Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

 Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
 
Reply to this topicStart new topic
> Hellfest 2013
Atiel
коментар Mar 6 2013, 12:48 AM
Коментар #1


Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 14
Регистриран: 6-March 13
Град: София
Потребител N: 4343



Здравейте,
Първо да се представя - Иван се казвам и се радвам, че открих този форум. Дано няма много тролове както из другите места. smile.gif

Както и да е... Ще си копирам част от темата, която постнах в един друг форум, понеже нещата са същите. Надявам се не е проблем.
Та, относно феста.. за сега сме трима навити (две момчета и едно момиче). Търсим си още дружки (колкото повече... така smile.gif).
Ето и малко инфо за финанси и т.н.
Според груби сметки най-евтино (ако може така да се нарече) ни излиза, ако летим със самолет до Париж и от там рент-а-кар до Клисон и обратно. Тридневния билет за феста, както се вижда, е 165 евро. За самолетните билети (двупосочни) до сега най-ниската цена, която съм засичал е около 160 евро, а наема за колата може да ни излезе около 200-250 долара за 5 дена. "Рент-а-кар"-а е оферта понеже цепим сумата на 3, 4 и дори 5. Четох из форума на феста, че влаковете във Франция са адски скъпи и ще ни излезе колкото двупосочния билет за самолета. Ако случайно се съберем 5 човека ще наемем нещо по-голямо и пак ще ни излезе евтино. Като прибавим храна и алкохол (то тези вече много варират) сигурно разходите ни ще излязат около 1100-1500 лева. Зависи колко сте икономични. smile.gif
Въпреки, че не е правилно да се мисли така.. ~150 групи = 10 лева билет за група, ако концертите бяха в България. Та... мисля, че си струва. Пък и ще видим свят малко. Относно последното изречение, смятаме като минаваме през Париж да отседнем за една вечер някъде, за да разгледаме града до колкото е възможно.
А да, спането ще е на палатка(и) на осигурено от организаторите място (влиза в цената на билета, без палатката де smile.gif).

Това е за момента, ако някой се интересува и иска повече информация относно разходи и маршрути мога да дам няколко линка.

ПС. Естествено, може да се съберем и повече хора, но ще трябват повече коли.

Поздрави,
Иван
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Possessed
коментар Mar 13 2013, 10:14 PM
Коментар #2


Просветен
***

Група: Потребители
Коментари: 418
Регистриран: 14-December 12
Потребител N: 4312



Дано няма много тролове както из другите места. smile.gif


Има ма да не ти дреме censored2.gif



Go to the top of the page
 
+Quote Post
Atiel
коментар Apr 1 2013, 08:47 AM
Коментар #3


Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 14
Регистриран: 6-March 13
Град: София
Потребител N: 4343



Има вариант да се пътува с кола от тук до там. Единствения проблем е, че ще ни трябва кола за 5 човека (ако някой се навие де). Ще ни излезе по 250-300 лева на човек отиване и връщане, което си е доста по-оферта от самолета и наема на кола там. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

 



Олекотена версия Час: 25th April 2024 - 05:33 AM