![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 9-May 03 Потребител N: 98 ![]() |
Снощи не е имало билети за концерта-поне 500 души са останали навън.
Защо го правят в тази малка зала? Някой който е бил да разказва и ако има снимки да ги качи някъде. Да се порадваме на Блеки и неговата команда. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(vassiljp @ Dec 1 2004, 08:27 AM) Снощи не е имало билети за концерта-поне 500 души са останали навън. Това за пръв път го чувам... А иначе залата наистина беше пълна, но не чак претъпкана. Концертът беше изключителен, Blackie и компания изнесоха образцово шоу. Малко по-малко от час и половина свириха... за моя радост направиха "The Raging Storm" в биса. ![]() Снимките са проблем, защото не допускаха хора с фотоапарати, освен от пресата, а на тях позволиха да снимат само през първите десетина минути. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
E ти не си ли преса?
![]() Надяваме се на повече инфо за концерта, който за съжаление не успях да посетя ![]() -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(synchu @ Dec 1 2004, 09:37 AM) E ти не си ли преса? ![]() Не питай, че за организацията с журналистите не ми се говори... ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Концертът наистина беше изключителен. W.A.S.P. изсвириха почти всички (защото имаше възможност и за още) свои готини парчета – Inside the Electic Circus, L.O.V.E Machine, Wild Child, The Headless Children, I wanna be Somebody, две разкошни по мое мнение парчета от новия им албум – Come back to Black и The Raging Storm.
Изпълнение на Blackie на части от The Crimsom Idol – мисля, че част от The Titanic Overture, след това The Gypsy Meets the Boy, след което песента премина в Sleeping (In the Fire) – не съм сигурна за поредността, защото бях развълнувана и може би не предавам точно… Щастлива съм, че отидох. Изсвириха и The Idol от същия албум, при което имаше размазващо соло на D. Roberts. А по отношение на билетите лично аз видях хора, които си търсеха билети пред залата. Но и вътре наистина не беше супер претъпкано… -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
tova 4e sa ostanali xora otvan e vqrno
za sajalenie predi malko govorix s edin pi4 koito mikaza : ne mi se zanimava6e da davam pari na oxranata za da gledam ot vratata...e tova li e na4ina inak....kakvo da kaja... itze fotoaparati ima6e kolkoto si iska6 ...a i ne mi e qsno do koga ste ustiskat fronta stoto si e ve4e bezsmisleno - s toq gsm-i s kameri .... inak koncerta - da mnogo mi xaresa ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Приятели, концерта беше ВЕЛИК, СМАЗВАЩ, НЕПОВТОРИМ!!!!!! А за Blackie Lawless мога да кажа само, че е ТИТАН във всяко едно отношение
Барабаниста Stet Howland направо ми смачка главата!!! Егати изрода тилилейски То беше блъскане с палки, ръце, крака, седнал, прав, пеещ.....абе голям музикант!!!! Ето и моята версия на сетлиста, защото скромно смятам, че е най-точна, хе-хе INTRO: "The End" 1. Medley: a.On Your Knees b.Inside The Electric Circus c.Hate To Love Me (whole song!) 2. L.O.V.E. Machine 3. Wild Child 4. Animal (Fuck Like A Beast) 5. Come back to Black 6. The Headless Children 7. The Idol ![]() ![]() ![]() 8. The Real Me 9. I Wanna Be Somebody Encore 1: 10. Acoustic medley a.Titanic Overture b.The Gipsy Meets The Boy c.Sleeping (In The Fire) ![]() ![]() ![]() d.Titanic Overture (Reprise) 11.Raging Storm ![]() ![]() ![]() Encore 2: 12.Blind In Texas -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Sajelqvam mnogo ne mojah da prisustvam !
![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
koncerta beshe neveroqten... nqmashe tolkova golqmo shou, no za men prejivqvaneto beshe strahotno.
hora s fotoaparati imashe baq - no sega takiva mogat da se skriqt dori v pricheskata - ako e malko po-buhnala. ne sym spec po ozvuchavane, no mikrofoniqta, koqto se poluchavashe ot vreme na vreme baq me izdrazni publikata stoq v poza mirno pochti prez cqloto vreme - pone tazi pred men, koeto me ustrojvashe zashtoto mojeh da se podpiram na tqh, za da podskacham ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
SMAZAH se!!!!!!! Blackie beshe neweroqten, WASP bqha neweroqtni. Wsichkite qki pesni. Liubimi sa mi Wild Child i The Real Me. A kak Blackie uprawlqwashe tylpata... fenomenalno! I kato se ocykli sreshtu horata. Pronizwasht pogled!!!
Nqmam dumi... shte mi dyrji mnogo tozi koncert! WASP WASP WASP!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 1-December 04 Град: София,ж.к."Лозенец" Потребител N: 679 ![]() |
Размазах се от кеф снощи-няма да коментирам-да сте отишли,да сте видели.А колкото до билетите една позната също улетя с възможността да си закупи.Все си мисля,че можеха и да натамънят нещата и да пуснат хората,някои от провинцията също не можаха да влязат и си беше адски грубо това!!!
![]() А иначе-изпопребиха си ме ![]() ![]() -------------------- ....................................................
<span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Няма по лесно от това да живееш в приказка-просто отваряш широко очи и сънуваш на воля!!!</span> |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Snowwhite @ Dec 2 2004, 01:05 AM) нямам спукан ... след първия концерт на Soulfly АУ! Боже, на мене най-сериозната ми "травма" по време на концерт беше, когато на WinterStorms'03 се подхлъзнах като идиот на неква разлята бира... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 1-December 04 Град: София,ж.к."Лозенец" Потребител N: 679 ![]() |
Е-когато си най-отпред и си с миловиден израз всички решават,че БАШ върху теб трябва да падат-хем на мекичко,хем на добричко,че да не ги бие то после!!!
![]() -------------------- ....................................................
<span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Няма по лесно от това да живееш в приказка-просто отваряш широко очи и сънуваш на воля!!!</span> |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 05:19 PM |