Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
9 страници V  « < 7 8 9  
Reply to this topicStart new topic
> Групи, които не могат да надминат първите си албуми
gordost
коментар Sep 24 2012, 08:36 PM
Коментар #241

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 147
Регистриран: 19-December 11
Потребител N: 4197

То като цяло 99% от музикантите по света са афа, щото никой няма да ги издава иначе. Интересно, понеже иначе се издават всякакви уруди - сатанисти, наркомани, нихилисти, анархисти... А относно музика е великолепно да се спори, предвид че тя е преди всичко личен вкус. Е, винаги може да се появи някой, дето 34909803429032409 милиона години е слушал еди коя си група и това, естествено му дава тежест на мнението, ама нейсе...

--------------------
Sands are flowing and the lines are in your hand
In your eyes I see the hunger, and the desperate cry that tears the night
Go to the top of the page

+Quote Post
Frightmare
коментар Sep 24 2012, 10:25 PM
Коментар #242

Просветен

Коментари: 411
Регистриран: 26-July 09
Потребител N: 3509

Цитат(mental @ Sep 24 2012, 07:43 PM) *
П.С. - Само да те светна, чиче, че 95% от траш групите са афа, а иначе виждам и ти колко ги чаткаш нещата, щом за 76 години слушане на траш не си разбрал някои основни неща.

Чиче викай на баща си, чичо си, ако искаш и на леля си. biggrin.gif Ще ме светнеш ли за афа траш групите по света, аре започвай laugh.gif Много добре знам коя група каква е и тези 95%, дето ги изплю, също е много забавно как точно ги изчисли? Като ми пишеш за някакви въображаеми нападения из форума, ами спри да ми се набираш по мненията с детинските си заяждания и въпроса се решава от само себе си. Избъзиках те за цифричката и групите оня ден и се нацупи веднага. Оттам и тръгна да ми се доказваш с некви глупости. Оня с неизяснената ориентация, дето го подиграва целия форум веднага се е залепил и той, както е изакал поредният си много силен пост. Що си мислиш, че нямам по-сериозни неща да правя, ами влизам тук да се "...нападаме по интернет" Ако искаш сериозно да си говорим за траш, албуми и така нататък, започни с нормален пост, ама ти влезе с рогите напред и с генералните си заключения, че нищо не разбирам! biggrin.gif Не може да има еднакви мнения, голяма част от нещата са въпрос на субективна преценка и ако за теб примерно Содом имат по-силен траш албум от Persecution Mania, защото това е първият им такъв, преди това не свирят траш, за мен няма. И така нататък с всяка следваща група, за която се сетим. Затова съм написал, че за мен така седят нещата. За теб може да седят иначе. smile.gif

ПС: Специално пък за афа, групи, леви, десни и производните от там неща, можем да си говорим страшно много, но това ако сме някъде седнали навън примерно, тук нямам толкова време и желание да драскам по тая тема. Че е необятна и огромна biggrin.gif

Аре наздраве drinks_drunk.gif

--------------------

+Quote Post
gordost
коментар Sep 24 2012, 10:34 PM
Коментар #243

Прослушващ метъл
**

Чиче, искаш ли да спорим шкембето с повече люто или с повече чесън е по-вкусно, че явно ти се отдава да разбираш предпочитанията на другите, а?

--------------------

+Quote Post
Frightmare
коментар Sep 24 2012, 10:43 PM
Коментар #244

Просветен

Коментари: 411
Регистриран: 26-July 09
Потребител N: 3509

Тц. Ти си клоунът на форума, не мога да споря с теб

--------------------

+Quote Post
gordost
коментар Sep 24 2012, 10:49 PM
Коментар #245

Прослушващ метъл
**

Що бе, под достойнството ли ти е, разбирач?

--------------------

+Quote Post
mental
коментар Sep 25 2012, 12:29 AM
Коментар #246

Прослушващ метъл
**

Коментари: 94
Регистриран: 19-September 12
Град: София
Потребител N: 4295

Цитат(Frightmare @ Sep 24 2012, 11:25 PM) *
Цитат(mental @ Sep 24 2012, 07:43 PM) *
П.С. - Само да те светна, чиче, че 95% от траш групите са афа, а иначе виждам и ти колко ги чаткаш нещата, щом за 76 години слушане на траш не си разбрал някои основни неща.

Чиче викай на баща си, чичо си, ако искаш и на леля си. biggrin.gif Ще ме светнеш ли за афа траш групите по света, аре започвай laugh.gif Много добре знам коя група каква е и тези 95%, дето ги изплю, също е много забавно как точно ги изчисли? Като ми пишеш за някакви въображаеми нападения из форума, ами спри да ми се набираш по мненията с детинските си заяждания и въпроса се решава от само себе си. Избъзиках те за цифричката и групите оня ден и се нацупи веднага. Оттам и тръгна да ми се доказваш с некви глупости. Оня с неизяснената ориентация, дето го подиграва целия форум веднага се е залепил и той, както е изакал поредният си много силен пост. Що си мислиш, че нямам по-сериозни неща да правя, ами влизам тук да се "...нападаме по интернет" Ако искаш сериозно да си говорим за траш, албуми и така нататък, започни с нормален пост, ама ти влезе с рогите напред и с генералните си заключения, че нищо не разбирам! biggrin.gif Не може да има еднакви мнения, голяма част от нещата са въпрос на субективна преценка и ако за теб примерно Содом имат по-силен траш албум от Persecution Mania, защото това е първият им такъв, преди това не свирят траш, за мен няма. И така нататък с всяка следваща група, за която се сетим. Затова съм написал, че за мен така седят нещата. За теб може да седят иначе. smile.gif

ПС: Специално пък за афа, групи, леви, десни и производните от там неща, можем да си говорим страшно много, но това ако сме някъде седнали навън примерно, тук нямам толкова време и желание да драскам по тая тема. Че е необятна и огромна biggrin.gif

Аре наздраве drinks_drunk.gif

Ок, наздраве smile.gif

--------------------
Hibernation...

+Quote Post

9 страници V  « < 7 8 9
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 17th July 2025 - 04:24 AM