![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Gaaaaaaaze!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
ne e to4nata duma....prosto sum pristrastena, ta tova e NEOBHODIMOST
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Eh.. i az imam neobhodimosti razni...
![]() To lo6o nqma ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз без нет полудявам. Но всъшност отивам в някое клубче и си цъкам от там.
![]() Peter - земи ела тоя път. Аз мога да се разбера и с Владо(S-O-D)... че трябва да ми дав некви дискове... Другото е че и аз ще цъфна в пет. Нещо не ми се плува, а и мога спокойно да го отложа за петък ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Последно (ако някой не е разбрал) - срещата е утре, четвъртък. Къде и кога, знаете...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Тая ще я пропусна! Ама що се събирате там и кои идвате?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
tststststs... Baq mnogoljudni sa tiq sre6ti.. 6to narod se subrahme... miting...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Представям си!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Колко бяхте... двама?
Сори че не дойдох ама ме мързеше ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Бяхме тълпа от цели трима!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Олеле!
Пак се извинявам че не дойдох ама беше няква жега, мързеше ме, а и се бях скарал нещо гажето... и не ми беше до нищо... Аре в понеделник да е следващата среща. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В понеделник мен ме устройва, но пък Пешо няма да е тук...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sorry, ponedelnik ne moga - 6te sum na edno po-dobro mqsto...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
аз съм тука вече да знаете. Казваайте кога ще гледам да няма издънки.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В близките два дни няма да съм на линия... Тъй че по-добре да е в понеделник. Пешо, като се върнеш от морето, пак ще се видим - домъкни и Орлин, ако можеш
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Хора, има ли някой за днес - 18:00 на пейките пред НДК(дето пише метални врати, пада се от дясната страна по посока на моста)?? Сашо?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
M.aster of C.eremonies ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 89 Регистриран: 8-April 03 Град: София, чат-пат Враца Потребител N: 57 ![]() |
явно няма
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
qwno sa zaeti s mm i fin rock..gadni skandinawci
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За утре някой? или май ще е понеделник,а ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Браво! Тъкмо заминавам! Айде аз ще ви видя на срещата след месец
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Така! Здрасти, Боби! Това за днес чак сега го виждам, но така или иначе нямаше да се получи. За утре нищо не мог да обещая... Най-добре да отложиме събирането за понеделник. Мястото и часът на срещата са известни!
ПП. Още ли се сърдиш за оная лигавщина в чата? ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ee ti pa, sasho az ne se syrdq za takiwa nezna4itelni gluposti, spoko. Ok, ponedelnik. Iskate li naprawo na NDK za da ne wi razkarwame?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Където и да решите да е срещата, мен ме устройва. Утре в понеделник, нали?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
И на мен ми е все тая къде точно ще се видим. Просто пред БУЛБАНК, поне по времето когато организираме срещите, е дълбока сянка...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И какво от това? Слънцето sux! По-добре мястото на срещата да си остане пред Булбанк - НДК е точно на пет минути оттам, пък и да не стават обърквания...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
I agree!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре. А стефанхед сигурно има як махмурлук от вчера, така че може да си останем светата 3-ца (ца!не ка!)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
искате ли от 16ч бе хо..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
warrior donesi...ako move...artery-to i evnescence-a i tam kwoto zabrawqm. Mersi za wnimanieto.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм навит за 16 часа, но нека и Сашо се произнесе...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th September 2025 - 07:45 PM |