Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
3 страници V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cradle Of Filth - Nymphetamine, ревю
fearfactory
коментар Nov 18 2004, 06:24 AM
Коментар #31

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 8
Регистриран: 18-November 04
Потребител N: 666

Цитат(Skyggedans @ Oct 19 2004, 04:37 PM)
Баш пък никога... не баш, обаче в момента са пауър с пищяш вокал...

A stiga we power otkade go izmisli elelellelee
Go to the top of the page

+Quote Post
fearfactory
коментар Nov 18 2004, 06:30 AM
Коментар #32

Непросветен
*

Цитат(SepulTeraHead @ Oct 27 2004, 06:33 PM)
Някои хора продължават да бълват глупости от старание да са по-t00 и по-kvlt!

Dimmu Borgir >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Cradle Of Pilth

И са си бая блек освен това. Просто вече са твърде далече от корените на жанра. Но пак са в него. Същото важи и за Cradle, но те правят по-гадна музика.

Po-krasiva muzika e pravilno da ti kaja.Mnogo pove4e MUZIKA ot koiato ida bila black banda.6toto za 90% blacka e 2-3 temi v cialata pesen i vdigane na 6um.Za vokalite da ne govorim.Polovinata i pove4e black grupi razlika vuv vokalite...niamaaaaaaaa.Tova e.Cradle sa razli4ni i tova im e hubavoto.

+Quote Post
Eternal`Cryptic
коментар Nov 24 2004, 12:32 AM
Коментар #33

Непросветен
*

Регистриран: 23-November 04
Потребител N: 669

A we nameril sum i az da govorq za black ;] laugh.gif kakto i da e taka ot izvesno vreme i az jula... slu6am gi nekude mai godina ve4e nz moe o6e da ne sum vleznal napulno v smisala na bandata etc. No mai nekude se spomena 4e novia jenski vokal bil mnogo po zle.. 4aite be ? Mene me kefi pove4e sa kfo nekfo takova priqtno ruso zlove6to suzdanie s gotino tqlo :}daje i sini o4i ima ;] Bax kfo iskate pove4e wub.gif ;] sa daite seriozno naistina kato ka4estfo s tfoq vokal ne e su6toto thumbdown.gif no li4no pri mene mi se 4uva nqkak si po priemliv po priqten i samite pesni s neq sa po lesni za vazprimane ?Abe predpo4itam tq da mi sviri devilsmiley.gif sa 6e sviknete i s novoto devoi4e ;]]] icon_headbang[1].gif

--------------------
So Nobody Ever Told Us Baby
How It was Gonna Be So What
Will Happen To Us Baby Guess
We'll Have To Wait And See!!!

+Quote Post
Sunforger
коментар Nov 24 2004, 08:25 PM
Коментар #34

Вещер

Коментари: 1068
Регистриран: 9-February 04
Град: В. Търново / Русе
Потребител N: 394

Цитат(fearfactory @ Nov 18 2004, 07:30 AM)

И са си бая блек освен това. Просто вече са твърде далече от корените на жанра. Но пак са в него. Същото важи и за Cradle, но те правят по-гадна музика.

Po-krasiva muzika e pravilno da ti kaja.Mnogo pove4e MUZIKA ot koiato ida bila black banda.6toto za 90% blacka e 2-3 temi v cialata pesen i vdigane na 6um.Za vokalite da ne govorim.Polovinata i pove4e black grupi razlika vuv vokalite...niamaaaaaaaa.Tova e.Cradle sa razli4ni i tova im e hubavoto.

Красив блек метъл... вече нямам думи.
Като искаш красива музика, слушай HIM и не броди в необиятните за теб блата...

Love metal...

--------------------
QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS

+Quote Post
Mort
коментар Nov 24 2004, 08:57 PM
Коментар #35

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Ти пък като не кефи красивата музика се запиши как блъскаш неистово тенджери и пищиш нечленоразделно като прасе на заколение!

