![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Поредния нов запис от мен, този път на групата, в която свиря. Стила е нещо като Hardcore/Beatdown, но надявам се по-интересен.
![]() link |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
брех!
Това ми хареса... Браво, ти китарист ли си в бандата? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Браво, щом пеете на български директно ви печели място сред групитте (българските) които ме кефят. А защо не представиш и останалите членове и малко повече инфо за групата, myspace сайта не е много информативен
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
10х! Аз съм единия от 2-ма китаристи, да. На myspace-a на групата има повече инфо, снимки и няколко стари песни http://www.myspace.com/dankoloff
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Тая мацка ми е идол. Вьобще готини неща имате.. Браво, само така!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Браво, щом пеете на български директно ви печели място сред групитте (българските) които ме кефят. А защо не представиш и останалите членове и малко повече инфо за групата, myspace сайта не е много информативен ![]() Разбираш ли текстовете? ![]() Били е вокалистката и преди това беше част от Santeria. Ицо е другият китарист, свири и в Takin Hold. Те двамата са основатели на групата. Владо (барабани), Дани (бас) и аз сме нови попълнения. Групата е сравнително млада, миналия Декември беше първия ни концерт, промоция на албума на Let Them Die, в The Club. След него последва участие на Hardcore X-mass, след това отново в The Club с Redound, Death Squad, Urban Grey и една гръцка група. Последния ни концерт беше в Пловдив, с Avril in Blood, O.H. и I Killed the Last. Цитат Тая мацка ми е идол. Вьобще готини неща имате.. Браво, само така! Радвам се, че ни харесваш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Oхохо от кога чакам някой да повдигне темата... Вие заедно с Let Them Die и Симона сте ми фаворити за момента... Последно успях да ви слушам на Hard Core X-mas... Евала просто!
Мисля и аз да се насоча към стила, за това ми е интересно как правите музиката...И Били от 'де го изкарва тоя глас... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честно казано X-mass-а ни беше най-слабия концерт по ред технически и организационни проблеми, но щом и на него е имало доволна публика, всичко е ок.
Цитат И Били от 'де го изкарва тоя глас... От дълбините на ада ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Това го пее момиче?!
![]() Не е лошо парчето, ама тия бааавни моменти не ми допадат толкова. -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Ето го и доказателството за женското изначало в Колофф, Дан :
ЖЕНА вокал - нещо по-различно от жена шофьор ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Обаче Боби все така си държи на сценичното поведение тип статуя...
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
е бтв то аз съм същия, не е ясно кой кого копира
![]() музика > сценично поведение пп. и между другото в пъзела си е бая тясно, няма много място за развихряне по сцената -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Били подскача насам натам докато "пее" и често е пред мен. Ако реша да куфея когато е пред мен ще стане фал
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес можете да видите как продължавам да стоя като статуя докато свиря и да се убедите, че Били наистина е момиче
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Скоро ще можете да си купите първото ни CD, сплит с 3 групи от Швеция, Франция и Полша: ![]() Можете да чуете песен от сплита на Facebook-а на групата или на сайта на студиото ми www.soundlurkerstudio.com ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:25 AM |