![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 20-December 09 Град: Змейград Потребител N: 3673 ![]() |
![]() ![]() -------------------- PAGAN POWER!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Майка ти, поне така разправя..
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 20-January 10 Град: София Потребител N: 3707 ![]() |
Otep Shamaya
Corey Taylor Max Cavalera Jonathan Davis ![]() ![]() -------------------- ![]() С вериги окован завинаги,затуй, че бе видял деня. На хиляди слепци не можеше да бъде крал и в нощта остана сам със своята вина!... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Otep Shamaya е жена... За женките е другата тема.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Няма такова нещо - може и тук. Онази тема е по-особена.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 20-January 10 Град: София Потребител N: 3707 ![]() |
Споко, знам че е жена
![]() ![]() -------------------- ![]() С вериги окован завинаги,затуй, че бе видял деня. На хиляди слепци не можеше да бъде крал и в нощта остана сам със своята вина!... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 28-January 10 Потребител N: 3718 ![]() |
DAVID COVERDALE; DIO; JORN LANDE...!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
Vince Neil, Bruce Dickinson, Dio, Ian Gillan, Michael Kiske...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Christian Alvestam просто не спира де ме изумява! Страхотен е. Всеки нов албум с него е крачка нагоре в личната ми класация за вокалисти. Вече е окупирал челните места.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Абсолютно всички вокалисти, чиито банди ми харесват са ми любими, защото в противен случай нямаше да ги слушам. Ще дам обратния пример (за който винаги се сещам първо) - Megadeth не ги слушам точно заради това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Ville Laihiala
Mikael Stanne Juha-Pekka Leppäluoto Till Lindeman Anthony Kiedis -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 18-March 10 Потребител N: 3775 ![]() |
Kurt Cobain
Anthony Kiedis Layne Staley |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Топ 3:
1.Kai Hansen 2.Michael Kiske 3.Marco Hietala Останалите: Tony Martin Ronnie James Dio Bruce Dickinson Jorn Lande Tim "Ripper" Owens Rob Halford Rolf Kasparek "Rock'n'Rolf" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717 ![]() |
1. Ronnie James Dio
2. Matt Barlow 3. John Tardy 4. Andi Deris 5. Ross Dolan (В Dawn of Possession най-вече) -------------------- ![]() R.I.P. Chuck |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 26-December 09 Потребител N: 3682 ![]() |
Attila Csihar!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 22-July 10 Град: София Потребител N: 3902 ![]() |
Без особен ред:
Daniel Gildenlow ![]() Roy Khan Tony Kakko Kai Hansen Tomi Joutsen Apollo Papathanasio Timo Kotipelto -------------------- Man is shattered, I am shattered.
My shards have become shards of their own, Pieces of pieces, impossible to put back together, Spending their lives seeking a context they were always a part of... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Определено класацията ми води Nils Patrik Johansson - Wuthering Heights, Astral Doors. Тези дни се поразрових за малко инфо и се оказа, че този пич участва в четери проекта наведнъж. Другите две групи са Lions Share и Richard Andersson´s Space Odyssey. След доста търсене успях да ги изнамеря и трябва да ви кажа, че са много добри, феновете на пауъра определено ще се накефят максимално.
LION'S SHARE Richard Andersson's SPACE ODYSSEY -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
^ Точно Space Odyssey я търся от бая време и я намерих само в Demonoid с един сийдър, та ако може да ми я пратиш, ще съм ти много благодарен!
Иначе, след порядъчно циклене в последните дни, трябва задължително да спомена Matt Barlow, чийто глас едва ли ще спре да ме размазва в скоро време. Също Daniel Heiman от периода му в Lost Horizon - тоя човек впечатлява с изпълненията си. И за финал, тъй като наскоро въртях доста Strapping Young Lad - Devin Townsend. Мощен, жив и разнообразен са доста безлични прилагателни като за този дивак, но важното е, че изкъртва тотално. =) -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Определено класацията ми води Nils Patrik Johansson - Wuthering Heights, Astral Doors. Много е голям, наистина. Отначало ми харесваше главно заради приликата си с Dio, но човекът всъщност има много силен стил и характерна изразителност. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
Matt Barlow
Michael Kiske Andre Matos Floor Jansen Jon Oliva |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Никой не е споменал Tom Englund (Evergrey) и Mats Leven, който се разписа с чудни участия в Therion, Malmsteen, At Vance, така че е редно да поправя грешката. Два страшно силни и емоционални гласа за мен, напълно уникални в областта си. И като стана дума за At Vance, Oliver Hartmann също ми е доста на сърцето.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
^ О,Том е абсолютен любимец. *ГОЛЯМО ТУПТЯЩО СЪРЦЕ*
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 10-September 10 Град: DreamLand Потребител N: 3940 ![]() |
Anders Jacobsson (Draconian)
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 20-September 10 Потребител N: 3947 ![]() |
Крис Барнс, Глен Бентън и Килджой.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Kurt Cobain
Dave Williams Хах,та те моите все mьртви... -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 1-July 10 Потребител N: 3883 ![]() |
Mikael Еkerfeldt
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mikael Аkerfeldt,предполагам и се присъединявам към мнението.
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Ами тук трябва да падне голямото изброяване(писал съм в тая тема доста отдавна и то непълно мнение). Най - вероятно ще пропусна доста, но нека пробвам :
Ronnie James Dio (RIP) Kurt Cobain (RIP) Peter Steele (RIP) Bruce Dickinson Tony Kakko Timo Kotipelto Kai Hansen Rob Halford David Coverdale Freddy Mercury (RIP) Ozzy Osbourne Anthony Kiedis Serj Tankian Alice Cooper Ian Gillan Bon Scott (RIP) David Gahan Axl Rose Anders Fridén Lemmy Kilmister Blackie Lawless Warrel Dane Phil Anselmo Ralf Scheepers Ville Laihala George "Corpsegrinder" Fisher Andrew Eldritch Robert Smith Rozz Williams Daniel Brennare Jonas Renkse Rob Zombie Български : Кирил Маричков Дони Наско от БТР Румен Бояджиев Който съм го пропуснал ще извинява. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 06:11 PM |