![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 5-January 09 Потребител N: 3189 ![]() |
Ами аз започнах да слушам метъл с омразните на всички Линкин Парк. Не само с тях де. Започнах и с други групи, които все още слушам. Hoobastank, Ill Nino, Three Days Grace...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
^ Поне една метъл банда да имаше сред всичките тия...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 5-May 08 Град: София Потребител N: 2738 ![]() |
Iron Maiden и Dimmu Borgir
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Helloween
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 31-January 09 Потребител N: 3241 ![]() |
аЗ пък почнах с ManOwar
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 1-February 09 Град: Варна/София Потребител N: 3243 ![]() |
Слушала съм кви ли не тъпни преди... Но сякаш с Мейдън се почна падението ми...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
Имало едно време едно 7 годишно момиченце, чиито баща, върл рокер, решил да просветли необразованото девойче в праведната музика. Привикалого един ден при себе си и му казало:
- Моето дете, време е да разбереш какво е музика! Малкото момиченце го погледнало с яснозелените си очи пълни с учудване и неразбиране. Бащата-рокер извадил една стара касетка с надпис SCORPIONS и я пуснало на невръстното девойче. То толкова я харесало, че си казало: - От днес ще случам рок и метъл! И така, десет години след това, момичето порастнало, растейки с музиката на Blind Guardian, Deep Purple, Whitesnake, Doro Pesch, Iron Maiden, Nightwish и много други и се тръгнало по правия път. -------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Брех, че девойче... да я поздравиш, като я видиш. ;]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 7-February 09 Потребител N: 3248 ![]() |
Аз започнах с Deep Purple или Manowar, не си спомням точно.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3122 ![]() |
Първо беше Metallica
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 8-February 09 Потребител N: 3250 ![]() |
Korn , Offspring , Nirvana , Greenday...обаче един ден отивма в музикалния магазин и си викам - я дай да експериментирам с нещо ново и си купувам Blood rooted на Sepultura и Outcast на Kreator. Няма да ви казвам ,че се размазах тотално ![]() eeeeeeeeeeeeeeeee i az po4nah s korn mn qka grupa nali i metallica sa6to metala e kato sbadnat san za men ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Ма някакъв мокър ли?
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 10-February 09 Потребител N: 3255 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 21-October 08 Град: Варна Потребител N: 3059 ![]() |
Ха!!! И аз съм тука
![]() Ако се върна назад-назад във времето май правилният отговор ще е Bon Jovi ![]() ![]() ![]() P.S. Deep Purple също присъстваха в невръстните ми сънища. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 26-December 08 Потребител N: 3174 ![]() |
Rammstein, i o6te gi slu6am
![]() -------------------- Life, Sex, Rock & Roll, Speed Weed & Birth Control,
Lifes a Bitch Untill We Die, So Fuck This World And Lets All Get High! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 8-February 09 Град: България Потребител N: 3251 ![]() |
Мен един приятел ме просветли, така да се каже, с Dio, Manowar, Metallica и Scorpions
![]() -------------------- "...И го ударих с цялата сила на волята си, задълбах дълбоко в мозъка му, залях го с омразата си. Усетих болката му и това ми даде нови сили. За всичките години, които бях прекарал в изгнание, трябваше да получи поне това възмездие. Блъсках по бариерите на разума му в търсене на отмъщение, задето ме бе оставил на чумата. Удрях с всички сили, за да причиня някаква степен на страдание като отплата за болката..." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 24-January 09 Потребител N: 3218 ![]() |
Яко Slipknot и Linkin Paяk
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 20-November 08 Потребител N: 3111 ![]() |
Ами почнал съм като повечето младежи. Със Рамщайн, слипнот, корн... постепенно почнаха да ме кефят и по-екстремни банди. Сега слушам траш и дет метъл.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
METALLICA
беше през 1989-90г., когато чух за първи път KILL`EM ALL. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 23-February 09 Потребител N: 3274 ![]() |
