![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 6-January 04 Потребител N: 366 ![]() |
Преди много се кефех на цигари ама ми омръзнаха и ги отказах , но алкохола няма да го оставя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Гласувах за IRC понеже компът си остава най-голямото ми пристрастяване.Цигари употребявам,но само в компанията на пушачи и не мога да каже,че съм пушачка.Мога да контролирам пушенето си без проблем.Алкохол с удоволствие,но не всякакъв и гледам да не прекалявам,че иначе лошо...Наркотиците за мен са едно от най-гнусните неща подходящи само за негри така,че-ДОЛУ НАРКОТИЦИТЕ!Кола(Light естествено понеже съм много дебела:P доста често пих наподледък,че чак имам чувството,че кръвта ми се е газирала:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Opotrebqvam da myhahahaha
az si misleh 4e sum zle s pravopisa:) ina4e ve4e samo na joint taka 4e qvno NE ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
BTW пише се "употребявам" ако не се лъжа...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 6-January 04 Потребител N: 366 ![]() |
Цитат че кръвта ми се е газирала ахахаха как изглежда газарина кръв |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(MustFeedBlooD @ Jan 6 2004, 07:28 PM) ахахаха как изглежда газарина кръв ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахахадобре ве
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 25-December 03 Потребител N: 353 ![]() |
PC Games ama i alkohola ne e za podcenqvane kato nagana edna vodka.
-------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
Samo4e kak moje SCORPIONS da sa metal izpalniteli??? A i nai dobrite sa AC(grumotevica)DC Counter Strike is still alive. He will never die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 6-November 03 Град: Deicide's Town 666 Потребител N: 323 ![]() |
hei MustFeedBlooD kude si zabrawil kafeto bre chowek za kude sme bez kafe s cigarka sutrin
![]() ![]() alkohola ot wreme na wreme na wreme e naprawo polezen ![]() -------------------- 127.0.0.1; there is no place like home !!!!
42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
Цитат Преди много се кефех на цигари ама ми омръзнаха и ги отказах , но алкохола няма да го оставя това е убииствено изказване! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз досега не съм чула цигарите да са омръзнали на някого-аз се влюбих в тях от първото дръпване,но сега гледам да не практикувам в тоя студ.Но не мога да каже,че са ми омръзнали.Е свят широк-хора всякакви...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
маи са пропуснати два много важни "наркотика"
*СЛУШАНЕТО НА МЕТЪЛ *ГЛЕДАНЕТО НА ТОЗИ ФОРУМ ако ги имаше може би за някои от тях щях да гласувам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(blood_freak @ Jan 8 2004, 04:55 PM) маи са пропуснати два много важни "наркотика" *СЛУШАНЕТО НА МЕТЪЛ *ГЛЕДАНЕТО НА ТОЗИ ФОРУМ та ако ги имаше тея, другите щяха да са излишни |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
КОРАБА СЕ АКУСТИРА СРЕД МОРЕ ОТ АЛКОХОЛ
ЕКИПАЖА СЕ ГИПСИРА КАПИТАНА БЕШЕ ГОЛ ВСИЧКИ БОЛНИ ОТ ПРОКАЗЗА, БЕЗ СЪМНЕНИЕ ЗА СПИН НЯКОЙ СМЕЛО СЕ ИЗКАЗА ЧЕ НЕ МУ Е ХУЯ СИН... РАКИЯ И БИРА И ВОДКА И РОМ ПИЕМЕ ВСИЧКО ДАЙ ОДЕКОЛОН! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Xа ха ха ха ха
Цитат НЯКОЙ СМЕЛО СЕ ИЗКАЗА ЧЕ НЕ МУ Е ХУЯ СИН... добре ве между другото алкохола май натделя над всичко ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Jan 8 2004, 04:25 PM) Цитат(blood_freak @ Jan 8 2004, 04:55 PM) маи са пропуснати два много важни "наркотика" *СЛУШАНЕТО НА МЕТЪЛ *ГЛЕДАНЕТО НА ТОЗИ ФОРУМ та ако ги имаше тея, другите щяха да са излишни Да-много сте прави.А и *Слушането на прекалено много Black Metal *Мързелът |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
E вий ко искате тука то туй да не ви е мандра ????
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(MustFeedBlooD @ Jan 8 2004, 10:33 PM) Xа ха ха ха ха Цитат НЯКОЙ СМЕЛО СЕ ИЗКАЗА ЧЕ НЕ МУ Е ХУЯ СИН... добре ве между другото алкохола май натделя над всичко ![]() Пияници гадни *Хлъц* ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами тва е нормално! Всички(освен Петър) пият.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми негов избор.Какво лошо има?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дори не съм и намеквал че има нещо лошо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Не посочих нито един от "наркотиците". Защото пия алкохол само с приятели и то не много често, обичам да хапвам семки, но ми дразнят гърлото, games си джиткам понякога.....така че ЧИСТ СЪМ - никакви наркотици!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Jicata @ Jan 9 2004, 08:32 PM) ЧИСТ СЪМ - никакви наркотици!!! винаги има нещо което да е "наркотик", при теб може да е китарата например ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 5-September 03 Потребител N: 256 ![]() |
pri men e muzikata(tva vkliuchva muzika i kitarata mi
![]() ama i kam shokolada mai sam pristrasten, ako edin den ne hapna neshto sas shokolad i shte otkacha ![]() -------------------- Once there was a time
darker than the human mind the old man told me If there was a light it cried a while before it died it died away |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз бях така със сладкото,но се отказах.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
beden wremenno prebiwawa6t student w tyrnowo gleda ma4 ,lyupi semki i pie bezalkoholno ... za druf\go nema pari
![]() ![]() glasuwah za semki \m/ CEMKu \m/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 9 2004, 10:39 AM) Ами тва е нормално! Всички(освен Петър) пият. ...освен Peter и мен... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де. Има и такива като вас. Идеята ми беше че алкохола е на особенна почит в наща родина. За разлика от тревата, която всъшност не е особенно по-вредна.
Аз пуших доскоро. Един път така препуших... стана ми адски зле. Мислех че може и да умра, по дяволите! Обещах си повече да не го правя. За сега се справям(1-2 месеца). -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Цитат(Abbath @ Jan 17 2004, 10:38 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Jan 9 2004, 10:39 AM) Ами тва е нормално! Всички(освен Петър) пият. ...освен Peter и мен... Mda, i az sum taka. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
w bylgariq decata ot malki gi u4at da piqt ... po dqwolite w bozata ima alkohol ... koe dete ne obi4a boza s bani4ka i taka ot 0,5 % alkohol sled godini se minawa prez 5 % i sestiga do 40gradusowata dqdowa rakiq .....
alkohol suxx ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 11:11 PM |