Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hellfest 2013
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Atiel
Здравейте,
Първо да се представя - Иван се казвам и се радвам, че открих този форум. Дано няма много тролове както из другите места. smile.gif

Както и да е... Ще си копирам част от темата, която постнах в един друг форум, понеже нещата са същите. Надявам се не е проблем.
Та, относно феста.. за сега сме трима навити (две момчета и едно момиче). Търсим си още дружки (колкото повече... така smile.gif).
Ето и малко инфо за финанси и т.н.
Според груби сметки най-евтино (ако може така да се нарече) ни излиза, ако летим със самолет до Париж и от там рент-а-кар до Клисон и обратно. Тридневния билет за феста, както се вижда, е 165 евро. За самолетните билети (двупосочни) до сега най-ниската цена, която съм засичал е около 160 евро, а наема за колата може да ни излезе около 200-250 долара за 5 дена. "Рент-а-кар"-а е оферта понеже цепим сумата на 3, 4 и дори 5. Четох из форума на феста, че влаковете във Франция са адски скъпи и ще ни излезе колкото двупосочния билет за самолета. Ако случайно се съберем 5 човека ще наемем нещо по-голямо и пак ще ни излезе евтино. Като прибавим храна и алкохол (то тези вече много варират) сигурно разходите ни ще излязат около 1100-1500 лева. Зависи колко сте икономични. smile.gif
Въпреки, че не е правилно да се мисли така.. ~150 групи = 10 лева билет за група, ако концертите бяха в България. Та... мисля, че си струва. Пък и ще видим свят малко. Относно последното изречение, смятаме като минаваме през Париж да отседнем за една вечер някъде, за да разгледаме града до колкото е възможно.
А да, спането ще е на палатка(и) на осигурено от организаторите място (влиза в цената на билета, без палатката де smile.gif).

Това е за момента, ако някой се интересува и иска повече информация относно разходи и маршрути мога да дам няколко линка.

ПС. Естествено, може да се съберем и повече хора, но ще трябват повече коли.

Поздрави,
Иван
Possessed
Дано няма много тролове както из другите места. smile.gif


Има ма да не ти дреме censored2.gif



Atiel
Има вариант да се пътува с кола от тук до там. Единствения проблем е, че ще ни трябва кола за 5 човека (ако някой се навие де). Ще ни излезе по 250-300 лева на човек отиване и връщане, което си е доста по-оферта от самолета и наема на кола там. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.