![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат И аз не харесвам блек примерно, обаче не обикалям по всички блекаджийски теми, за да пиша че всички блек банди са педераси... в тоя форум педерас стана титла ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
.....според мен каквито и педераси да са пак са направили нещо хубаво.....и имат много фенове.....верно че имат много малко албуми ама кфо....важното е че са яки!
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Научете се бе младежи - педерасТ
-------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
хаха добре де педерасТ
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Президент на Република България ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 26-November 03 Потребител N: 335 ![]() |
Според данни на българското разузнаване, Manowar са се скарали на лична, бих казал интимна, основа.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интимна основа ли!?!??!!?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Na analna osnowa?
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахаххахаха
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Добре,видяхме,разбрахме-трябва ли да го повтаряте 300 пъти с разни ухилени иконки?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jul 27 2004, 11:07 AM) Добре,видяхме,разбрахме-трябва ли да го повтаряте 300 пъти с разни ухилени иконки? ААХАХАХ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Научете се бе младежи - педерасТ по моему е пенделско да пишеш педерас с Т накрая... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Според мен се пише "пидераз"
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 15-April 03 Потребител N: 68 ![]() |
Цитат(Mormegil2 @ Jul 10 2004, 06:21 PM) Току-що чух, че ситуацията в групата е много напрегната и че имали разногласия относно новите песни...и че щели да се разпадат... ![]() ![]() честно казано, на мен не ми си вярва...от толково време ги има! И как така Ерик Адамс ще се увлича по нео-метъл вълната? НЕ ГО ВЯРВАМ!!! кажете, че съм прав!!! Ами аз много силно се надявам да се разпаднат. Не че ги мразя толкова много, но една група трябва да знае кога да прекрати съществуването си. Според мен още след като издадоха "Louder Than Hell" трябваше да се разпаднат, а не да се опитват да изцедят и последната стотинка на феновете. Давам за пример Immortal и Emperor, които на върха на кариерата си решиха да си останат легенди и се разпаднаха, вместо народа да ги оплюва и да разправя "Е те до еди кой си албум стават а след това нещо се осраха!" за което типичен пример е Metallica. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз пък мисля че една група трябва да радва феновете си докато може! Това "ще се разпаднем докато сме легенди" си е глупост. Нека да издават повече албуми. А ако пък и с количеството не намалява качестовото, няма пък съвсем никакъв проблем.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат Ами аз много силно се надявам да се разпаднат. Няма пък - не и поне преди да ги видим наживо у нас. А сега ако тръгнеш да ми спориш, че няма резачки в Warriors Of The World - направо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Rezachki ima w pyrwata i poslednata pesen samo
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Ииййй кви сте гадове и провокатори значи - накарахте ме да отида (с много пуфтене и мърморене
![]() ![]() 1. Call To Arms 2. Fight For Freedom - 50/50 3. Nessun Dorma - боза 4. Valhalla - яка интродукция на 5. Swords In The Wind 6. An American Trilogy - гадна боза 7. The March - 50/50 8. Warriors Of The World United 9. Hand Of Doom 10. House Of Death 11. Fight Until We Die Нещата в червено са си издържани в класическия стил на групата и са си много яки, другите са лигавите... Цитат Rezachki ima w pyrwata i poslednata pesen samo Не си прав пич, само наизуст говориш. Кажи ми кога за последно си слушал албума и въобще правил ли си си труда да го оцениш или си чул бозите и веднага си почнал да ги хулиш? П.С.: Познайте какво слушам в момента заради вас? Поздрав с Hand Of Doom ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз имам чувството, че 90% от мненията в темата са ултра комплексарски, напомпани със завист и тъп нефелен кеф!
