![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
И аз тия ги слушах 4-5 клас. Още си ме кефат де въпреки че не се кефа на некви електреоники.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Малко късно, но и аз да си кажа:-) От ранна възраст майка ми ми промиваше мозъка с Queen, а по-късно и Foreigner. След туй, покрай сестра ми прослушах гръндж Pearl Jam, Alice in Chains. Естествено, не минах и без Offspring ( лудница си бяха ). Това е, сега слушам метъл -всякакъв, стига да ме заинтригува:-) от хеви до дуум - нищо не може да ме стресне!
Поздрав за всички с Impetigo - Boneyard -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Почнах с MANOWAR (Kings of metal), после чух Keeper-ите на Helloween и останах в транс
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Хммм... Хайде, няма да се свеня и ще си призная - първата "метАлна" група, която чух, беше Slipknot и по-специално песните им "Wait and Bleed", "Eyeless", "People=shit". После едни лоши батковци ме подучиха да си изтегля това-онова на KoRn. И... около половин година карах само на това, добавяйки разни песни на Soulfly, Sepultura, Rammstein, Godsmack и други. Мога да кажа, че това бяха групите, с които прослушах метъл. (Честно да си призная, това стана съвсем не отдавна - може би преди около 2 години някъде. Само че за тези 2 години се промених тотално, а оттам и вкусът ми.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 11-October 05 Град: Велинград Потребител N: 968 ![]() |
Marilyn Manson
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 9-October 05 Град: Варна/Шумен Потребител N: 967 ![]() |
не знам дали Metallica се включва към хеви метъла, но с тях започнах да слушам и метъл още от много малък, но тогава не го разбирах естествено! на по-късен етап се усетих, продължиш с Slayer, Sepultura, Pantera страшно много ми харесват и сега - когато се уморя от прогресив си отнасям главата с малко Sepultura - слушам само до 1993вкл. след това албуните им на нищо не приличат - или поне не приличат на "старата" Sepultura. какво искам да си призная - хеви метълът винаги ме е дразнел, не го понасям въобще - единствено Metallica, но това не е точно хеви - мисля, че сте съгласни!? групи като Manowar, Blind Guardin не мога да ги понасям, също и новата вълна на немския хеви метъл - много са ми предсказуеми и скучни! слушам стари групи, дори и да не се тежки много ми допадат - всички от хард рока, е, има и изключения, но те са рядко
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 12-October 05 Град: Between The Hammer & The Anvil Потребител N: 972 ![]() |
JUDAS PRIEST
![]() -------------------- Faster than a bullet
Terrifying scream Enraged and full of anger He's half man and half machine Rides the Metal Monster Breathing smoke and fire Closing in with vengeance soaring high He is the Painkiller This is the Painkiller |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
С MANOWAR преди 7-8 години, още ги слушам и така завинаги...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 19-August 05 Потребител N: 905 ![]() |
С Найтуиш,преди около година и половина.Все още са ми любими
![]() -------------------- A snowy owl above the haunted waters
poet of ancient gods Cries to tell the neverending story prophecy of becoming floods An aura of mystery surrounds her the lady in brightest white Soon the incarnate shall be born The Creater of the night Deep dark is his Majesty's kingdom A portent of tomorrow's world There shall the liquid give Him power The red-eyed unborn lord |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 17-September 05 Потребител N: 937 ![]() |
Ah.. Spomnqm si, 4e se zapalih s Queen. Tova be6e v 7 klas. Vinagi sym haresvala solata s kitara... A ve4e po seriozno se otdadoh na Nightwish, t.e. te sa grupata s koqto ve4e naistina "prohodih". Sled tova estestveno se sdobih i s black albuma na Metallica, setne Deep Purple, Skt i pro4ee..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 24-November 05 Град: Sofia Потребител N: 1038 ![]() |
преди 15 години бяха добри времена...
Europe, Helloween , Warlock , Twisted Sisters |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Мислех, че съм писал в тази тема, но осъзнах, че не съм.
