![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
[img]http://groups.msn.com/_Secure/0UgAZA1kYFOr4!TOPnONLvB20YzFU6rThIcqRByGCTfu*D8YKAE0zK2Zct!I*kixaJJDZXYKfZ9Q6Q3V3pITEI9xD2tbBHB9*XXmX2gg09Tjl2NxQnMDPVMxDjbj9OSg*/What%20the%20FUCK.jpg[/img]
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
На мен ми се вижда малко позьорска цялата работа (дано не обидя някой). Познавам хора, които не пият и не пушат. И безразборен секс не правят. Ама не се праскат пред всички "Вижте ме сега какъв съм идеален!".
Лично мое мнение - не смятам, че трябва да се парадира по този начин! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(Lucretia @ Dec 16 2005, 01:33 PM) На мен ми се вижда малко позьорска цялата работа (дано не обидя някой). Познавам хора, които не пият и не пушат. И безразборен секс не правят. Ама не се праскат пред всички "Вижте ме сега какъв съм идеален!". Лично мое мнение - не смятам, че трябва да се парадира по този начин! по принцип това се отнася за всичко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Цитат(stage @ Dec 16 2005, 02:23 PM) Цитат(Lucretia @ Dec 16 2005, 01:33 PM) На мен ми се вижда малко позьорска цялата работа (дано не обидя някой). Познавам хора, които не пият и не пушат. И безразборен секс не правят. Ама не се праскат пред всички "Вижте ме сега какъв съм идеален!". Лично мое мнение - не смятам, че трябва да се парадира по този начин! по принцип това се отнася за всичко. Естествено! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:26 AM |