![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 12-December 09 Град: софия Потребител N: 3663 ![]() |
Здравейте всички,
предполагам че някои от вас още пазят старите си касетки. За съжаление мойте се оказа че вече са на боклука след поредното пренасяне. ![]() Моля пишете на лични ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 12-December 09 Град: софия Потребител N: 3663 ![]() |
Хайде де никой ли не иска да даде някоя касета?!
![]() Тогава КУПУВАМ ! На разумни цени разбира се ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Що не каза преди да си ги изхвърля...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Касетке, какво е количеството ракия, ако не е тайна? ;р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-сетне сериозен въпрос
![]() Зависи от касетките, чакам предложение 1 касетка = ? мл |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Тая пък ...милилитри
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 7-July 09 Потребител N: 3492 ![]() |
Аз си пазя касетките като съкровище.
В О43 разпродават всичките си касетки по 50 ст. Не знам какво е останало, ама си струва да пробва човек. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Вероятно старият ми двугнезден дек още бачка и мога да ти презапиша, ако имаш на какво.
Не подарям и не продавам. Ракия не пия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Простете ми за въпроса, но с какво е ценна една протрита и (почти сигурно) пиратска касетка с картинка?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
И аз си пазя моите, имам около 150. Една част от тях съм ги купувала през 1993-94-95г., там някъде, и са ми особено ценни.
Не ги подарявам и не ги продавам. Ще ги пазя за поколенията. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Простете ми за въпроса, но с какво е ценна една протрита и (почти сигурно) пиратска касетка с картинка? Поне за мен вече имат само сантиментална стойност. Има и някои оригинални и тъй като по времето, когато са взимани, това не беше лесно, всяка си има история. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
офф топик:
Уелкъм бек! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Тез пък не пият ракия...
![]() Моите са около 50тина, 4-5 оригинални, но не си ги давам, имат много носталгично звучене за мен. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:32 PM |