![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
^Аз пък мразя някои като ми каже,че не се "ограничава в някакви рамки" ,ебаааси изтъркания лаф. Браво ! ![]() И за Manowar си много права ![]() Аз започнах да слушам рок още преди да знам че се казва така, с магнетофонните ролки на баща ми (Deep Purple, Rainbow, The Beatles). Но наистина прослушах МУЗИКАТА през 1986,, един приятел ми даде да чуя една касета (жълто TDK) със записани по 30 мин от TWISTED SISTER "Stay Hungry" и MANOWAR "Sign Of The Hammer"! И от там натък, вече само 20 години само това слушам, И СЕ ОГРАНИЧАВАМ В РАМКИ, по - дяволите! Защото има МЕТАL и лай..а, друга музика няма! Аз твърдо стоя зад мнението си, че един индивид за да се различава от масите не трябва да се ограничава. Няма да падам до твойто ниво и да те обиждам. Просто няма смисъл, ти просто си от друго поколение. Така че ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Просто изказах мойто мнение, не карам никой да се съобразява с него. ![]() Е, това важи и за моят пост. Никого не карам да споделя мнението ми за другите стилове, то си е само МОЕ. И не съм имал за цел да обиждам никой -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Ок
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ами от 1991 Sex Pistols
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
METALLICA ми бяха първите! То през 1989 - 90-та, за един 10-11 годишен, не беше лесно да намери нещо тежко. След това ми попаднаха SODOM, KREATOR, SEPULTURA... и до днес предпочитам по-здравите неща.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Прослушах метал с Grey Daze, демек Linkin Park, и с Rammstein.
Едно време като бях малко пикла и ходих по дискотеки, в по късните часове пускаха Рамщайните. Да поскачаме заедно по покривите. И естествено аз, понеже винаги леко ме пере съчмата, оставах на дансинга да поскачам и да подивея с големите батковци. Като единствено момиче, дръзнало да остане там (визирам дансинга) и да покуфее, очудващо изяждах само по някой лакът в гърба ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат ами от 1991 Sex Pistols ![]() ![]() ![]() Maлко не разбрах защо тая ![]() ^не е демек и грей дейз въобще не е метъл..се в гъз. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Но да не изпадаме в подробности. Важното е, че вече съм пич. Много си убедена. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
Maлко не разбрах защо тая ![]() Тrue headbanger, как защо. То си личи. ![]() ![]() ![]() Иначе при мен началото беше с Nightfall In Middle Earth на Blind Guardian; ясно си спомням как първо слушах The Elder и след това Noldor.. Красота. ![]() Но каквото и да си говорим, има един.. достатъчно култов албум, който е сложил началото на доста хорски страсти. Не мисля, че мога да коментирам кой знае колко компетентно, за това просто.. ![]() Мишо, поздрав. \m/ -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Цитат Но да не изпадаме в подробности. Важното е, че вече съм пич. Много си убедена. Ами аз сама за себе си сега се чувствам добре. Вътрешното ми Аз ме мисли за пич, защото намерих себе си. Честно казано, не ми пука особено какво мислят останалите за мен. От мнението им, нито ще забогатея, нито ще поумнея ![]() А за Grey Daze известно ми е, че не са метъл. Но и Sex Pistols, не са. Но за протокола, след LP и Rammstein, минах на Nightwish, Hammerfall, Iced Earth, благодарение на някои хора. Но не ми допаднаха и открих Sepultura. Започна се с класиката Roots bloody roots, после беше Necromancer, Troops Of Doom, последвани от 7 техни албума, та до ден днешен. Ако някой проявява чак толкова голямо любопитство към плейлиста ми да драсне едно ЛС и ще го получи. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
С Мейдън и Металица. Преди слушах рокче, до към 14 годишен. После ме заплениха "металните" звуци.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Accept, някой чувал ли ги е
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ааааами, съмнявам се някой да ги е чувал.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Мда, беше отдавна - 80-та
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
Шишко........... хахахаххаха
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
и коя година стана това
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не верваш, че беше свиня ли
![]() Хахаха точно когато излезе Restless&Wild, не бях го и зъркал дори. Тогава избръмчах до площад Македония (тогава там се шиткаха касетки) да си закупя копийце ![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^Абе на теб каква ти е диагнозата?
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@wrathchild, екип бг-светила, специалисти в областа още се чудят
![]() а "дебелия" не е ли пълничък ![]() http://hem.passagen.se/udo/images/udo.jpg -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Аз прослушах с тези от подписа ми, когато бях 10 годишен някъде.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 28-July 06 Град: вътре Потребител N: 1481 ![]() |
абе то стана так бях мисля на 10 г . и си глеам и си слушам чалгата по тв-то а баща ми рокаджия и влиза и кат видя кво слишам ми вика ела ела аз да ти пусна праведна музика и той ми пусна Manowar - Blood Of The Kings , вярно тогава нз нито изпалнитела нито песента но ми допадна и от там се зарибих че ся не могат да ме спрат
-------------------- The night awaits
The act of confidence The kiss of Judas |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
прослушах метал с ХИМ колкото и странно да звучи. Хим ги прослушах преди една година ... но в последствие се запалих по метала и от половин годинка на сам вече съм металка. сега обаче слшум Хим мн рядко зещото наблягам на Дет-а и Блек-а ....
![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Е, значи като пораснеш още ще прослушаш и прогресив. Те са такива етапите...
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Не се сдържах - пише се метъл "фор фак сейк"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
съжалявам,някой път го пиша с А ... навик ми е от латиницата .... извинявам се
-------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Приемам извинението ти. Да не се повтаря повече
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
от половин годинка на сам вече съм металка А стига,бе. (Нема пък да слагам емотиконка.По-добре да не става очевадно каква емоция изразява коментара ми) -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
^Май и така е достатъчно очевадно ..
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^^ Аз слушам метъл от 13 години...
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:31 PM |