![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(The Trooper @ Aug 2 2004, 07:52 PM) Цитат Ами аз много силно се надявам да се разпаднат. Няма пък - не и поне преди да ги видим наживо у нас. А сега ако тръгнеш да ми спориш, че няма резачки в Warriors Of The World - направо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kvi reza4ki be? Tova sa Menowar! ne se sestam i za edna tqhna pesen,koqto bih mogyl da nareka reza4ka. ne 4e tova e lo6o prosto takyv im e stila ne sa koi znae kolko mnogo byrzi nito pyk zvu4at tolkova tezhko ina4e i az sym napylno syglasen,4e Menowar mnogo nisko produktivni. Ne sym syglasen,4e vsi4kite im pesni sa ednakvi. Bih samo kazal,4e tvyrde mnogo si prili4at po tematika a systo i 4e vednyzh pone ne pozhelaha da izneverqt na otvyrdeniq si stil. Ne e vqrno oba4e,4e pesnite im sa ednakvi. ne e vredno 4ovek da gi slu5\6a 4at pat. Samo ne znam na sto za 4ovek bha te bili liubima grupa:) na men mi bqha,no togava bqh na 9 ili 10 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(Mormegil2 @ Aug 5 2004, 05:42 PM) na men mi bqha,no togava bqh na 9 ili 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mormegil2 @ Aug 5 2004, 05:42 PM) Цитат(The Trooper @ Aug 2 2004, 07:52 PM) Цитат Ами аз много силно се надявам да се разпаднат. Няма пък - не и поне преди да ги видим наживо у нас. А сега ако тръгнеш да ми спориш, че няма резачки в Warriors Of The World - направо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kvi reza4ki be? Tova sa Menowar! ne se sestam i za edna tqhna pesen,koqto bih mogyl da nareka reza4ka. ne 4e tova e lo6o prosto takyv im e stila ne sa koi znae kolko mnogo byrzi nito pyk zvu4at tolkova tezhko ina4e i az sym napylno syglasen,4e Menowar mnogo nisko produktivni. Ne sym syglasen,4e vsi4kite im pesni sa ednakvi. Bih samo kazal,4e tvyrde mnogo si prili4at po tematika a systo i 4e vednyzh pone ne pozhelaha da izneverqt na otvyrdeniq si stil. Ne e vqrno oba4e,4e pesnite im sa ednakvi. ne e vredno 4ovek da gi slu5\6a 4at pat. Samo ne znam na sto za 4ovek bha te bili liubima grupa:) na men mi bqha,no togava bqh na 9 ili 10 Ами ти и името им не можеш да напишеш, пък какво да говорим за слушане... Не можел да разберел\......дъра-бъръ-бла....\. Ти що си с аватар на ДТ? -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат Ами ти и името им не можеш да напишеш, пък какво да говорим за слушане Хайде да се разберем така: Ти ще оправяш имената на групите и песните, които съм напиал неправилно на английски, а аз ще ти оправям пунктуацията! Цитат ... Не можел да разберел\......дъра-бъръ-бла....\ Aко имаш някакви конкретни забележки, възражения или притеснения, можеш да си ги споделиш. Цитат Ти що си с аватар на ДТ? групата ми харесва, картинката ми харесва... Дано това не те смущава ![]() Айде, да си жив и здрав! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе квото и да става не е хубаво да се разпадат шото имат много фенове
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(HellCat @ Aug 11 2004, 07:04 PM) Абе квото и да става не е хубаво да се разпадат шото имат много фенове Ей на това му се вика смислено,изчерпателно изказване по даден проблем ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Цитат Ами ти и името им не можеш да напишеш, пък какво да говорим за слушане Хайде да се разберем така: Ти ще оправяш имената на групите и песните, които съм напиал неправилно на английски, а аз ще ти оправям пунктуацията! 1. Кажи ми какво нередно има от пунктуационна гледна точка в специално подбрания от теб цитат ![]() Цитат Цитат ... Не можел да разберел\......дъра-бъръ-бла....\ Aко имаш някакви конкретни забележки, възражения или притеснения, можеш да си ги споделиш. Цитат Ти що си с аватар на ДТ? групата ми харесва, картинката ми харесва... Дано това не те смущава Айде, да си жив и здрав! 2. Нямам никакви конкретни забележки, нито пък желая да се заяждам с някого на тема лични предпочитания. Това за аватара ти го написах съвсем резонно по повод: Цитат Samo ne znam na sto za 4ovek bha te bili liubima grupa:) Сега всичко изясни ли се, проблем вече има ли? Айде мир и ти да си жив/а и здрав/а! П.С.: Хора, да спрем да се занимаваме с глупости! -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
oк
мир да има |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Warriors Of The World United е пълна скръб... Жалко извинение за албум... Срам и позор, нови идеи - нула! Текстове - нула! Вече може да се направи компютърна програма, която да генерира такива текстове от 200-те думи, които съставляват речника на ДеМайо, лол!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Aug 12 2004, 08:47 AM) Warriors Of The World United е пълна скръб... Жалко извинение за албум... Срам и позор, нови идеи - нула! Текстове - нула! Вече може да се направи компютърна програма, която да генерира такива текстове от 200-те думи, които съставляват речника на ДеМайо, лол!!! ![]() metal/hard/king/steel/sword/wind/fight/die/kill/poser/wheel/loud са достатъчни ![]() Въпреки това Manowar си остават Manowar, квото и да разправяте...и не смятате ли, че тая тема мнооооого се изчерпа? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 02:11 PM |