![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Pfu az s Linkin Park proslushah wsichko...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Morbid Freak @ Feb 22 2004, 10:56 PM) a metala proslu6ah s nqkolko peni na metallica i lords of the bord na Guano Apes heh..sega shte te hwanat za meze |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
хехе абе разбрах аз ше си праат пишки с мене още като го постнах тва съобщение ама ся кво няма да си крива душата я
![]() -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Morbid Freak @ Feb 22 2004, 11:31 PM) хехе абе разбрах аз ше си праат пишки с мене още като го постнах тва съобщение ама ся кво няма да си крива душата я ![]() хех аз пък съм прослушал метъл с това което повечето тук хеви класици смятат за истинско..пречи ли ми тва в момента да слушам staind-reality?? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Сега ще ви споделя великата тайна...прослушах с Мяталица и Манюър
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
казва се миталлицъ и мъдисвар :Р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Feb 22 2004, 10:41 PM) хех аз пък съм прослушал метъл с това което повечето тук хеви класици смятат за истинско..пречи ли ми тва в момента да слушам staind-reality?? Явно не, но никой не е застрахован от регреса... ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Feb 23 2004, 02:06 PM) Цитат(Sw1tched @ Feb 22 2004, 10:41 PM) хех аз пък съм прослушал метъл с това което повечето тук хеви класици смятат за истинско..пречи ли ми тва в момента да слушам staind-reality?? Явно не, но никой не е застрахован от регреса... ![]() ![]() heh..ако класа ми не се оправи скоро ще може да долавяте чалга влияние в/у рифовете ми ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Feb 23 2004, 06:42 PM) heh..ако класа ми не се оправи скоро ще може да долавяте чалга влияние в/у рифовете ми ![]() Поне гледай да заимстваш от олдскуул чалгата... ![]() Усещам как ще се пренасочим към турбо-фолк-(не)-метъл. ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 18-February 04 Потребител N: 402 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Feb 23 2004, 04:55 PM) Цитат(Sw1tched @ Feb 23 2004, 06:42 PM) heh..ако класа ми не се оправи скоро ще може да долавяте чалга влияние в/у рифовете ми ![]() Поне гледай да заимстваш от олдскуул чалгата... ![]() Усещам как ще се пренасочим към турбо-фолк-(не)-метъл. ![]() ![]() ...i togava se rodiha te4eniq v BG u/g scenata kato: power 4alga, black/death 4alga, pagan 4alga i drugi fuck you -------------------- "Three Rings for the Elven-kings under the sky,
Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone, Nine for Mortal Men doomed to die, One for the Dark Lord on his dark throne In the Land of Mordor where the Shadows lie. One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 5-September 03 Потребител N: 256 ![]() |
nachi
ne sam chel kvo ste pisali do tuk shot me marzi. napravo shte si otgovoria na vyprosa pyrvata mi istinska metalna liubof biaha metallica sys parcheto seek and destroy(niakade kym 1996 triaa da e bilo) vposledstvie si nabavih i drugite im albumi i se razmazvah ot kef kato gi slushah predi tva slushah helloween, offsprin, zz top i razni takiva ama e taka ne che sam zahvashtal koi znae kakvo ot muzikata im. sled metallica se zabih otnovo na helloween posle thrash i sia kot popadne slusham stiga da ima dobri kitarni rifove i sola(ako ne broim klasicheskite kompozitori razbira se) -------------------- Once there was a time
darker than the human mind the old man told me If there was a light it cried a while before it died it died away |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 18-February 04 Потребител N: 402 ![]() |
Tova beshe vyv veche dale4nata '85-ta ....
