Manga + Anime |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Manga + Anime |
Nov 10 2006, 02:21 AM
Коментар
|
|
In search for my Eloise... Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
За феновете на Ghost In The Shell - направили са нов пълнометражен филм. Казва се Stand Alone Complex: Solid State Society и можете да го дръпнете от тук. WOI Ожени се за мен -------------------- |
|
|
Nov 10 2006, 08:39 AM
Коментар
|
|
Balance Guardian Група: Админ Коментари: 28375 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Венци, всичко, което някога ще ти трябва за гледането на каквото и да е (и особено анимета): www.cccp-project.net.
stage, първо трябва да се пребориш с конкуренцията. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Nov 11 2006, 10:29 PM
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
Lolicon is da shit.
|
|
|
Nov 11 2006, 10:44 PM
Коментар
|
|
wizard of 40. Oz Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
Хъх, точно вчера гледах отново Innocence... Нов Ghost In The Shell? Това Stand Alone Complex да не е някаква фантазирана измислица, подобна на сериала, след като Mamoru Oshii няма нищо общо? Я речи, WOI? Any good?
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
Nov 12 2006, 11:35 AM
Коментар
|
|
Blood fetishists Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
Чух че ще правят 2 сезон (ако не са го направили) на Elfen lied Видях го в някакъв сайт но сега немога да го намеря Сега съм на 13 серия
Edit:Free Anime http://chise.ludost.net/Anime/ |
|
|
Nov 13 2006, 12:11 AM
Коментар
|
|
Balance Guardian Група: Админ Коментари: 28375 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Хъх, точно вчера гледах отново Innocence... Нов Ghost In The Shell? Това Stand Alone Complex да не е някаква фантазирана измислица, подобна на сериала, след като Mamoru Oshii няма нищо общо? Я речи, WOI? Any good? Ами, аз съм голям фен и на сериала, така че не знам дали можеш да вярваш на преценката ми, но Solid State Society ме израдва доволно. Няма нищо общо с двата пълнометражни филма и доколкото мога да предположа, е нещо като прелюдия към един евентуален трети сезон. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Nov 14 2006, 10:34 PM
Коментар
|
|
warrior princess Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 |
Страшно ме изкефи филмът - издържан е точно в стила на любимия ми SAC. Дано наистина направят трети сезон на Ghost In The Shell...
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
Nov 16 2006, 07:53 PM
Коментар
|
|
空の叫び 真夜中の Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 |
Аз много харесвам манга стила в анимацията...рисувам и напоследък много гледам...Dark Sanctuary беше последното аниме което гледах...биваше си го...беше с доста извратен сюжет...брат и сестра...Влюбени...и т.н.
-------------------- |
|
|
Nov 16 2006, 08:03 PM
Коментар
|
|
ghost of the sun Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
Не иде ли реч за Angel Sanctuary и групата Dark Sanctuary да ти е замътила мозъка?
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
Nov 16 2006, 09:08 PM
Коментар
|
|
беше с доста извратен сюжет...брат и сестра...Влюбени...и т.н. Това при японците е нерядко срещан мотив. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Nov 17 2006, 03:07 PM
Коментар
|
|
空の叫び 真夜中の Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 |
Не иде ли реч за Angel Sanctuary и групата Dark Sanctuary да ти е замътила мозъка? Не ами анимето ми хареса, ама няма нищо общо с групата...а мозъка ми е замътен от разни копаници в момента... -------------------- |
|
|
Nov 27 2006, 03:17 PM
Коментар
|
|
Непросветен Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 26-November 06 Град: Асеновград Потребител N: 1695 |
Хммммммм.....аз им се кефя...Още не съм гледала достатъчно много анимета, за да си създам твърдо и непоклатимо мнение за тях,но има време... От гледаното съм си създала добро първо впечатление и ще продължавам да си гледам...
