![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Нео-метъла е станал доста комерсиален Кога, по-точно, не е бил? ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
не е ли масово слушаната музика комерсиална, а не обратното, бранник? хахх
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тъжно, но истина.Нео-метъла е станал доста комерсиален, а комерса е доста слушаема музика...Важното е да им доиде ума в главата на по-малките...Не че пак няма да има спорове кой е истински метъл де...Пък има и такива които от малки си слушат "правата" музика... ![]() Rotfl. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1744 ![]() |
Crazy Town (huhhuh), Audioslave, Rammstein, Nirvana
![]() -------------------- I Am...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
LP от тях започнах може би малко по-сериозно да се занимавам с метъл
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
с класиките...metallica,maiden,scorpions,priest,pink floyd и guns n roses...после минах на готик...после на траш...след това пауър...блек...дет...дуум...и в момента всичко,изброено до тук^.^
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
групата, която ме "запозна" с метъла бяха найтуиш, макар да ги слушах рядко по онова време.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
LP от тях започнах може би малко по-сериозно да се занимавам с метъл Само не разбрах какво общо имат LP със метала ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
^изтъркано е вече да ги плюеш,макар че те наистина нямат много общо с метъла
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
когато става дума за група, която не понасяш (както аз не понасям Shitting in the Park [LP, де]) няма такива неща като изтъркано или недотъркано.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
с Manowar се започна и още не се е спряло
![]() Имам предвид, с тях прослушах метъл ахаах! Не, че неото е почнало от тях ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Още, когато бях 1ви клас нашите вечерта пускаха Scorpions и аз подскачах на дивана в ритъм.
![]() Та може да се каже, че от там се почна. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Еми прослушах метъл преди 4 години с Nightwish и от тогава до ден днешен това си ми остава любимата група, въпреки че смених стиловете.Иначе преди това слушах LP, Evanescence, HIM и подобни, но тях никога не съм ги смятала за метъл
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 11-April 07 Потребител N: 2014 ![]() |
Това е групата с която запо4нах но сега я слу6ам по рядко
Metallica Master of Puppets и Kill`em All ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Още от 2-3 ти клас слушах неща от сорта на пърпъл,юрая хийп и подобни ....помня как в 6ти клас по цял ден слушах на уредбата един диск на кредъл ъф филт,без да знам как се наричат ,нито какъв стил се водят.След това за известно време слушах абсолютни бози.И в един момент преди около година и половина-две блека ме грабна....така се получи при мене.
-------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 7-April 07 Потребител N: 2007 ![]() |
Linkin park. след туй забравих тъс боза и слушам хеви блък и дэд металл
-------------------- ако ще умирам последното ми желание пространствено времен континиум да ме пренесе на 25 пети април в чернобил , ама да имам един голям Джоинт. Точно преди катастрофа ще отида на един покрив от кадето се вижда централата и ще пафкам , като видя експлозия ще се покефя малко и ще скочя от покрива
http://www.vipip.ru/index.php?refid=83513 http://go.jetswap.com/reg?r=alfaantyterror http://wm.beast.kz/signup.php?r=3513 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Slipknot и Cradle Of Filth, ако не броя Linkin Park. А след това Deep Purple, които като цяло май имаха повече принос за развитието на по-нататъшните ми предпочитания за музика.
-------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Една касетка с балади на Scorpions. От там се почна
![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 12-September 06 Град: София Потребител N: 1564 ![]() |
При мен групата беше Disturbed. И по-точно песните им Prayer и Stupify. Един-два дни слушах само тези две песни.
Искрено благодаря на човека, който ме насочи в правилната посока. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 6-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1616 ![]() |
Moqta parva banda beshe Soungarden.Bqh ludo zapalen po tqh,no loshoto beshe che 2-3 godini sled tova se razpadnaha.Ot tova vreme nasam sam slushal mnogo i razlichni grupi(eh predimno "gothic" shte si priznaq),no vapreki vsichko liubima banda mi ostana Dark Tranquillity.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 20-April 07 Потребител N: 2027 ![]() |
Първият песен която ме накара да прослушам метал беше Outlaw Torn на Алкохоликата.
Но иначе след това си поръчал 5 диска от няколко банди до колкото си спомням дисковете бяха: RATM-S/T Metallica-AJFA Sepultura-Chaos AD Korn-FTL Paradise Lost-DT И от там стигнах до тук. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
с Корн
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^ Че това МетАл ли е, щото аз не знам
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
Бон Джови
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Сега остава някой да каже Преслава.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
Преслава
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Прослушах metal с Dio и по - точно с албума The Last In Line.Въпреки ,че сега все по - рядко го слушам все още тача албумите му,както и периодите на Sabbath и Rainbow с Ronnie James Dio на вокали.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 5-May 07 Потребител N: 2058 ![]() |
Ами с Scorpions .... след техните яки парчета започнах и да слушам нещо по-хард
![]() ![]() -------------------- Let it rock!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 6-May 07 Град: Sozopol Потребител N: 2062 ![]() |
Manowar!!!
![]() ![]() -------------------- Like a wolf in sheep's clothing,
You try to hide your deepest sins, Of all the things that you've done wrong, And I know where you belong. ................... ............. /' /)... ................./´ /)........./¯ //... ..............,/¯// ......... /...//... ............./...//. ......./¯ //...... .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /...... ........./'.../... ./... /.../ //...... ........('(...´(... ....... ,../'. .')... .........\.......... ..... ..\/..../.... ..........''...\.... ..... . _.•´...... ............\....... ..... ..(......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 02:39 AM |