Всичко започна с един диск на видео играта Кармагедон 2 през 1999. Тогава вече имах компютър, а играта беше една от първите ми. Както и да е. Случайно пъхнах първите дни диска в уредбата и..ох-каква великолепна и завладяваща музика. Който не е наясно-саунтракът на Кармагедон се състои главно от хитове на Мейдън. През доста стилове минах от тогава докато се осъзная напълно, втората метъл група, която чух в онези времена беше Helloween, а веднага след това и In Flames и Sepultura и т.н. до днес със стотици групи... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 25-November 05 Потребител N: 1039 ![]() |
Металика. В далечната 1996-та година. Побърках се по Until It Sleeps, съответно по Load. /младост, младост...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
От '83 година с великите
AC/DC, DEEP PURPLE, BLACK SABBATH, JUDAS. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Pantera... ManOwaR MoonSpell аве квото музика имаше брат ми вкъщи тогава да съм била на 6-7 годинки...
-------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 27-November 05 Потребител N: 1042 ![]() |
Не ми говорете ...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
Цитат(Nymphetamine @ Nov 27 2005, 01:46 PM) Не ми говорете ... ![]() LP не са метъл ![]() ![]() ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 27-November 05 Потребител N: 1042 ![]() |
Ако не виждаш, темата е коя група ви запали по метъла.Е, аз казвам откъде започнах-от Линкин Парк, защото когато бях на 10, ги смятах за уникални.По-нататък ми омръзнаха, и ме накараха да търся по-тежко и по-истинско ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Nov 27 2005, 01:49 PM) Цитат(Nymphetamine @ Nov 27 2005, 01:46 PM) Не ми говорете ... ![]() LP не са метъл ![]() ![]() ![]() добре че и каза,никога нямаше да се досети,не мислиш ли? ![]() Въобще не помня с какво съм започнала,няма и значение голямо за мен.Мисля,че бяха някои парчета на Metallica,но не съм сигурна,тогава нямах и откъде да черпя информация(ни компот,ни интернет),най-много да съм мярнала нещо на групата по VH1 и след това вече започнах да се образовам,и още май имам много хляб да изям. P.S. VH1 forever ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
При мен е от Metallica,после последваха Cradle of Filth и Children Of bodom.От там нататък всичко е ясно
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
H.I.M.
Не ви звучи мнгоо метъл налИ? -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
звучи,бе,звучи! love metal.. emo metal..така де
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Nymphetamine @ Nov 27 2005, 11:46 AM) Не ми говорете ... ![]() Споко и аз имах един Linkin Park период много преди да станат известни. И знаеш ли какво ми отвори очите/слуха - як! hardcore концерт! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
и аз.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Queen_Of_Snow @ Nov 27 2005, 01:49 PM) LP не са метъл Вярно е, но ако почнеш с LP и LB можеш да прослушаш истински метъл, но ако почнеш с хеви никога няма да ти се случи. ![]() ![]() ![]() П.П. Това беше бъзик бе, не ми се връзвайте. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Що бе? Съвършено вярно си е
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не е. Факт.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 27-November 05 Потребител N: 1045 ![]() |
Offspring,Rammstein и Nigtwish
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
Цитат(TheDarkSide @ Nov 28 2005, 03:31 PM) Offspring,Rammstein и Nigtwish ![]() Мисли малко преди да пишеш. Първото нещо по-сериозно, което започнах да слушам беше Over The Hills And Far Away на Nightwish, когато излезе 2001 година. Много се бях впечатлил и само това слушах. По-късно започнах да слушам и първите им албуми... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Nov 28 2005, 11:20 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Nov 28 2005, 12:14 PM) Що бе? Съвършено вярно си е ![]() Не е. Факт. тука малко ще оспорвам великата сила,обаче е вярно.реално погледнато можеш и от рап да прослушаш хеви..зависи от това кой какво ще ти пусне и дали си достатъчно ограничен,за да го отречеш ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 04:57 PM |