![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 10-March 04 Град: asenovgrad Потребител N: 422 ![]() |
priemame vsekvi mneniq
soloto e ![]() a sounda e na novata mi kitara za 6Olv s BG adapteri she q snimam skoro ako ne vqrvate ![]() -------------------- Uniqueness. Individuality. These are traits that ambitious musicians aspire to. When these qualities are recognized in others, trends are set and fashions are established. Everyone has the ability to be unique, because no two personalities are exactly the same.
SteveVai |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
mnogo e dobro...kato izmislime kupleti i pripevi she stane super
kajete kato po4nete da pravite nqkvi takvia neshta, za da sloja i az nekvi drums... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(mitkofen @ May 2 2004, 03:22 PM) a sounda e na novata mi kitara za 6Olv s BG adapteri ![]() ![]() ![]() ------- kakto i da e mislia 4e towa shte e naj -dobre da e wtorata 4ast na pesenta, w na4aloto po tiho i semplo, a za kraq ne znam..weroqtno pak wsi4ko zatihwa i postepenno namaliawa broq na instrumenti..towa mi e kato koncepciq w momenta --------- i zadylzhitelno zaribiawasht pripew ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Това трябва да е средната част на песента/солото. Измислете баладичен мотив за куплетите и някъв по-тежък за припева. Може да е втежнена версия на някой от рифовете които са под солото.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 2 2004, 03:47 PM) Това трябва да е средната част на песента/солото. Измислете баладичен мотив за куплетите и някъв по-тежък за припева. Може да е втежнена версия на някой от рифовете които са под солото. amm..towa do 0:20 ne stawa li za baladi4en motiv, imam oshte 3-4 takiwa drynkanici..a za pripewa ne znam..shto za wokal shte imame i ottam kwi zhici da mu wkarwame ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нали ще е мацка, вкарвайте и нещо друго....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 10-March 04 Град: asenovgrad Потребител N: 422 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 2 2004, 02:42 PM) Цитат(mitkofen @ May 2 2004, 03:22 PM) a sounda e na novata mi kitara za 6Olv s BG adapteri ![]() ![]() ![]() ------- ami verno be s adapteri ot edin HRANOV ot plovdiv ![]() oti se chudish ![]() ![]() -------------------- Uniqueness. Individuality. These are traits that ambitious musicians aspire to. When these qualities are recognized in others, trends are set and fashions are established. Everyone has the ability to be unique, because no two personalities are exactly the same.
SteveVai |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
а текст?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ami q kaje te de za txt
-------------------- Uniqueness. Individuality. These are traits that ambitious musicians aspire to. When these qualities are recognized in others, trends are set and fashions are established. Everyone has the ability to be unique, because no two personalities are exactly the same.
SteveVai |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ami voice trea predi txt mai a
![]() -------------------- Uniqueness. Individuality. These are traits that ambitious musicians aspire to. When these qualities are recognized in others, trends are set and fashions are established. Everyone has the ability to be unique, because no two personalities are exactly the same.
SteveVai |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
И да не забравяме басовото соло...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Честно да ви кажа-очаквах по-лошо нещо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат Честно да ви кажа-очаквах по-лошо нещо podcenqvash a??? ![]() ![]() textovete - bgm moje da gi pishe... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Честно да ви кажа-очаквах по-лошо нещо ----------- podcenqvash a??? shtom nadvishava o4akvaniqta na horata tva e dobre textovete - bgm moje da gi pishe... Всъщност това е лошо щото Мария мрази балади, т.е не сме се справили ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
може да пишете и за трагичната съдба на лошите християни.
това е тъжно. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Samo kazhete tema....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
sounds nice
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(bgm @ May 3 2004, 01:45 PM) Samo kazhete tema.... ![]() А може ли да е за тва как... абе представи си тъмна улица, в която убиват някъв човек? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beoulf @ May 3 2004, 11:02 AM) може да пишете и за трагичната съдба на лошите християни. това е тъжно. И за горящите църкви... Бъзикам се.Ако ще е балада да не е на любовна тематика-много е лигаво.Има много направо покъртителни балади,които нямат нищо общо с любовните разочарования.Например баладите на Rammstein-Mutter,Seeman,Das Klavier,Wings Of Death на Mystic Circle.The Unvorgiven на Metallica не знам дали се води балада,но май и то не е на любовна тематика...Абе въобще могат да се намерят и други теми... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може да е за нещо сериозно. За дичицата дато се издавиха. За малолетните дето убиха няква друга малолетна. Или за тея дето умряха пред Индиго. Или за тая дето уби детенцето си и после викаше че били някви мафиоти....
ЗА ДЕЦАТА!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
na men mi haresa, no naistina mu lipsva glasec.
a inache na men ne mi zvuchi kato balada. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 4 2004, 12:39 PM) Може да е за нещо сериозно. За дичицата дато се издавиха. За малолетните дето убиха няква друга малолетна. Или за тея дето умряха пред Индиго. Или за тая дето уби детенцето си и после викаше че били някви мафиоти.... ЗА ДЕЦАТА!!!!!!!! Това вече го има! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Баладата на джойнта
![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 02:47 PM |