-------------------- |
|
|
Nov 28 2006, 08:06 PM
Коментар
|
|
Цял следобяд гледам "Shakugan no Shana", остават още няколко епизода. Много увлекателно се оказа, неслучайно го хвалят толкова по форумите. От новия тип шонени е, даже малко напомня "Fate / Stay Night" - директно, красиво, емоционално... Пичовете от Animes-BG са го качили на тракера си.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Dec 3 2006, 08:53 AM
Коментар
|
|
Naruto (анимето) взе да ми харесва В един момент става твърде изсмукано от пръстите. Не обичам сапунки. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Dec 3 2006, 10:41 AM
Коментар
|
|
Blood fetishists Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
^Сапунка....това просто...е сигорно по добро от Elfen Lied....
|
|
|
Dec 3 2006, 10:44 AM
Коментар
|
|
Определено не е. Elfen Lied е нещо красиво, драматично, но най-вече сериозно и целенасочено. Naruto е хлапашка бозица, която навярно ще разтеглят до хиляда серии.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Dec 3 2006, 10:46 AM
Коментар
|
|
Да...прав си...! Най-мразя в аниме да има, там повече от 200 серии... и тез кво мислят, че по цяла година ли ша ги гледам !
|
|
|
Dec 3 2006, 10:49 AM
Коментар
|
|
Просветен Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 |
Аз лично се кефя на хентай иначе ме кефи самурай 7 много добро
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
Dec 3 2006, 10:50 AM
Коментар
|
|
Аз съм си определил таван от 52 епизода на сериал. Над тази граница ли е, просто не се занимавам. Единствено с Rurouni Kenshin и неговите 90+ серии направих изключение, но то си е епохална сага.
|
|
|
Mar 20 2007, 10:02 AM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 |
http://www.luvluv.net/ страхотни рисунки...символиката е..............нямам думи!
-------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
Mar 20 2007, 09:54 PM
Коментар
|
|
муза Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 |
^Интересен сайт,наистина:)
Я да питам,някой гледал ли е Haibane Renmei и заслужава ли си? -------------------- |
|
|
Mar 20 2007, 09:58 PM
Коментар
|
|
Метъл Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 |
|
|
|
Mar 21 2007, 11:14 AM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 |
Vampire Hunter D е страхотно! и Hellsing разбира се! по едно време и Shaman King поглеждах ама щото Фауст е хихиххи меко казано хубав... също кърти и Death Note...
-------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
Mar 21 2007, 11:17 AM
Коментар
|
|
Death Note наистина кърти фаянс, но детски сериалчета от рода на Yu-Gi-Oh и Shaman King много не ми понасят...
|
|
|
Jul 5 2007, 06:32 PM
Коментар
|
|
Witcher Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
Последно набарах първите две серии от Devil May Cry - мноо здраво са го направили. Доста напомня на Хелзинг, но си е яко! Има го в арената.
-------------------- |
|
|
Sep 7 2007, 06:53 PM
Коментар
|
|
Рицар на върховен дом Сянка Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Стига деееееееееееееееееееееееееееееееееееее!Кво правиш бе човек?!?!?!?! Леле къв съм бил сладур ахяхяхах Хм, аз споменах, че врътнах Fate/Stay Night оня ден, сега съм се захванал с Claymore, нещо доста по-мрачно, с повече кървища и т.н. Доста е добро, само че май е он-гоуинг...и из българските сайтове формата е .mkv, ако използвате VLC плейъра няма да имате проблеми, но на мен ми прескача някакси, и затова го тегля от mininova. Клеймора силно го препоръчвам, доста добро е Сега ще видя каква ще е следващата ми зарибявка -------------------- |
|
|
Sep 7 2007, 10:21 PM
Коментар
|
|
муза Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 |
Мммм даа,доста е добро Claymore.Тия дни и аз го дърпах.Много хубаво са го направили като цяло с това ..някак "шотландско"/"викинг" звучене.
-------------------- |
|
|
Sep 7 2007, 10:30 PM
Коментар
|
|
Просветен Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 |
Няма празно с Клеймора . В тракера на анимес-бг ги има всичките xvid и mkv , така че можеш да си избереш кое да теглиш . How superb!
-------------------- |
|
|
Sep 7 2007, 10:39 PM
Коментар
|
|
Рицар на върховен дом Сянка Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Xvid не ги видях Сега вече знам, мерси!
Да, ще се тегли саундтрак, хем на места има жица, хем и келтски мотиви. Доста е зарибяващо, и няма лигоч, маса "харш" си е -------------------- |
|
|
Sep 7 2007, 10:51 PM
Коментар
|
|
Просветен Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 |
Други яки саундтраци - на Бързърк сигурно го имаш, той е абсолютно велик, също така на дбз английската версия 6 диска е някаква лудница . Иначе я пиши отде го теглиш ост-то на Клеймора .
-------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2024 - 07:49 PM |