![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
На 11 декември в Скопие ще свирят KREATOR!!!! Ако искате можем да направим организация и да отидем, а??
Вярно, че ще изпуснем MACHINE HEAD, но за мен KREATOR са по-стойностна група и много бих искал да ги видя на живо... ![]() ![]() ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
да добре звучи, ма си мисля, че след като на 10 дек в Скопие са Machine Head, може да се отиде там и на двата концерта...
я дайте линкове за тая информация. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Ами в официалния сайт на KREATOR - www.kreator-terrorzone.de - този концерт е потвърден. За съжаление не мога да намеря линк за сайта на организаторите на фестивала....
![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат На 11 декември в Скопие ще свирят KREATOR!!!! Ако искате можем да направим организация и да отидем, а?? И да изпусна Machine Head. Ти ебаваш ли се?!?!?!?!? Цитат Вярно, че ще изпуснем MACHINE HEAD, но за мен KREATOR са по-стойностна група и много бих искал да ги видя на живо... ТИ ЕБАВАШ ЛИ СЕ!?!?!?!?!??! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
за мен варианта е ако се ходи до скопско да се отиде на двата концерта там - reator / Machine Head и така ще се изпусне концерта в БГ, ма нали ще ги видиш в Скопие..
иначе Kreator ще свирят на феста Таксират - http://taksirat.com.mk/ това е сайта им... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
За нищо на света не мърдам от тук заради некви си Kreator ... И да пропусна Machine Head на родна сцена?? Това вече не бих си го простила.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Ами за това - отиваш в Скопие на 10ти Декември - гледаш си Машин Хед и на следващия ден още не опомнил се - размазваш се и на Kreator
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат За нищо на света не мърдам от тук заради некви си Kreator ... И да пропусна Machine Head на родна сцена?? Това вече не бих си го простила. ей на това не знам кво му се вика... мисля си че заедно с пътуването и билетите за двата концерта, всичко ще излезе около 100 лева, а дали ще гледаш бандата на родна или на македонска земя не е от такова значение, защотот Machine Head няма да ти изготвят специална прогрма за теб само защото си от България... мен ме интересува варианта да гледам, колкото се може повече банди, които ме кефят, в случая мога да гледам две банди в Скопие - защо да не го направя ако е възможно? А на който не му изнася нека си стои в България и да се надява, че догодина може да мине някоя и друга банда... п.с. на самия фест може и да има и други яки банди освен Kreator |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Пък и алтернативата да се омажем със Скопско Пиво(или квото имат там) и домашна македонска шльокавица все повече ми допада
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(melhaer @ Oct 13 2004, 11:12 AM) Цитат За нищо на света не мърдам от тук заради некви си Kreator ... И да пропусна Machine Head на родна сцена?? Това вече не бих си го простила. ей на това не знам кво му се вика... Вика му се - различно виждане на нещата. -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
melhaer, пропускаш факта, че на момичето му е 12345565561234 пъти по-евтино да гледа групите тук.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На момичето му е долу-горе два пъти по-евтино да гледа само Machine Head тука, отколкото да гледа Machine Head и Kreator в Скопие. Ама наистина си е въпрос на виждане, така че няма смисъл да се натякват нещата. Който каквото иска да прави.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А пътя от Варна смяташ ли го???
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Javor @ Oct 13 2004, 11:19 AM) ....и домашна македонска шльокавица ... uraaa!!! ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 15 2004, 06:37 AM) А пътя от Варна смяташ ли го??? Точно че е от Варна. Ако случайно Kreator дойдат след 1 месец в София и пак иска да дойде - пак ще киха пари за билета от Варна до София и обратно. Аз съм от Ямбол и за това предпочитам - така и така ще идвам в София за Машин Хед - ами ще продължа до Скопие и ще гледам и Kreator. Аз без това се чудех дали да не гледам два пъти Машин Хед ама като ми се отдава възможност да видя две много яки групи, то може да пропусна концерта в София. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ех, само колко се загрижихте за момичето, благодаря много.
![]() Въпросът не е само до парите (които наистина нямам). Machine Head ще са ми трети концерт ( или четвърти ако намина и за WASP) - не съм се нарадвала все още на атмосферата, която само българските фенове могат да създадат, а и искам да опитам пого със здрави, жилави български чеда. ![]() ![]() Мойте 100 лева вярно отиват само за пътя от Варна до София, но си струва ... -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Oct 15 2004, 08:29 AM) а и искам да опитам пого със здрави, жилави български чеда. ![]() ![]() Малиииии какви желания ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Javor @ Oct 15 2004, 10:09 AM) Цитат(Nightmare @ Oct 15 2004, 08:29 AM) а и искам да опитам пого със здрави, жилави български чеда. ![]() ![]() Малиииии какви желания ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Че за stage diving да не би да се иска разрешение? Стига да ти се е разхлабила достатъчно дъската какво ли не можеш да направиш. ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Oct 15 2004, 11:01 AM) Че за stage diving да не би да се иска разрешение? Стига да ти се е разхлабила достатъчно дъската какво ли не можеш да направиш. ![]() Абе да ама не - ще трябва да прескочиш заграждението - да се качиш на сцената, която си е леко висока и от там да се хвърлиш през празното място (около метър) върху публиката ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам. На големи метъл концерти няма stage diving...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, точно заради Stampin' Ground си въобрязавах, че ще мога нещо повече ... Нали бях там, нали завидях на всички храбреци, дето се мятаха без никакво двуумене.
-------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ех, само колко се загрижихте за момичето, благодаря много. Въпросът не е само до парите (които наистина нямам). Machine Head ще са ми трети концерт ( или четвърти ако намина и за WASP) - не съм се нарадвала все още на атмосферата, която само българските фенове могат да създадат, а и искам да опитам пого със здрави, жилави български чеда. А пък ако се престраша и за stage diving поне ще знам, че попадам в "наши" ръце. Мойте 100 лева вярно отиват само за пътя от Варна до София, но си струва ... чудно ми е след като това ще ти е трети концерт, на колко подобни концерта си ходила в чужбина, че да знаеш, че българската публика е най-яка? това ако са го казали фронтмените на разни банди не се брои, щото те на всички такак разправят... от патили хора, знам, че най-яките метал концерти се случват в Германия, ето затова аз и Явор смятаме догодина и дотам да наминем на някой фестивал... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 08:09 AM |