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
Sunforger
коментар Nov 24 2004, 10:00 PM
Коментар #36

Вещер

Коментари: 1068
Регистриран: 9-February 04
Град: В. Търново / Русе
Потребител N: 394

И още едно изказвазване от преизподнята... може би най- компетентното възможно мнение дарено ни от музикален критик някога. Моля, поне научи какво представлява блек метъла. Поне това. ;)

--------------------
QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS

+Quote Post
Mort
коментар Nov 25 2004, 04:35 PM
Коментар #37

Witcher

Ами има два вида блек метъл - комерсиален и слушаем (демек има някаква мелодия и ритъм) и некомерсиален - хиляди групички и групенца, които вдигат неразбираем джангър до небесата и имат трима фена, включително членовете на групата. Ако ти харесват последните, няма лошо, всеки може да слуша, каквото иска, аз тях не ги харесвам и разбирам! Не бих се и изказал срещу тях, но когато някой заявява, че група която харесвам и слушам е нещастна съм длъжен да защитя позицията си. Всяка група си има фенове и за тях бандата е жестока - това е достатъчно. Не вярвам, че някой може да ме убеди или аз да убедя някого, че групата харесвана от него е скапана. Ако не ме кефи просто си замълчавам. Но когато ми опонират, отвръщам на удара. Между другото ти сигурно се кефиш и на шума на трамвай, когато мине покрай теб.

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
Beerzebub
коментар Nov 25 2004, 05:02 PM
Коментар #38

Da schlägt es links

Група: Приятели
Коментари: 3756
Регистриран: 17-January 03
Град: София
Потребител N: 8

Цитат(Mort @ Nov 25 2004, 04:35 PM)
Между другото ти сигурно се кефиш и на шума на трамвай, когато мине покрай теб.

Кораб...

--------------------
meh.

+Quote Post
Mort
коментар Nov 25 2004, 06:52 PM
Коментар #39

Witcher

?!? Че то от кораба се чува нещо като... съскане, свистене при сблъсъка с вълните?!? Може би такъв звук му издават колоните, пък той си мисли, че слуша блек метъл, или пък не може и да не прави разлика wink.gif

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
InsArtTure
коментар Nov 26 2004, 11:02 AM
Коментар #40

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

Ох-познати са ми тези говорения на изуст.Не съм навлезъл достатъчно в блека но разбрах някои основни неща-Няма блек група дет просто така да си дрънчи безмислено.Музиката е често еднообразна и някой път твърде проста,но важното за блекарите е тя да идва от вътре,да е вдъхновена от природата и от първичното съзнание на човека.

Аз слушам наий-вече пауър,но когато бродя следобедите из дъбовите гори не мога да си пусна Едгай и да се кефя на нещата наоколо.Пускам си Имортал или старите Дарк Транкуилити нещата стават много по-различни.

На този,който не е разбрал блека-музиката му прилича повече на шум,обаче хич не е така.
И ако трябва да избера от всичките 30 и нещо стила в метала относно кой стил е по-различен от другите-ще избера блека!

BLACK METAL FOREVER icon_headbang[1].gif

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
Mort
коментар Nov 26 2004, 01:32 PM
Коментар #41

Witcher

Че аз много харесвам блек метъл, нещо не си разбрал, просто не харесвам най-тежкия и непоносим за мене негов вариант. А и Дарк Транкуилити са мелодичен дет, а не блек wink.gif

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
abductor
коментар Nov 26 2004, 01:58 PM
Коментар #42

Undead

Коментари: 1287
Регистриран: 23-July 04
Град: Пуовдив
Потребител N: 569

Това, което харесваш според блекаджиите "не е блек". Според тях блекът трябва да е първичен, шумен и в голяма степен неслушаем... Всичко друго е "комерс".

--------------------
...Never Wake the Dead...

+Quote Post
Mort
коментар Nov 26 2004, 07:18 PM
Коментар #43

Witcher

Еми сега техен проблем, повечето хора казват че Dimmu Borgir i Cradle Of Filth са царете на блека, да го отречеш според мен не е правилно. Може би феновете на блека трябва да се разделят на две, пък то май те вече са си разделени. Вече има официално два стила блек. Не смешно е, когато се каже, че Боргир например са комерсиални, кво некой фен на Лимб Бискит или некво подобно говно ще вземе да се обърка да слуша и боргир ли?! Не ми се вярва. Защо винаги в метъл средите се получава подобно нещо, винаги има някакво разделение... тъжно е! В крайна сметка в сърцата ни гори един и същи огън пък се плюем помежду си. Помислете по въпроса...

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
InsArtTure
коментар Nov 26 2004, 07:40 PM
Коментар #44

Цитат
А и Дарк Транкуилити са мелодичен дет, а не блек

ТИ НА МЕНЕ НЕМА ДА МИ ГОВОРИШ ЗА ДАРК ТРАНКУИЛИТИ БЕ! biggrin.gif -Майтап бе

Знам сичко за тях,просто казвах какво си пускам освен блек, пък и ДТ са много по близко до блека от ЕДГАЙ например!