pyrvite mi kaseti bqha: JUDAS PRIEST (neponqkaksekazvashealbuma) i METALLICA "Ride the Lightning" -------------------- "Three Rings for the Elven-kings under the sky,
Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone, Nine for Mortal Men doomed to die, One for the Dark Lord on his dark throne In the Land of Mordor where the Shadows lie. One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ShadowLand @ Feb 23 2004, 11:46 PM) Цитат(Warrior Of Ice @ Feb 23 2004, 04:55 PM) Цитат(Sw1tched @ Feb 23 2004, 06:42 PM) heh..ако класа ми не се оправи скоро ще може да долавяте чалга влияние в/у рифовете ми ![]() Поне гледай да заимстваш от олдскуул чалгата... ![]() Усещам как ще се пренасочим към турбо-фолк-(не)-метъл. ![]() ![]() ...i togava se rodiha te4eniq v BG u/g scenata kato: power 4alga, black/death 4alga, pagan 4alga i drugi fuck you просто си представям как Сашо избеснява на касите и няква пищна си върти дарбите в нечовешки обороти ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 4-February 04 Потребител N: 384 ![]() |
MaNoWaR i Iron Maiden ... inache pokrai tqh se metnah i na klasicheskiq Hard Rock (Deep Purple, WhiteSnake, Scorpions, Rainbow (btw za Rainbow i Whitesnake - liubimi grupi
![]() -------------------- Every day I dream of sunlight in my dark room
I want to find a reason why Justify my reason to stay alive Within this pain ... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
![]() A v dne6no vreme pyk maniqta mi kym MAIDEN vzima vryh i imam pove4e ot 40 tehni kasetki i diskove!!! ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат A v dne6no vreme pyk maniqta mi kym MAIDEN vzima vryh i imam pove4e ot 40 tehni kasetki i diskove!!! а за издаването на колко от тия касети и дискове маиден и имат идея ![]() They'll screw the industry, pay no royalty Burn me on CD, all illegally Chinese bootlegs, BULGARIAN piracy Cuthroat Germans the all copy me And I don't give a shit, to me it's all the same |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 21-March 04 Град: Varna Потребител N: 434 ![]() |
mi ako broim The Offsping za metal-da s tqh.
Ama ne6to mi se struvaha nqkak ne to4no stila koito bi mi haresal. Sled tova sko4ih na MANOWAR, Metallica i Helloween i ot tam ve4e... trash, death i black -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Тадааааам
Първата група, която прослушах беше Bon Jovi, когато бях някъде 4-5 годишна. Дълги години ми бяха абсолютна мания ![]() ![]() Обаче смятам, че истинското ми кръщение в метъла дойде преди около 6-7 години с Metallica. Последваха Manowar, Megadeth, Iron Maiden, Death, Pantera... The rest is history ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
trugnah s NIRVANA...6te si svur6a s NIRVANA
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Интересни типове...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 17-March 04 Град: Вила Вилекула.... Потребител N: 430 ![]() |
Man0waR бяха първите, които чух... и по които се запалих съотвтно
![]() -------------------- Mesmerize me, enchant me
Mesmerize with your eyes, now Enchant me, hypnotize me Enchant me, mesmerize me Enchant me, hypnotize me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат trugnah s NIRVANA...6te si svur6a s NIRVANA a wyprosa s koq grupa proslu6ahte METYL mai ... dokolkoto niskata mi muzikalna ob6ta i sqkakawa si tam kultura mi gowori nirvana e GRYN4 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Прослушах метъл с House Of Pain
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
С Metallica
![]() черния албум после Sepultura, Death ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 24 2004, 02:28 PM) Прослушах метъл с House Of Pain Хехе личи ти ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 24 2004, 06:15 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Mar 24 2004, 02:28 PM) Прослушах метъл с House Of Pain Хехе личи ти ![]() Внимавай да не се спънеш. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 24 2004, 06:50 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 24 2004, 06:15 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Mar 24 2004, 02:28 PM) Прослушах метъл с House Of Pain Хехе личи ти ![]() Внимавай да не се спънеш. Или да не ме спънат.Внимавай да не се убодеш някъде ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съжалявам, че ви развалям забавата, но това не е чат. Да бяхте действали вчера зад църквата, както ви посъветвах...
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 24 2004, 07:08 PM) Съжалявам, че ви развалям забавата, но това не е чат. Да бяхте действали вчера зад църквата, както ви посъветвах... ![]() ![]() Зависи за какво да действаме ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 10:02 AM |