![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-February 11 Град: Шумен Потребител N: 4048 ![]() |
9/10
Барабаните ме спечелиха. Вокалите също. А пък и факта, че са руснаци съвсем ми се понрави. Само че една единица не им достигна за 10, тая песен не претърпя голямо развитие от началото до края, освен солото, което беше добро, но кратко. http://www.youtube.com/watch?v=nPglNjxVHiM -------------------- And if tomorrow I shall die, I know that today is good because I am alive.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
-------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^^
10/10, тва не се слуша тихо и вкъщи, а на къмпинг пред фест 11-12 вечерта, когато никой не си помни името, а и не му трябва :> http://www.youtube.com/watch?v=4U0Xo9ohdFk -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
-------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Доста качествено. Една от малкото наши банди, чиито записи не звучат като демо. 7/10, защото не слушам такава музика.
http://www.youtube.com/watch?v=9QXmyPCcdJs -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
6/10 Не ти се отдава математиката нещо
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Прииска ми се да разцепя ушева глава с камък 9/10
http://www.youtube.com/watch?v=DqItl0-mEhc...&lf=mh_lolz Пак наши момчета. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
^^ Адски силно парче 9/10
За Годсмака давам 8/10.Не ме кефят толкова,но тая песен разцепва http://www.youtube.com/watch?v=CgDZbZ-oINk |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малък глупак ![]() За hatebreeder-a 8/10 -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
5/10 Една от старите ми групи.
Аз давам това- http://www.youtube.com/watch?v=4AHm6U_RHyw...feature=related -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
Малък глупак ![]() За hatebreeder-a 8/10 Ти ме наричаш глупак,защото не харесах песен,която даде...че има глупак тук-има,но това определено не съм аз. 6/10 Песничката е доста читава,ако качеството беше по-добро,щях и по-висока оценка да дам. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EfgAdHBIdcQ Нещо леко и приятно. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
10/10
С тази песен имам ужасяващо яки спомени, пък и Stefan Fiori винаги ми е бил любимия тежък вокалист. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Koлега, сега ти трябва да пуснеш песен за оценяване.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
10/10 Песента е страшна! За песента на conguestadors - 5/10. На UDO съм голям фен, но тук не ми допадна особено атмосферата. Нещо белгийско от мен: http://www.youtube.com/watch?v=FEObhN14EPg...feature=related -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Taзи ме кефи, девятка.
http://www.youtube.com/watch?v=lVJVdUbyY8g - Eфекта е жесток, когато гърми на макс, не се слуша като класическа музика. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:28 PM |