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
fearfactory
коментар Nov 26 2004, 10:01 PM
Коментар #45

Непросветен
*

Цитат(Skyggedans @ Nov 24 2004, 06:25 PM)
Цитат(fearfactory @ Nov 18 2004, 07:30 AM)

Красив блек метъл... вече нямам думи.
Като искаш красива музика, слушай HIM и не броди в необиятните за теб блата...

Mnogo prosto izkavane.4eti malko we mladej.Kazah krasiva muzika a ne krasiv black.Blacka takuv kakuvto go vijdate vie izob6to ne figurira v grafata"muzika".

+Quote Post
fearfactory
коментар Nov 26 2004, 10:04 PM
Коментар #46

Непросветен
*

Цитат(InsArt†ure @ Nov 26 2004, 09:02 AM)
Ох-познати са ми тези говорения на изуст.Не съм навлезъл достатъчно в блека но разбрах някои основни неща-Няма блек група дет просто така да си дрънчи безмислено.Музиката е често еднообразна и някой път твърде проста,но важното за блекарите е тя да идва от вътре,да е вдъхновена от природата и от първичното съзнание на човека.

Аз слушам наий-вече пауър,но когато бродя следобедите из дъбовите гори не мога да си пусна Едгай и да се кефя на нещата наоколо.Пускам си Имортал или старите Дарк Транкуилити нещата стават много по-различни.

На този,който не е разбрал блека-музиката му прилича повече на шум,обаче хич не е така.
И ако трябва да избера от всичките 30 и нещо стила в метала относно кой стил е по-различен от другите-ще избера блека!

BLACK METAL FOREVER icon_headbang[1].gif

Samo ne kazvai 4e slaga6 DARK TRANQUILLITY i IMMORTAL pod edin znamenatel 4e 6te stane interesno

+Quote Post
fearfactory
коментар Nov 26 2004, 10:06 PM
Коментар #47

Непросветен
*

Цитат(InsArt†ure @ Nov 26 2004, 05:40 PM)
Цитат
А и Дарк Транкуилити са мелодичен дет, а не блек

ТИ НА МЕНЕ НЕМА ДА МИ ГОВОРИШ ЗА ДАРК ТРАНКУИЛИТИ БЕ! biggrin.gif -Майтап бе

Знам сичко за тях,просто казвах какво си пускам освен блек, пък и ДТ са много по близко до блека от ЕДГАЙ например!

abe mladej DARK TRANQUILLITY i black.Mnogo znae6 za tiah iavno.

+Quote Post
AncientWisdom`
коментар Nov 28 2004, 12:37 PM
Коментар #48

Просветен

Коментари: 318
Регистриран: 30-October 04
Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A
Потребител N: 648

Cradle of filth > Nikoga ne s`m gi slushal toest slushal s`m gi i ne me kefqt
Dani Filth > Spored men prosto pozior pravesht musika ne za samata musika kato izkustvo a za negovata sama finansova oblaga
Rast`a lelel toq e ebati kretena
Ako go vidq she mu pluvna v o4ite i she si mu kaja
"Mri u kofite ! Nishto ne stava ot tebe !" thumbdown.gif thumbdown.gif ranting.gif thumbdown.gif thumbdown.gif icon_headbang[1].gif

--------------------
Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death!
Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten!
www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana

+Quote Post
fearfactory
коментар Dec 1 2004, 01:08 PM
Коментар #49

Непросветен
*

Цитат(AncientWisdom` @ Nov 28 2004, 10:37 AM)
Cradle of filth > Nikoga ne s`m gi slushal toest slushal s`m gi i ne me kefqt
Dani Filth > Spored men prosto pozior pravesht musika ne za samata musika kato izkustvo a za negovata sama finansova oblaga
Rast`a lelel toq e ebati kretena
Ako go vidq she mu pluvna v o4ite i she si mu kaja
"Mri u kofite ! Nishto ne stava ot tebe !" thumbdown.gif thumbdown.gif ranting.gif thumbdown.gif thumbdown.gif icon_headbang[1].gif

Tova 4e ti kazva6 4e praviat muzika za pari ne go pravi fakt

+Quote Post
Mort
коментар Dec 20 2004, 05:24 PM
Коментар #50

Witcher

Warrior Of Ice, понеже спомена, че го имаш на оригинален, аз съвсем наскоро го получих също, но ми направи неприятното впечатление, че някои от песните не са миксирани добре и имат прекалено издути високи и средни и се получава едно неприятно пращене. Доста си играя с еквалайзера, докато го оправя, та въпросът ми е и при теб ли е така?!?