Всичко започна през 2006, когато във вестника прочетох за концерта на хелоуин. Отдолу прочетох, че са немска група. Не след дълго казах на брат ми за тях и той изтегли песента им "If I Could Fly". Това беше момента в който за пръв път чух метъл. Песента ми се струваше доста яка, но след това започнах да слушам повече рап. И така до края на 2007/началото на 2008 когато от брат ми чух песента Fullmoon на Sonata Arctica. След това чух песните "Don't say a word"/"Broken" и тогава започнах наистина да се интересувам от метъл. така започна всичко
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
Прослушах метъл през далечната 1985 година. Преди това бях чувал отделни песни на саксън, мейдън, джудас и аксепт. Може да се каже че първата ми касета беше лауднес с добавка камбаните на мейдън, крусейдъра на саксън и една балада на скорпионс. Първите ми банди бяха неща като кинг даймънд, ес ди ай, рейвън, антракс, мегадет и кросфайър. По-късно обогатих колекцията с траш банди, а към 89,90 година чух за сефте и болт троуър. Това ми беше първата дет банда. Бол троуър 89 и каркас 89. После дойдоха корпс, обичуъри, напалм дет, сепултура и подобни... та чак досега. Липсват ми някой банди от доброто старо време които се разпаднаха 80те. Сега издирвайм такива бисери които се разпаднаха навремето. Като лаиър, дакнес, дрифтер, но никъде не ги намирам. Намерих обаче кросфайър. И любимите от навремето ес ди ай. Та металика заслушах сериозно след издаването на джъстиса. По скоро ми се слушат банди като аксепт, грейв дигер, келтик фрост и подобни. Аз съм дете на 80те. Тогава беше екстаз да се слуша метъл, когато беше и дивия комунизъм и беше забранено, и беше много сладко. Сега всичко се намира. Слушам метъл от всички стилове и диапазони. Но любовта ми си е хевито, траша и дет и грайнда. Блека така и неможах да го схвана с отделни изключения. Класик съм си. Да не забравяме и танкард, още една страшно култова група, заедно със слеиър!!! Метъл рулс!!!
-------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 7-January 09 Потребител N: 3196 ![]() |
Ммм Слипкнот и Мъшрумхед, но след като и двете предадоха стила си, започнах да се задълбочавам и следващата ми група, която прослушах по-сериозно беше Блек Сабат, която слушам и до сега. Наистина няма кой да ги настигне... няма да коментирам, защото мога да пиша цяла вечер. В момента слушам блек и дет, понякога си пускам разни рокчета. Не отказвам и блус.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 31-March 07 Потребител N: 1992 ![]() |
С Sepultura ноо ясно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 28-February 09 Град: Аз съм от дом Потребител N: 3277 ![]() |
С немския пауър метъл
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 5-March 09 Град: Плевен,България Потребител N: 3294 ![]() |
In Flames и Metallica.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 19-February 09 Потребител N: 3270 ![]() |
аммм баща ми ме пали по хеви метъл и рок още от както се родих
![]() ама моя милост реши че не трябва да е като татко и почнах да слушам хип-хоп но акъла ми дойде преди 2 години пак ии започнах отново с истинската музика като за това ме вдъхновиха Disturbed ![]() иии така... ![]() ![]() ![]() -------------------- Murderdolls - People hate me!!! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3320 ![]() |
Nightwish
H.I.M Within Temptation Sirenia Rammstein Amon Amarth ![]() ![]() -------------------- Illness and plagues, torture and blight
Is what she brings Mocking holy standards, deceiving feeble fools Is what she loves Granted with powers, gifted with magic Watching the world through raven eyes Damned woman mischievous whore Heretic princess Devil's own Her seductive elegance Excites your weak flesh Her diabolical beauty Enchants your bewildered mind |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 20-March 09 Град: село Кал до колене Потребител N: 3323 ![]() |
Хахаха моите рани детски спомени и метъла са свързани с - Rammstein хахаха още помня как в 3 -ти клас излезе Mutar и как се късахме да го слушаме
![]() -------------------- That's fag shit. That's real fag shit right there.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 10-March 09 Потребител N: 3305 ![]() |
Disturbed
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 09:44 AM |