![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Здравейте, другари!
Пускам тема за първи път от 2006-та насам, за да ви представя групата Unhumanity от Пловдив (лоши хора, зли хора), в която, както вероятно се досещате, имам участие и аз самият ![]() ![]() ![]() Поздрави! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
В Бургас на феста ни откинахте тиквите. Чакаме албумЪТ!!!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
А в София кога ще свирите?
Песните са силни. Най ми харесва Следи от Болка, особено на солото на втората минута. Не знам на коя група ми напомня, обаче много злобливи са парчетата. Идвайте за промо на албума. Хахах, отварям страницата с плейъра в майспейс ими излиза реклама "тест за смърт". Тематично. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
СТРАХОТИЯ, човек!
![]() Определено силен дебют, и трите песни са много добри. Едно голямо ЕВАЛА! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Благодаря за хубавите думи, приятели. Междувременно албумът ни е вече факт, и по този случай сме го качили целия онлайн на страничката ни в Майспейс, така че на който му е интересно - да налазва
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Браво и благодаря за качения албум. Успехи нататък.
А на диск кога и как да го чакаме? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
Къртите, пичове! Евалла!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Алелуя, братя!
Изкопах тази древна тема от форумното гробище, за да ви представя най-новия ни хит - Зомби Синдром. Zombie Syndrome! Дано ви хареса ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 4-February 10 Потребител N: 3729 ![]() |
Екстра е!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
А т'ва е велико, евала!!!
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
Интервю с групата!
Това интервю го взех съвсем скоро от групата мисля че стана добре. Относно самата група и музиката която правят много ми харесва! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 10:29 PM |