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Dec 20 2004, 05:28 PM
Коментар #51

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28394
Регистриран: 12-January 03
Потребител N: 3

Откъде си го взел? Поръчван е от чужбина, навярно... При мен всичко е наред, нямам такива проблеми. Звукът е добре балансиран, съвсем друг въпрос е, че "Damnation And A Day" имаше доста по-мощна продукция.

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
Mort
коментар Dec 20 2004, 05:32 PM
Коментар #52

Witcher

ами подарък ми е и доколкото знам е купен от SMF, така че е оригинален. Ти на какво го слушаш, на уредба, CD player, компютър...

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Dec 20 2004, 06:18 PM
Коментар #53

Архидемон

Коментари: 3643
Регистриран: 19-July 03
Потребител N: 202

Възоснова на по-горе прочетените "разсъждения" върху смисъла на блек метъла повече няма да пиша за този стил...

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Dec 20 2004, 06:44 PM
Коментар #54

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28394
Регистриран: 12-January 03
Потребител N: 3

Цитат(Mort @ Dec 20 2004, 05:32 PM)
ами подарък ми е и доколкото знам е купен от SMF, така че е оригинален. Ти на какво го слушаш, на уредба, CD player, компютър...

От същото място съм го взимал и аз... И на компютър, и на уредба съм го слушал - добре си звучи.

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
Mort
коментар Dec 20 2004, 06:58 PM
Коментар #55

Witcher

Странно, но факт е, че сега като се замисля това, което бях дърпал като MP3ки имаше същото пращене, особено добре се хваща на Nemesis в началото sad.gif , не е толкова неприятно, но се усеща.

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
Death_Angel
коментар Dec 20 2004, 07:19 PM
Коментар #56

Прослушващ метъл
**

Коментари: 248
Регистриран: 23-October 04
Потребител N: 638

Та да си дойдем на ТЕМАТА..относно Cradle ..според мен това е една върховна групичка,с изумителни песни,страхотни клипчета...и много фен глас има Дани Филт..да не говорим какви симпатични очички вади/само за едно бурканче/.Иначе песните,които аз имам са Her ghost in the fog,Nymphetamine и From The Cradle To Enslave та ако имате някакви други предложения за техни яки парченца си отваряйте устата..добре сте ми дошли със съветите tongue.gif punk.gif

+Quote Post
Feanor`
коментар Dec 20 2004, 07:20 PM
Коментар #57

Прослушващ метъл
**

Коментари: 107
Регистриран: 28-October 04
Град: на изток от рая
Потребител N: 647

Цитат
Ами има два вида блек метъл - комерсиялен и слушаем (демек има някаква мелодия и ритъм) и некомерсиален - хиляди групички и групенца, които вдигат неразбираем джангър до небесата и имат трима фена, включително членовете на групата

w00t.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif No coment
Най обективното, компетентно издържано мнение, което някога съм виждал icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif

--------------------
Cogito ergo sum

+Quote Post
Almanah
коментар Dec 24 2004, 12:49 AM
Коментар #58

Прослушващ метъл
**

Коментари: 108
Регистриран: 28-November 03
Потребител N: 337

Все отбор разбирачи biggrin.gif Аз само ще кажа,че албумът е голяма боза ,за комерс няма да говоря!Просто ако искам да слушам подобна музика,от определено Кредъл не са подходящите!

+Quote Post
Mort
коментар Dec 24 2004, 11:01 AM
Коментар #59

Witcher

Боза ти е правописа и най-вече пунктуацията laugh.gif

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
InsArtTure
коментар Dec 24 2004, 06:10 PM
Коментар #60

Цитат
Възоснова на по-горе прочетените "разсъждения" върху смисъла на блек метъла повече няма да пиша за този стил...

Извини ме, но не разбрах. Поясни.

А по темата-много добре се заформя тая темичка-само се карайте повече!!! mat.gif

Цитат
Иначе песните,които аз имам са Her ghost in the fog,Nymphetamine и From The Cradle To Enslave

Малей-колекционер си ти бре! Едно да ти кажа-ти не слушаш Крейдъл. А опровергай ме ако можеш wink.gif

--------------------

+Quote Post

3 страници V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 05:39 AM