![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
tyi kato twa sa 2 ot nai obi4anite grupi4ki naprawo me zasyrbqha prystitena napi6a taq tema
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аман от безсмислени теми... Групите са твърде различни, за да бъдат сравнявани пряко. Не гласувам, защото и двете са ми еднакво любими.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И на мен са ми "еднакво любими"...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 27 2004, 03:37 PM) И на мен са ми "еднакво любими"... абе кат`ше е женско да е жена макар и не по кожени гащи ![]() ![]() Сериозно...в Nightwish намирам много повече изкуство..нз |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Много се вживявах в песните на Manowar до преди 3-4 години. И сега им се кефя, но вече не ме възторгват както преди.
Та исках да кажа, че Manowar са класици и все пак гласувам за Nightwish ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Не виждам нищо ама нищо общо между тях и затова ако гласувам ще гласувам за това коя група ми е "по-симпатична".Не са ми баш еднакво любими и двете както казват някои хора тук.Каквото и да си говорим Nightwish по-мога да ги търпя,но не мисля да гласувам...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Nito ednata, nito drugata, ni6to 4e sa tolkova razli4ni kato stil...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
i dvete mi haresvat..ama nqkak si se kefq 4e nightwish imat pove4e glasove..
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
БЕзсмислено сравнение!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
И двете "групи" просто си плачат за газова камера
-------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ Mar 27 2004, 11:01 PM) И двете "групи" просто си плачат за газова камера yee you're the truestest metalestest и възвишеността ти не търпи съществуванието на формални групи, които не боготворят смъртта и сатаната, а живеят в заблуждения. не може ли да оставиш "нас овцете да си пасем" хех не че слушам която и да е от групите ама по принцип..в момента слушам 311 - Love Song и имам чувството че дори и такива низки същества като хората могат да заслужават нещо различно от смърт и газова камера |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Както и очаквах, пускането на тази тема до нищо смислено не доведе...
![]() Locked. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:54 AM |