясно, е от коя държава идват. Предполагам, че е някъде Норвегия или може би Дания. От сайта им ми стана ясно, че имат разни концерти там, също и в Чехия свирят често. Абе, кефя се на групата много! И този скелет с крилцата много ме зарибява също. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
Dec 4 2005, 10:34 AM
Коментар
|
|
Balance Guardian Група: Админ Коментари: 28373 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
^ Групата по принцип се води австрийска, но лидерът й Devon Graves е американец.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Dec 4 2005, 10:43 AM
Коментар
|
|
:) Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 |
Flametal
Фламенко и метъл = -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
Dec 4 2005, 11:43 PM
Коментар
|
|
деградиращ Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 |
Aphrodite - малко drum'n'bass.
Ще трябва да ходя към Dante's явно. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
Dec 5 2005, 03:42 PM
Коментар
|
|
Поетично бездушен Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Flametala reje glawi... naistina neshto strahotno.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
Dec 5 2005, 03:54 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 |
System of a down ги открих наи-късно много са яки
-------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
Dec 5 2005, 04:03 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 |
Цитат(Nightmare @ Dec 4 2005, 09:43 PM) Aphrodite - малко drum'n'bass. Ще трябва да ходя към Dante's явно. Drum'n'Bass - стара любоффф -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
Dec 5 2005, 08:16 PM
Коментар
|
|
Демон Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
Stream Of Passion! имаше едно интервю в SMF,взех че си дръпнах няколко песни и се оказаха страхотни по моите критерии.
|
|
|
Dec 5 2005, 08:42 PM
Коментар
|
|
Facepalmer Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Celtic Frost.......
Седя си аз и си мисля "Абе Sepultura правят един много як кавър на Procreation Of The Wicked... Що пък да не чуя оригинала?". А то било някво нечовешки яко хехе. -------------------- |
|
|
Dec 5 2005, 09:17 PM
Коментар
|
|
Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
Ще ти дойде акълът
От 2 години в архива си имам Skyforger, но едва вчера си ги пуснах и съм особено впечатлен. Латвийски фолк -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
Dec 8 2005, 04:34 PM
Коментар
|
|
Cosmic Sailor Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 |
Butterfly Temple - руски фолк
-------------------- |
|
|
Dec 8 2005, 07:01 PM
Коментар
|
|
Непросветен Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 12-October 05 Град: Between The Hammer & The Anvil Потребител N: 972 |
Atreyu
-------------------- Faster than a bullet
Terrifying scream Enraged and full of anger He's half man and half machine Rides the Metal Monster Breathing smoke and fire Closing in with vengeance soaring high He is the Painkiller This is the Painkiller |
|
|
Dec 8 2005, 08:40 PM
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
Хяахяахах гледала ли си клипове? хахаха
xtoo pure to diex много ми допадат! |
|
|
Dec 8 2005, 09:06 PM
Коментар
|
|
Непросветен Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 12-October 05 Град: Between The Hammer & The Anvil Потребител N: 972 |
Пропуснала съм го тоя момент
що -------------------- Faster than a bullet
Terrifying scream Enraged and full of anger He's half man and half machine Rides the Metal Monster Breathing smoke and fire Closing in with vengeance soaring high He is the Painkiller This is the Painkiller |
|
|
Dec 8 2005, 09:07 PM
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
Мен лично просто ме убиват хахаха ъ
Тря ти пратя! хаха |
|
|
Dec 8 2005, 09:10 PM
Коментар
|
|
Окс
-------------------- Faster than a bullet
|
|
Олекотена версия | Час: 1st November 2024 - 01:38 AM |