![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
тоя има нокът като на щурма ;Д
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Хе-хе...както казах, следващия път (ако не е твърде скоро) може да довтасам с бутилка-две домашна медовина.
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
^^ е верно не се бях замислил
![]() ^ донеси, донеси ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Следваща среща в най-скоро време, че иначе ще ви тъпча анално с нажежен винкел, да знаете!!!
(Сякаш вие сте ми виновни, ама нищо... ще ви тъпча.) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Очакваме снимки от срещата.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Или пък не?
![]() ![]() бе ти кога се прибра бе :Д В около девет сутринта. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Абе, айде, бе, някои снимки може да се гледат, Владо знае откъде да отреже мат'риала.
Много яка среща се получи, само краката ми да не бяха толкова бели. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Копеле, имам плюски от комари на всеки 15 сантиметра
![]() Aside of that срещата бе наистина приятна ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ето тук качих една доста малка част от снимките. Има още много, много, които са в един големичък рар, който е заинтригуван да пише да му ги метна.
П.П. Владо, както говорихме с теб, малко съм поразкарала от снимките накрая, които са доста и са досадни, честно казано. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Нема ли кръчми за вас бе, хора?
![]() ![]() Много сте готини всички. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Абе хора, нямате ли желание да спретнем среща, кръчма, пейка парти, каквото и да е, като се оправи времето?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Времето вече се оправи, не виждам къде е проблема....
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
аз съм асоциален!
но може би бих дошъл, мъхъхъ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^Ти само ми се яви...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
човек, последните ДВА! пъти, ти не се появяваш, па после азе сом ти виновен.
ит джъст ейнт феър, майн фройнд о/! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Чудя се (съвсем нереторично) дали когато организираме среща Mor Galad и Nikoi ще имат желание да се включат в нея?
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ориг
тогава положението ще е доста схематично. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Липсва ми присъствието на Инсарчър, честно казано. Всеки път, когато съм близо до него се замислям дали земята скоро няма да бъде изпепелена от някой падащ метеорит. Нещо ми подсказва, че ако Nikoi дойде, ще се чувствам по същия начин.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Киро, обективно погледнато, е с няколко билиона класи отгоре
![]() Винаги може да говорим с него да дойде. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност вече говорихме и съм силно убеден, че ще се появи при първа възможност и правилно стечение на обстоятелствата. А аз имах теория, че Nikoi всъщност е тролски акаунт на Киро. Но той убедително отрече.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Забелязах, че те наричат Щурм, та Щурме, ти сериозно ли мислиш, че ако аз присъствам на това събитие ще можеш да укротиш бурята, която би се развихрила срещу мен? Отвъд шегата бих заявил, че евентуалното мое идване би противоречило на нихилистичната политика, която изповядвам в този форум, а от друга страна, едва ли ще бъда добре дошъл на какъвто и да е купон, защото аз съм си развали - купон.
Виждам, че съратничиш на Mor Galad, той сигурно би се съгласил. Нищо лично Щурм, за мен ти си ценен събеседник! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Стига с тия съратници.
Никой няма да те изкорми защото философстваш и дразниш, биха те изкормили ако кажеш "СЛЕЙЪР СМУЧАТ НЕГЪРСКИ ПИШКИ!" - те, метълите това правят. Вълк вълка яде, 'ко знаеш ти. Аз пък, понеже съм едър като за трима мога да ти гарантирам, че ако се появиш ще те покровителствам, ще ти съратнича, само свирки не въртя (дотам не съм изпаднал още). -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Мисля, че не би се разярила буря срещу теб. А, отвъд шегата бих се радвал ако обмислиш нихилистичната си политика. Това би могло да доведе до интересни резултати.
^ Много ме радва, че точно ти (архи врагът Ничии) ме подкрепяш в тъмните ми и конспиративни дела. А също така съм длъжен да отбележа, че съм изключително радостен, че присъстваше на последното събиране и се надявам да те видя и на следващото. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Ако Никой се появи на срещата, вероятно всички ще стоите и ще мълчите, гледайки го като полезно изкопаемо.
(Ако аз се появя на срещата трима души ще се надпреварват кой да ме убие, заради ревютo ми за "Endgame". Щурма, Партцо и Braindead) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
С удоволствие бих дошъл да се видим на живо (предупрежедавам, че хипнотизирам и омагьосвам хората и ги карам да вършат неща, за които не си спомнят на сутринта
![]() -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Хайде бе...и азе може да дойда. Тъкмо ще ме заколят и няма аз да пиша за SLAYEEEERGHHHH
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако Никой се появи на срещата, вероятно всички ще стоите и ще мълчите, гледайки го като полезно изкопаемо. (Ако аз се появя на срещата трима души ще се надпреварват кой да ме убие, заради ревютo ми за "Endgame". Щурма, Партцо и Braindead) Аз само се чудя защо точно тримата човека, които винаги се казвали, че Мегадет им е сигурно най-любимата банда са те подхванали. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Megadeth са велики. Но повече за тази банда, в този форум няма да говоря, за да е всичко мирно и кротко. (поне до следващия албум
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Ми хайде давайте някаква дата, разбра се, че не убиваме хора и не ги ядем (само ние троловете тъй че бягайте от нас
![]() И както казва мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече!" xD 3мата споменати Мегадет фена са свестни недей се плаши xD (само не споменавай Елин Пелин в присъствието на @Парци, че не моим те опази) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я всички да се изредят с мнение за това как им звучи СЛЕДВАЩАТА събота - 19-ти Септември!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 05:31 PM |